A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 45 ezer elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

A vásárlók számára

Regisztráljon egy fiókot ma és vásároljon olcsóbban!

Általános információ

Felhasználóink ​​könnyen és kényelmesen kapcsolatba léphetnek a nagykereskedőkkel a Merkandi-n, ahol különféle termékeket vásárolhatnak akár 60% -80% -kal olcsóbban.

A vásárlók számára a Merkandi platform kiterjedt adatbázist kínál bevált németországi, lengyel, angol, osztrák, holland, francia, svájci, olasz, spanyol, görögországi, orosz, cseh, törökországi, amerikai, román, ír, indiai, belga és még sok más bevált kereskedelmi társasággal.

Folyamatosan fejlesztjük a Merkandi platformot, és kibővítjük annak elérhetőségét új célországokban, amelynek köszönhetően a weboldalon folyamatosan növekszik az ajánlatok száma.


Merkandi
számokban

Több mint 75.000

felhasználók

Több mint 1.000

hozzászólások

Több mint 150

a világ országai

A vásárlók számára ez egy dolgot jelent - mégjobban ellenőrzött áruk vásárlása bármely iparágból - ruházat, cipő, elektronikai felszerelés, számítógépek, laptopok, élelmiszerek, italok, kozmetikumok, parfümök, háztartási vegyszerek és még sok más.

Nem számít, milyen terméket keres - a Merkandinál rendelkezésére áll az Európa és a világ minden tájáról származó nagykereskedők, gyártók és forgalmazók adatbázisa, valamint több tízezer nagykereskedelmi ajánlat.

Hogyan lehet hozzájuk férni?

Elegendő egy fiók regisztrálása a Merkandi oldalon, hogy néhány másodpercen belül elérje a kiválasztott vállalatokat, és felvegye velük a kapcsolatot részletesebb információkkal vagy ajánlatokkal, megbeszélje az együttműködés részleteit vagy árut rendeljen.

Csatlakozzon hozzánk még ma, és vásároljon olcsóbban
Regisztráció
Előnyök a Merkandi vásárlók számára:
Korlátlan számú ajánlatkérés

Lehetővé teszi a nagykereskedőknek feltett kérdések elküldését korlátozások nélkül, a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül és közvetlenül e-mailben.

Kényelmes termékkereső

Fejlett böngészőt kínálunk, amelynek köszönhetően gyorsan megtalálhatja a keresett terméket.

Kényelmes fiókkezelő panel, kapcsolatok, ajánlatok és adatok

Professzionális ügyfélpanelt kínálunk, amelynek köszönhetően könnyedén kezelhetők a hírek, a kedvenc nagykereskedők vagy az ajánlatok.

Hozzáférés a nagykereskedők feketelistájához

A PRÉMIUM ügyfelek számára megadjuk a tisztességtelen vállalkozások feketelistáját, akik megtévesztették ügyfeleiket. Ezek a vállalatok nem szerepelnek a Merkandi nagykereskedői listájában.

A nagykereskedők látható elérhetőségei

Ajánlatainkban és a nagykereskedők adatbázisában bemutatjuk az eladók teljes elérhetőségét - címet, telefonszámot, weboldal címét.

Napi hírlevél új nagykereskedelmi ajánlatokkal a világ minden tájáról

Minden nap elküldjük az Ön e-mail címére a legújabb árucikkeket a piacon a legjobb árakkal.

Hozzáférés a nagykereskedőkkel kapcsolatos véleményekhez

A PREMIUM ügyfelek számára a nagykereskedőkkel kapcsolatos megjegyzésrendszert biztosítjuk, amely lehetővé teszi számukra az egyes beszállítók megbízhatóságáról szóló vélemények elolvasását.

Hozzáférés a világ 150 országának részvényajánlataihoz akár -90% -os kedvezménnyel

Lehetővé teszi az Ön számára, hogy az Európából, Ázsiából és az Egyesült Államokból származó egyedi árukészletekhez hozzáférjen.

Vélemények a Merkandi-ról

Jelenleg jó az együttműködés. A platformhoz való hozzáférésnek köszönhetően tranzakciókat kötöttem egy vállalkozóval, aki megbízható eladónak bizonyult

Wioletta Łącz

Főleg eladóként dolgozom itt: A többi megmaradt készletplatformhoz képest itt valóban valós ügyfélkapcsolatok és így sikeres üzleti ügyletek vannak. Remekek a reklámkontingensek is, amelyek egy része ingyenesen elérhető. A reklámkampányok hatékonyak. Érezhetően megnövekszik a forgalom és az ügyfelek érdeklődése. Vevői oldalon eddig nem tudtam tapasztalatot szerezni, de az eddigi következtetésem folyamatosan pozitív. Csak így tovább "merkandi"!

Thomas Sander / Handel & Logistik

Helló, Örömmel használom a Merkandi oldalt és ennek az oldalnak köszönhetően több beszállítóval is felvettem és találkoztam, érdekes.

Abdeslam KASMANE
Videó a Merkandi-ról

Meghívjuk Önt, hogy nézze meg rövidfilmünket, amely elmagyarázza, hogyan működik a nagykereskedelmi platformunk – a Merkandi. Megmutatja, hogyan lehet portálunkon keresztül akár 60-80% -ot is megtakarítani áruvásárlásnál.


Előnyök a vásárlók számára

A Merkandi nemzetközi nagykereskedelmi platformja nagykereskedőket és gyártókat köt össze főként Európából, de Ázsiából és az USA-ból is. Közösségünk zárt, de naponta növekszik a gyártók, nagykereskedők, értékesítési képviselők, disztribútorok és üzlettulajdonosok csoportja, akik árukészleteket kínálnak vagy akarnak vásárolni készletekből, végrehajtói aukciókból, többletekből vagy eladásokból. Fő célja, hogy megkönnyítse az eladók számára a megbízható üzleti partnerek megtalálását, a velük való kapcsolatfelvételt és végül a sikeres együttműködést.

 

A Merkandi a nagykereskedők nemzetközi adatbázisához való hozzáférés iránt érdeklődő felhasználóknak kínál például a készletből származó áruk értékesítésére szakosodott ajánlatokat - ezek a termelési és tárolási többletből származó nagyon olcsó termékek nagykereskedelmi mennyiségben, az ügyfelek által visszaküldött termékek, a kifutó termékek, a készletekből, például szezonális értékesítésből, valamint a kiállított áruk értékesítéséből és a lízingből, illetve üzletek, nagykereskedők, raktárak és különféle ipari üzemek felszámolásából származó árukat tartalmazza.

A Merkandi platform a katalógusban szereplő termékek egyértelmű bemutatásának és a könnyen használható keresőmotornak köszönhetően lehetővé teszi a termékek és a megfelelő üzleti partnerek gyors és intuitív keresését.

Hozzáférés a készleteket kínáló ellenőrzött nagykereskedők elérhetőségéhez. A weboldalon történő regisztráció és az éves előfizetés kifizetése után a felhasználó hozzáférhet egy nagykereskedők (címek, telefonszámok, weboldalak és a vállalatok e-mail címei) kiterjedt kapcsolattartási adatbázisához, amelyek gyakori termékeket, valamint raktárból és üzletből származó árukat értékesítenek. A platformnak köszönhetően azok a felhasználók, akiket érdekel egy adott iparágból vagy termékcsaládból származó olcsó termékek vásárlása, nem lesznek kénytelenek, gyakran feleslegesen, órákon át böngészni a nagykereskedők weboldalain. Miután bejelentkezett a weboldalra, majd a "Nagykereskedelem" linkre kattint, megjelenik a nagykereskedelemmel és a készletekkel foglalkozó ellenőrzött vállalatok listája. Minden Merkandi raktárban ellenőrzést kell végezni, amely azt jelenti, hogy megbízhatóságát alkalmazottaink ellenőrzik. Ennek eredményeként a Merkandi kereskedési platform minden felhasználója biztos lehet abban, hogy csak fizikailag létező vállalatokkal kerül kapcsolatba, amelyek ténylegesen készleteket, üzleteket és többleteket árulnak. Bárki, aki a Merkandi-n szeretné közzétenni ajánlatát, ellenőrizhető.

Ezenkívül az egyes nagykereskedők profilja olyan információkat tartalmaznak, amelyek segítenek a vevőnek a kapcsolatba lépésben és az eladó által kínált termékek megvásárlásában. Ez az információ többek között a következőkre vonatkozik: az áruk kézbesítésének módjai, a vásárolt termékek fizetési módjai vagy azok a nyelvek, amelyeken kapcsolatba léphet a nagykereskedővel. A PRÉMIUM fiók felhasználói a más nagykereskedők által hozzáadott véleményeket is látják.

A használat megkönnyítése érdekében a Merkandi oldal fejlett keresési módszert kínál nagykereskedelemben. Ennek eredményeként csak a felhasználó által kiválasztott nagykereskedők, például Németország nagykereskedői, nagykereskedők, akik kizárólag a kiválasztott iparágból vagy alágazatból kínálnak termékeket (ruházatot, gyermekárukat, vállalati felszámolásból származó termékeket kínáló nagykereskedők), vagy egy bizonyos termékcsoport, például új termékek, felújított áruk jelennek meg a listán. Lehetséges csak olyan raktárak megjelenítése, akik kérésre kínálnak árut.

Hozzáférés a termékkatalógushoz, kategóriákba és alkategóriákba rendezve. Új készlet ajánlatok minden nap. A Merkandi kereskedési platformjának köszönhetően a felhasználók egy órán belül részletes információkat szerezhetnek az európai piac legolcsóbb ajánlatairól. Ezenkívül az ajánlat leírásában a nagykereskedők részletes adatokat szolgáltatnak a felhasználók számára a vásárlási döntés meghozatalához, például információk az árról, a rendelkezésre álló áruk mennyiségéről, a minimális megrendelés összegéről vagy a fizetési módokról és a szállítási feltételekről. Ezen információk segítségével a vevő összehasonlíthatja és kiválaszthatja a legjobb ajánlatot a piacon.

Az online vásárlások kockázatának csökkentése érdekében a Merkandi platform csak korábban ellenőrzött nagykereskedők számára kínál hozzáférést a kapcsolattartó adatbázishoz. Ezen túlmenően a weboldal megjegyzésrendszerrel rendelkezik, amely információgyűjtemény a nagykereskedőkről. Ezek az észrevételek az olyan vevők tranzakcióinak összefoglalója, akik a nagykereskedővel való együttműködést ajánlják vagy éppen nem javasolják.

A Merkandi platform többek között kínál egy olyan kapcsolatfelvételi űrlapot is, amely megkönnyíti a kapcsolatfelvételt a kiválasztott nagykereskedővel, hírlevelet az új ajánlatokról, a weboldal fontos változásairól, a promóciókról és az ügyfélszolgálatról, amely hétfőtől péntekig tart nyitva.

Összefoglalva: a Merkandi nagykereskedelmi platform támogatja az üzleti kapcsolatok hálózatának kiépítését. Megkönnyíti a megbízható nagykereskedők megtalálását, amelyek a vevőt érdeklő iparágból készleteket kínálnak, valamint lehetővé teszi a nagykereskedővel történő gyors és egyszerű kapcsolatot, illetve a termékek legjobb áron történő megvásárlását.

Csatlakozzon hozzánk még ma, és vásároljon olcsóbban
Regisztráció
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.

Ha feliratkozol hírlevelünkre Ön hozzájárul a személyes adatok feldolgozása marketing célokra.