FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Automatizált üzlet

Automatizált üzlet

Saját vállalkozás vezetésekor érdemes figyelmet fordítani a felgyorsuló technológiai fejlődésre a világban. A vállalat működtetésének fejlesztése meglepő eredményeket hozhat lehetővé téve számunkra, hogy több ezer cég elé kerüljünk.

Automation az utat a sikerhez

Az egyik fő lépés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy sikerrel járjunk az e-kereskedelemben a tevékenységek automatizálása. Egy ilyen megoldás nem csak a legjobb és legkényelmesebb szolgáltatást nyújtja az ügyfeleknek, de biztosítja a munkahelyi biztonságot is. A munka automatizálása egyre több és több vállalat által végzett tevékenység, nemcsak a globális és nagy cégek, hanem a helyi, kisebb üzletek által is. Ha automatizálni kívánja vállalkozását, akkor nem kell teljes mértékben megváltoztatnia a munka és a szolgáltatások szerkezetét. A szisztematikus bevezetés és az egymást követő alkalmazások minden bizonnyal ugyanazt a hatást fogják eredményezni, lehetővé téve bizonyos tételek megtakarítását - automatizált műveletből mentett pénzeszközök felhasználhatók más olyan intézkedésekre, amelyek megtakarítások sorát indíthatják el.

ERP rendszer vs WMS rendszer

Az e-kereskedelemben a legnépszerűbb munkaautomatizálási rendszerek a csomagok tárolására és összeszerelésére vonatkoznak. Ismertebb nevükön, ERP (Enterprise Resource Planning) és WMS (Warehouse Management System) rendszerek. Az első esetben egy szélesebb körű rendszer mellett döntünk, amelynek célja a vállalkozás általános irányítása, míg a második esetben a csarnokok és raktárak helyzetének ellenőrzése a domináló. Az ERP rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy állandóan hozzáférjünk olyan információkhoz, mint például: mennyi készlet maradt, hol vannak a készletek, milyen a pénzügyi helyzet, melyek elősegítik a termelés vagy más tevékenységek megrendelését. A második népszerű WMS-rendszer biztosítja a raktárban lévő termékek megkereséséhez szükséges információkat vagy ellenőrzi a szállítást a megrendelés alapján.

Automatizálás és robotika

Az automatizálás egyre elterjedtebb módja sok vállalat esetében a drónok vagy robotok használata, amelyek felváltják az emberi munkaerőt. Ez a tevékenység közvetlenül kapcsolódik az egyre gyorsabb technológiai fejlődéshez, amely lehetővé teszi egy olyan robot létrehozását, amely felelős minden olyan munkaért, amely nagy emberi erőforrásokat igényelne.

Szerző:
Merkandi - B2B Kereskedelmi Platform

Merkandi - B2B Kereskedelmi Platform

A Merkandi egy olyan nemzetközi nagykereskedelmi platform, amely nem csak a szokásos nagykereskedelemi árukat, hanem a végrehajtók által lefoglalt készleteket, termelési többletet, raktárfelesleget, felszámolt készletek, a fogyasztók által visszaküldött termékeket stb. szintén kínálja.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.