FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
9 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

A vásárlók számára

1. számú nagykereskedelmi platform a vásárlók számára. A legjobb áruajánlatok a világ minden tájáról. Túlkészletek, sorozatvégi termékek és még sok más. Akár 90%-kal olcsóbb

Mi a Merkandi?

A Merkandi egy nemzetközi nagykereskedelmi portál, amely összeköti a nagykereskedelmi vásárlókat az eladókkal. A Merkandi-on számos terméket talál nagy mennyiségben a világ minden tájáról származó beszállítóktól. Ez egy platform azon vállalkozók számára, akik lehetőséget keresnek nagykereskedelmi áruk vásárlására a legjobb áron.

Több mint 100 000

felhasználók

Több mint 1 200

hozzászólások

Több mint 150

a világ országai

Fedezze fel a nagykereskedelem világát Merkandival

A Merkandinál tudjuk, hogy a nagykereskedelem sikeréhez hozzá kell férni a legjobb ajánlatokhoz és megbízható üzleti partnerekhez. Ezért hoztunk létre egy platformot a vásárlók számára, amely számos előnnyel jár:

Korlátlan számú ajánlatkérés

Lehetővé teszi a nagykereskedőknek feltett kérdések elküldését korlátozások nélkül, a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül és közvetlenül e-mailben.

Kényelmes termékkereső

Fejlett böngészőt kínálunk, amelynek köszönhetően gyorsan megtalálhatja a keresett terméket.

Kényelmes fiókkezelő panel, kapcsolatok, ajánlatok és adatok

Professzionális ügyfélpanelt kínálunk, amelynek köszönhetően könnyedén kezelhetők a hírek, a kedvenc nagykereskedők vagy az ajánlatok.

PREMIUM
Hozzáférés a nagykereskedők feketelistájához

A PRÉMIUM ügyfelek számára megadjuk a tisztességtelen vállalkozások feketelistáját, akik megtévesztették ügyfeleiket. Ezek a vállalatok nem szerepelnek a Merkandi nagykereskedői listájában.

A nagykereskedők látható elérhetőségei

Ajánlatainkban és a nagykereskedők adatbázisában bemutatjuk az eladók teljes elérhetőségét - címet, telefonszámot, weboldal címét.

Napi hírlevél új nagykereskedelmi ajánlatokkal a világ minden tájáról

Minden nap elküldjük az Ön e-mail címére a legújabb árucikkeket a piacon a legjobb árakkal.

PREMIUM
Hozzáférés a nagykereskedőkkel kapcsolatos véleményekhez

A PREMIUM ügyfelek számára a nagykereskedőkkel kapcsolatos megjegyzésrendszert biztosítjuk, amely lehetővé teszi számukra az egyes beszállítók megbízhatóságáról szóló vélemények elolvasását.

Hozzáférés a világ 150 országának részvényajánlataihoz akár -90% -os kedvezménnyel

Lehetővé teszi az Ön számára, hogy az Európából, Ázsiából és az Egyesült Államokból származó egyedi árukészletekhez hozzáférjen.

Regisztráljon még ma és vásároljon olcsóbban!

Csatlakozzon a több mint 100 000 elégedett felhasználóból álló csoporthoz

Vélemények a Merkandi-ról

Vagyis hogyan értékelnek minket a felhasználók

A Merkandi a legjobb platform, amelyen üzleti tevékenységet folytathat, és megtalálja a legérdekesebb ajánlatokat a világon. Megbízható beszállítók és biztonságos adás-vétel. Véleményem szerint nagyon profi weboldal.


Younes El hasnaoui

Ez egy globális platform, amely tökéletesen megfelel az igényeinknek. Az ügyfelek specifikusak, így ez egy nagyszerű üzleti lehetőség. Ezért nagy plusz.


Andreas Steinkopf

A Merkandi csapatától kapott szolgáltatás kiváló volt. Az ügyfélszolgálati csapat nagyon gyorsan válaszol minden kérdésére, amely az oldalon elérhető különféle eszközök használatával kapcsolatos. Nagykereskedelmi b2b üzletünk az ezen a platformon generált új leadeknek köszönhetően növekedett, ezért ajánljuk a Merkandit más kereskedőknek.


Prime Retail GB

Előnyök a vásárlók számára

Az egész világ egy karnyújtásnyira van

A Merkandi nemzetközi nagykereskedelmi platformon elsősorban Európából, de Ázsiából és az USA-ból is összehozunk termelőket és nagykereskedőket. Közösségünk termelők, nagykereskedők, kereskedelmi közvetítők, forgalmazók és üzlettulajdonosok egyre növekvő csoportja, akik nap mint nap kínálnak vagy szeretnének vásárolni új és használt, felújított vagy sérült árut. Fő célunk, hogy a kereskedők számára megkönnyítsük a megbízható üzleti partnerek megtalálását, velük a kapcsolatteremtést és végső soron a gyümölcsöző együttműködést.

A vásárlás iránt érdeklődő felhasználók számára a Merkandi hozzáférést biztosít a nagykereskedők nemzetközi adatbázisához, amelyek a szokásos termékek és raktári cikkek értékesítésére szakosodtak - ezek nagykereskedelmi mennyiségek nagyon olcsó termékek termelési többletből, raktári többletből, fogyasztói visszaküldésből származó áruk, végtermékek sorozattermékek, pl. szezonális kiárusítások, valamint kiállítási és utólízing berendezések, valamint üzletek, nagykereskedők, raktárak és különböző ipari üzemek felszámolásából származó áruk.


Ellenőrzött kereskedelmi cégek kiterjedt adatbázisa

A regisztráció és az éves előfizetés kifizetése után a felhasználó hozzáférést kap a nagykereskedők kiterjedt kapcsolatfelvételi adatbázisához (címek, telefonszámok, céges honlapok), amelyek szokásos termékeket, valamint raktári és outlet árukat értékesítenek.

A Merkandi minden nagykereskedőjét hitelességük ellenőrzésével ellenőrzik munkatársaink. Ennek köszönhetően a Merkandi kereskedési platform felhasználói ellenőrzött cégekhez jutnak hozzá, és ezzel növelik a tranzakciók biztonságát. Mindenki, aki a Merkandi oldalon szeretné közzétenni az ajánlatát, ellenőrzés alá tartozik.


Teljes információ egy helyen

A platformnak köszönhetően azoknak a felhasználóknak, akik egy adott iparág vagy termékkör olcsó termékei iránt érdeklődnek, nem kell órákat tölteniük a nagykereskedők hosszú és gyakran eredménytelen kereséseivel a weboldalakon. A Merkandiba való bejelentkezés és a "Nagykereskedelem" gombra kattintva megjelenik az ellenőrzött, nagykereskedelmi, raktári vagy normál árucikkekkel foglalkozó cégek listája Európában és szerte a világon.

Minden nagykereskedő kártyája olyan információkat tartalmaz, amelyek célja, hogy megkönnyítsék a vevő kapcsolatfelvételét és az eladó által kínált termékek megvásárlását. Ez az információ többek között a következőket tartalmazza: az áruk szállítási módjai, a vásárolt áruk fizetési módjai vagy azok a nyelvek, amelyeken kapcsolatba léphet a nagykereskedővel. A PREMIUM fiók felhasználói láthatják a nagykereskedőknek más vásárlók által adott véleményeket is. Ez a vevők tranzakcióinak összefoglaló formája, akik ajánlják vagy tanácsolják az együttműködést egy adott nagykereskedővel.

Regisztráljon még ma és vásároljon olcsóbban!

Csatlakozzon a több mint 100 000 elégedett felhasználóból álló csoporthoz

Speciális kereső

A weboldal áttekinthető bemutatása és a könnyen használható kereső lehetővé teszi a megfelelő üzleti partnerek és termékek gyors és intuitív keresését. Így a listán csak a felhasználó által kiválasztott ország nagykereskedői szerepelhetnek, például németországi nagykereskedők, olyan nagykereskedők, amelyek csak egy kiválasztott iparágból vagy alágazatból (pl. ruházati cikkek, gyermektermékek, cégfelszámolásból származó áruk) vagy egy adott termékcsoport termékeit kínálják. , pl. új termékek, felújított áruk.

A keresőben kényelmesen és gyorsan is rendezheti a nagykereskedőket ajánlataik száma szerint, vagy az ajánlatokat ár vagy a felvétel dátuma szerint. Lehetőség van arra is, hogy csak azokat a nagykereskedőket jelenítsék meg, amelyek kérésre árut kínálnak. A keresőmező egy speciális eszköz, amely kulcsszavakra szűkíti a keresést, például: jól ismert márkák vagy termékek.


Termékek széles választéka

A Merkandi kereskedési platformon a felhasználók hozzáférhetnek az ajánlatok kategóriákba és alkategóriákba rendezett egyértelmű bemutatásához is. Minden nap új részvényajánlatokat teszünk közzé. Az ajánlat leírásában a nagykereskedők részletes adatokat adnak meg, például az árról, az elérhető árumennyiségről, a minimális rendelési összegről, a fizetési módokról és a szállítási feltételekről. Ennek köszönhetően a felhasználók gyorsan részletes információkat kaphatnak az európai piac legolcsóbb ajánlatairól.

Emellett a Merkandi platform többek között a következőket kínálja: űrlapok, amelyek megkönnyítik a kiválasztott nagykereskedővel való kapcsolatfelvételt, személyre szabott hírlevél a legjobb ajánlatokról, a weboldal fontos változásairól és az akciókról, valamint a többnyelvű, hétfőtől péntekig nyitva tartó Ügyfélszolgálati Osztály segítsége.

Összefoglalva, a Merkandi nagykereskedelmi platform az üzleti kapcsolati hálózat kiépítését támogatja. Könnyebbé teszi a megbízható nagykereskedők megtalálását, akik a vevőt érdeklő iparágból kínálnak készleteket, valamint lehetővé teszi a nagykereskedővel való gyors és egyszerű kapcsolatfelvételt, valamint a termékek piaci legjobb áron történő vásárlását.

Merkandi a világon

Országok, ahol ügyfeleinkkel együttműködünk

 

150 ország

Akár 150 országból is vannak ajánlataink és felhasználóink

34 domain

Platformunknak 34 nyelvi változata van

Több százezer ajánlat

Minden kategória választéka nagykereskedőktől a világ minden tájáról

Regisztráljon még ma és vásároljon olcsóbban!

Csatlakozzon a több mint 100 000 elégedett felhasználóból álló csoporthoz

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.