Keressen árut -
Professzionális ajánlatok keresése a világ minden tájáról

Rendeljen információkat a világ egy kiválasztott régiójából származó áruk áráról, a cégek teljes elérhetőségével, az áruk pontos leírásával és az együttműködési feltételekkel.

*Az ár az Európai Unión belüli árukeresésre vonatkozik. Az Európai Unión kívüli árukeresés árát megrendelésenként egyedileg határozzuk meg.

Mentsd el csomagként!

Ez a szolgáltatás üzleti csomagjaink részét képezi. Ha csomag részeként vásárolja meg, több képességet szerezhet, és megtakarítást érhet el
Tudjon meg többet

Mi az a termékkeresés?

Az árukeresést a Merkandi partnerekkel való aktív kommunikáció, a nemzetközi adatbázisok ellenőrzése, valamint a külföldi piacról érkező szakembereink személyes kapcsolattartása biztosítja. Külföldi közösségi médiát, internetes fórumokat és iparági adatbázisokat használunk.


Hüvelykujj fel ikon
Hatékonyság ​

150 országban dolgozunk termelőkkel, forgalmazókkal és nagykereskedőkkel

Csomagokkal ellátott ikon
Rugalmasság

Ön választhatja ki, hogy a bemutatott ajánlatok közül melyik felel meg elvárásainak

Pénz ikon
Megtakarítás

A specifikációnak és árkategóriának megfelelő árukat keresünk, így időt és pénzt takarít meg

Elemzés egy táblagépen a raktárban

Vásároljon árut külföldön kedvezőbb áron!


Milyen előnyei vannak az árukereső szolgáltatásnak:

 • Időmegtakarítás - kész jelentést kap, amely tartalmazza a keresett áru összes szükséges paraméterét, valamint a vállalkozó teljes elérhetőségét
 • Pénzt takarít meg - a kiválasztott termék sokkal olcsóbb lesz, mint a helyi piacon kapható azonos termék,
 • Előny a versenytársakkal szemben – rendeljen olyan árut, amely nem elérhető a helyi piacon, így cége kitűnhet a versenytársak közül,
 • Új tevékenységi területek – építsen új üzleti kapcsolatokat partnerekkel a világ minden tájáról.

Tervezze meg értékesítési stratégiáját – mi megtaláljuk a választékot!


Több éves tapasztalat 200 ezer feletti felügyelet során szerzett. A világszerte megkötött kereskedelmi tranzakciók lehetővé teszik számunkra, hogy az Ön elvárásainak leginkább megfelelő ajánlatokat készítsünk.

Grafikonelemzés

Rendeljen termékkeresőt a Merkandi-on most

Írja be a cég nevét, illetve a vezeték- és vezetéknevét
Adja meg az adóazonosító számot
Kérjük, lépjen be az utcára
Kérem adja meg az irányítószámátÍrd be a kódot
Írja be a várost

Már van fiókja? bejelentkezés

Van kérdésed? Hagyja meg adatait.
Felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kérjük, írja be a keresztnevét
Kérlek írd be a vezetékneved
Kérjük, adja meg e-mail címét

FAQ

Milyen információkat tartalmaz majd az elkészített jelentés?
A riportban tájékoztatást kap a világ egy kiválasztott régiójából a feltüntetett áruk árairól, a cégek elérhetőségeiről, valamint a pontos specifikációról és az együttműködés feltételeiről. A jelentés 5 különböző szállító ajánlatát fog tartalmazni. Ha további ajánlatokat találunk, azok árajánlatát is megadjuk, felár nélkül.
Garantáljuk a kiválasztott áruk elérhetőségét?
A beszállító jóhiszeműen ad nekünk ajánlatot, és feltételezzük, hogy az áru raktáron van a feladás időpontjában. Feladatunk a beszállító felkutatása és az ajánlat beszerzése, melyre 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk.
Milyen nyelven készül a jelentés?
Az áru megrendeléséhez szükséges legfontosabb információkat angol nyelven készítjük el. Másrészt a szerződéses feltételekhez, magához a szerződéshez, műszaki leírásokhoz kapcsolódó hosszú leírásokat azon a nyelven teszik elérhetővé, amelyen azokat az áru szállítója készítette. A Merkandi felár ellenében bármilyen nyelvre le tudja fordítani az ilyen dokumentumokat.
Kéri a Merkandi jutalékot?
Nem számítunk fel jutalékot a vevők és eladók közötti tranzakciók után. Az egyetlen költség, amelyet a vásárló visel, az az áruvisszavételi szolgáltatás megvásárlásának költsége.
Mennyi időm van igénybe venni a szolgáltatást?
Ha rendelkezik Merkandi fiókkal, a szolgáltatás határozatlan ideig elérhető. A megvásárolt szolgáltatást Merkandi számlája érvényességi ideje alatt használhatja. Ha Ön nem Merkandi felhasználó, a szolgáltatás az aktiválástól számított 12 hónapon belül elérhető.
Hogyan kell használni a szolgáltatást?
A szolgáltatás használata nagyon egyszerű:
 1. Te intézed a rendelést és a fizetést
  Csak megrendeli a szolgáltatást és kifizeti.
 2. Ön kitölti a szolgáltatási űrlapot
  Az előfizetés részeként (vagy a vásárlástól számított 12 hónapon belül, ha nem rendelkezik fiókkal) bármikor kitöltheti az űrlapot a keresett termék részleteivel.
 3. Kapsz egy listát a szállítókról
  3 munkanapon belül megkapja azon beszállítók listáját, akiknek megvannak a keresett áruk.
Mi az az árucsoport, mit jelent, hogy 1 árucsoportban keres?
Ha például bútorszállítót keres, és a bútorok között irodabútor, konyhabútor, nappali bútor, hálószobabútor szerepel, akkor ezt 1 árucsoportként kezeljük. Ha viszont bútorokat keres, de ugyanakkor építőipari gépeket is, akkor ez 2 különböző árucsoport, és 2 különböző árukereső megbízást kell adnia.
Vissza tudja-e a Mercandi szerezni nekem az árukat a visszárukból, a felesleges készletekből, a vegyes raklapokból?
Nem, mert a készletkereső szolgáltatás csak a teljes árú, rendszeres értékesítésre rendelkezésre álló árukra vonatkozik.  Ha visszáru, felesleges készletből származó ajánlatokat keres, kérjük, látogasson el a platformunkra, ahol naponta új készleteket adunk hozzá, és lehetősége van arra is, hogy több ezer, csak felesleges készletekkel foglalkozó nagykereskedőnek küldje el kérését.
A Merkandi által keresett beszállítók ellenőrzöttek és 100%-ban megbízhatók?
Senkiben sem lehet 100%-ig megbízni, használd a józan észt és a helyes üzleti gyakorlatot. Írjon alá egy szerződést, írja le pontosan, hogy mit rendel, ki fizeti a szállítást stb. . A beszállítók egy része a Merkandi adatbázisából származhat, ezek ellenőrzött cégek. Ezen túlmenően minden egyes vállalat, amelyet az Ön számára keresünk, az ország kereskedelmi nyilvántartásaiban történő alapellenőrzésnek van alávetve. Ha a vállalat teljes körű ellenőrzése érdekli, kérjük, használja a Merkandi külön erre a célra létrehozott szolgáltatását → A vállalkozó ellenőrzése.

Segítségre van szükséged?