FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

A COVID-19 hatása a nagykereskedelemre és a Merkandi tanácsa

COVID-19, más néven a koronavírus, jelenleg az egyik legnagyobb meglepetés az év vezet jelentős csökkenést nyereség sok vállalat, és az egyes iparágakban még elbocsátások. A negatív hatások a járvány nagyon is érezhető gazdasági szempontból. Hogyan éltek a COVID-19-járvány érintette a teljes nagykereskedelmi?

A helyzet kaotikus mind az interneten, és a tévében. A média outdoing egymást bemutató gyakran eltérő információkat. Bár maga a vírus halálos és nem lebecsülendő, raktárak bezárások és szállítási problémák meglehetősen marginális. Az egész üzleti úgy tűnik, hogy egy stabil és folyamatos helyzet. Igyekszünk bemutatni az egész helyzet a gyakran feltett kérdésekre.

Hogyan működik a világ nagykereskedelem jelenleg néz ki?

A korlátozások a kormányok a legtöbb ország a világon, és a döntések néhány vállalat befolyásolhatja különböző módon két alapvető szempontot:

Szállítás

A helyzet a közlekedési jelenleg nem változott. Annak ellenére, hogy a korlátozásokat a különböző országokban, a nemzetközi szállítás történik szabványos módon. Az egyetlen kellemetlenség lehet a hosszabb szállítási idő miatt határellenőrzés, de ezek csak kisebb késések, nem lehetetlen a megrendeléseket adjanak. Ezért nincs ok az aggodalomra kapcsolatos nemzetközi áruszállítás.

Kereskedelem

Sok országban a korlátozták a különböző területeken a kereskedelem és az ipar. Bevásárlóközpontok, kávéházak, ruházati üzletek, és más cégek nem működnek, vagy úgy működnek, hogy csak korlátozott mértékben. Ha ez kell gondoskodni? Véleményünk szerint nem, mert csak néhány iparágban is érintette, míg a többi működik gond nélkül, és néhány még rekord eladások. Ezen kívül, mi vagyunk a folyamat emelő némelyikük, ami közelebb visz minket visszatér a normális kerékvágásba.
A legtöbb esetben, a nagykereskedők működik, bár természetesen ez nagyban függ az ágazat, amelyben működnek. A ruházati nagykereskedők kevesebb megrendelések miatt a bolt bezárását, de még így is működik. Ezért van, nem kell aggódni.

 

Merkandi csapat és ügyfélszolgálat

A Merkandi csapat már gyakorló távmunka 5 évig. Megvan a szükséges berendezések, eszközök és tudás, amelynek köszönhetően képesek vagyunk a szolgáltatásnyújtás a legmagasabb szinten nehézségek nélkül. A jelenlegi helyzetben, az egész csapat dolgozik, és távolról köszönhető szakmai ebben a tekintetben, ez a változás is gyakorlatilag láthatatlan az ügyfelek számára. Ügyfélszolgálati Iroda normálisan működik, hétfőtől péntekig, 7:30-15:30 az összes rendelkezésre álló kapcsolati csatornákon - Skype, telefon, az élő chat és e-mail. Meghívjuk Önt, hogy lépjen kapcsolatba velünk.

Ez egy jó ideje befektetni?

A jelenlegi helyzetben számos vállalat feladja a beruházások, mert a félelem a jövőben. Ez részben érthető, hiszen nincs szükség összegyűjteni áruk egy zárt üzlet. Mindazonáltal, ez egy jó alkalom, hogy fektessenek több okból is:

  • Nagykereskedelme mindig reagálnak előre. Ha a korlátozás az adott országban kiírja a korlátozás egy hónapban, a szakmák kell rendelnie az árut ma.
  • Azt tapasztaltuk, hogy sok nagykereskedők már sikerült alkalmazkodni a gyors változásokat. Kiterjesztették az ajánlatot a elsősegély termékek, például kesztyű, maszk, fertőtlenítő zselék és egyéb védelmi termékek. Így azok a lehető legkisebbre csökkenteni a negatív hatások a jelenlegi helyzet okozta COVID-19, és néhány még azt is rekordot ért el az értékesítési eredményeket.
  • Bár egyes üzletek zártak be, és az emberek már betiltották elhagyják otthonaikat, a nagykereskedelmi ágazat továbbra is fennáll. A számos online megrendelések jelentősen megnőtt, biztosítva a folytonosságot és stabilitást a vállalkozók számára.

Milyen változásokat jelent a járvány léptetik nagykereskedelmi ipar?

A fő hangsúly itt az megváltoztatja az emberek hozzáállását a jelenlegi helyzetet. A megtakarítást jelentenek fontos pillére a családok és a vállalkozások számára. Ez azt jelenti, hogy még azután is, minden korlátozás volna emelni, online vásárlás továbbra is élvezik a legnagyobb érdeklődés. Ezért véleményünk szerint ez az online értékesítés, amelyek jelenleg a legjobb fejlesztési irányvonala foglalkozó cégek nagy- és kiskereskedelem.
A másik fontos változás a társadalmi életben az a megközelítés, hogy a higiénia, ami még fontosabbá válik a jelenlegi helyzetben. Ezért termékek összefüggő elérni rekord eladások. Miután a járvány, a kereslet csökkenni fog, de azt feltételezik, hogy a higiénia és az egyéni védőeszközökre áruk továbbra is nagy az igény. Kiterjesztése termékskála, hogy az olyan termékek is rendkívül pozitív hatásai. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy hamarosan a piac nagyon telített velük, ezért javasoljuk, hogy a mérsékelt és értelmes beruházásokat.

Ez egy jó alkalom, hogy hozzon létre egy fiókot a Merkandi?

Úgy gondoljuk, hogy ez, mert:

  • A fiók Merkandi is 12 hónapig érvényes, és Merkandi vállalja, hogy elkezdi mérni az érvényességi idő végétől a járvány. Csak lépjen velünk, hogy meghosszabbítja a fiókja.
  • A jelenlegi helyzet egy jó ideje az új beruházásokat. Ez egyaránt vonatkozik a keresés az új üzleti lehetőségeket, és a beszerzési áruk alacsonyabb áron. A jelenlegi helyzet kedvez ártárgyalások.

Összefoglalva

Bár a járvány terjedt erőteljesen néhány országban, már azt kontroll alatt abban a pillanatban. A kormányok hez finanszírozás, sok országban már elérte, sőt áthaladt a csúcs a járvány, és a korlátozások között felemelkednek. Miközben az egész helyzet minden bizonnyal változtatni a mindennapi életünkben, a nagykereskedelmi ugyanaz marad. Ezért annak ellenére, kisebb kellemetlenségek, a legtöbb raktárak és nagykereskedők működnek, és továbbra is a funkció nem érinti. Ezért javasoljuk, hogy a tranzakciók, hogy új üzleti lehetőségeket, és fejleszteni a nagykereskedelmi tevékenység. Közben igyekszünk, hogy informálják a jelenlegi helyzet az egész iparágban. Azt szeretném, ha jó egészséget, Merkandi csapat.

 

Szerző:
Merkandi - B2B Kereskedelmi Platform

Merkandi - B2B Kereskedelmi Platform

A Merkandi egy olyan nemzetközi nagykereskedelmi platform, amely nem csak a szokásos nagykereskedelemi árukat, hanem a végrehajtók által lefoglalt készleteket, termelési többletet, raktárfelesleget, felszámolt készletek, a fogyasztók által visszaküldött termékeket stb. szintén kínálja.

Előző bejegyzés
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.