HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Termékcsoport

Termékcsoport

Új

Vadonatúj áruk eredeti csomagolásban. Ez a csoport magában foglalja a közvetlenül a gyártóktól és a forgalmazóktól származó termékeket, valamint a teljes értékű kifutó cikkeket, az üzletek felszámolásából, csődeljárásokból és a végrehajtás keretében kitűzött árverésből származó új termékeket is. Gyártói vagy nagykereskedelmi jótállás - a jótállás időtartama a terméktől függ.

Használt

Teljesen működőképes, tesztelt áruk, egyértelmű felhasználási jelekkel. Bizonyos esetekben garanciával értékesíthető. Azonban a használt áruk műszaki és / vagy vizuális állapotát minden esetben közvetlenül az eladónak kell igazolnia.

Sérült

Sérült áruk. Általában kis elektromos hibákkal, amelyeket nagyon könnyű megjavítani. Az áruk visszavételből származnak. Ez gyakran egy új termék, amely nem érte el a vevőt. Illetve áruk, amelyek szállítás közben sérültek meg. Az áruk ezen osztályának megvásárlásakor az ügyfél csak az áruk százalékos piaci értékét fizeti meg. Garancia nincs. Termékek garancia nélkül.

Mix / Retourware

Új, használt és sérült áruk keveréke. 60% -a funkcionális, 95%-a az eredeti csomagolásban (kivéve, ha a termékleírásban más szerepel). Ezek áruk nagyon vonzó áron kaphatóak. Az áru lehet ellenőrizetlen vagy ellenőrzött, általában semmiféle garancia nem jár rajuk.

Felújított

A gyártó vagy egy hivatalos szervizközpont által felújított áruk. Technikailag mindig 100% -ban funkcionális, cserecsomagolásban kapható áruk. A felújított termékek általában 4 hetes indulási garanciával kaphatók.

Outlet

Fel nem használt áruk, főként kifutó termékek, többletek, visszaadott áruk vagy olyan megmaradt termékek, amelyeket az első forgalomba hozatali üzletek nem értékesítettek. Ez lehet a korábbi évekből származó áru vagy idei készlet, amelyek gyakran hiányos méretben vagy cserecsomagolásban kerülnek forgalomba stb.

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.