FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Vegye fel a kapcsolatot a nagykereskedőkkel egész Európában!

Nagykereskedelmi bázis a Merkandi-n
Igazi nagykereskedelem!

B2B kereskedési platform vagyunk, amely összekapcsolja a nagykereskedőket és az európai vásárlókat. A nagykereskedők kiterjedt adatbázisának köszönhetően hozzáférést kap azokhoz a vállalatokhoz, amelyek termékeket kínálnak készletekből, végrehajtói aukciókból, többlettermelésből vagy értékesítésből.

Árajánlatok minden nap! A Merkandi-nak köszönhetően lehetősége van napi vagy heti hírlevelek fogadására, amelyekben információkat talál az új termékekről, amelyeket a nagykereskedők a weboldalunkon népszerűsítenek.

Platformunk lehetőséget kínál áruk megvásárlására a legnagyobb gyártóktól a nagykereskedelmi ár kis részéért. A márkás ruháktól kezdve az üzletek felszámolásából (eredeti, teljes értékű termékek), a készletekből származó árukon át (visszaküldött áruk) egészen a raktárak és gyártóüzemek felszereléséig, a felszámolás és a végrehajtók tevékenységéből származó cikkekig.


Nagykereskedők professzionális katalógusa
Nagykereskedők egész Európából. És nem csak!
Kapcsolat közvetítők nélkül

Gyártók, beszállítók, forgalmazók, nagykereskedők stb. egy helyen. Intuitív módon bemutatva, hogy villámsebességgel léphessen kapcsolatba bárkivel


Nagykereskedők több mint 70 európai országból, valamint az Egyesült Államokból, Afrikából és Latin-Amerikából. Ne korlátozza magát, vásároljon a legalacsonyabb árakon, és ne adjon esélyt a versenyre


Kapcsolati adatok közvetlenül a nagykereskedőkhöz. Nem kell többé a közvetítőket hívnia és a válaszra várakoznia. Vásároljon árut közvetlenül a forrástól!


150 ország ellenőrzött nagykereskedői
Csak ellenőrzött nagykereskedők

Minden nagykereskedőnek át kell esnie ellenőrzésünkön, mielőtt akár egy ajánlatot is hozzáadna. Mind ez az Ön biztonsága érdekében - annak érdekében, hogy biztos lehessen benne, hogy megbízható vállalatoktól vásárol.

Áruk 10%-al az értékük alatt

Csak a Merkandi oldalon talál egyedi ajánlatokat olyan nagykereskedőktől , akik akár 10%-al is az áruk értéke alatt árulnak. Ez hatalmas keresetpotenciál az Ön számára, ezért ne lépjen tovább.

Vélemények a nagykereskedőkről PRÉMIUM

APRÉMIUM fiók az Ön számára lehetőséget kapott arra, hogy megtudja, hány további tulajdonos káros. Szereti a biztonságos vásárlást? Nézze meg mások véleményét vásárlás előtt!

Korlátlan számú kapcsolat

Az egyetlen korlát az Ön ideje. Forduljon korlátozás nélkül az összes nagykereskedőhöz!

Nagykereskedők olyan termékekkel, amelyekkel máshol nem fog találkozni.

Vegye fel a kapcsolatot a nagykereskedőkkel, akik nem publikálják áruikat, és csak helyileg árusítanak. Ezek az ajánlatok sehol nem találhatók meg az interneten! - nem online!

Nagykereskedők fekete listája PRÉMIUM

Használ más webhelyeket? Ne hadja, hogy megtévesszék! A feketelistánkhoz való hozzáféréssel ellenőrizheti, hogy egy adott nagykereskedő megbízható-e.

Vágjon bele a nemzetközi értékesítésbe a legalacsonyabb áron!

Bejelentkezés Regisztráció
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.