Üzleti csomagok

Az Ön igényeire szabott professzionális szolgáltatások készlete

Szerezzen versenyelőnyt a vállalkozását támogató csomagoknak köszönhetően. Legyen Ön vevő vagy eladó, számos előnyt kínáló csomagunk van az Ön számára.

Business

Premium

211 900,00 HUF +áfa

Bejelentkezés

Vállalat

Premium

335 900,00 HUF +áfa

Bejelentkezés

A csomagok előnyei az üzleti életben

Hüvelykujj fel ikon
A hajthatatlanság

Szolgáltatások a legigényesebb felhasználóknak

Hüvelykujj fel ikon
Megtakarítás

Sokkal alacsonyabb ár az egyes szolgáltatások vásárlásához képest

Hüvelykujj fel ikon
Előny

Maradjon a verseny előtt az üzleti csomagokkal

A raktári dolgozó leltározik

Növelje vásárlási hatékonyságát


Milyen előnyökkel jár, ha az Ön számára megfelelő üzleti csomagot választja:

  • Nagyobb versenyképesség - az Ön által megjelölt árukat az Ön specifikációjának megfelelően, a piacon a legjobb áron keressük meg.
  • Takarítson meg időt – keressük az ajánlatokat, miközben Ön azt csinálja, amit a legjobban tud – vevőket keres áruihoz.
  • Nagyobb kínálat – a világ bármely országából úgy vásárolsz árukat, mintha nem ismernéd a nyelvet, mintha helyben vásárolnál. Nyelvi akadályok nélkül vezet egy vállalkozást.
  • A tranzakciók nagyobb biztonsága - a vállalkozó ellenőrzésének köszönhetően minden szükséges információt megkap az eladóról, akivel tranzakciót tervez. Nem veszel vakon!

Növelje értékesítési hatékonyságát


Milyen előnyökkel jár, ha az Ön számára megfelelő üzleti csomagot választja:

  • Takarítson meg időt és pénzt – az ajánlatok automatikus fordítási folyamata, az Ön ajánlatai a lista tetején, valamint egy elkötelezett tanácsadó támogatása. Vállalkozása autopilóton.
  • Nemzetközivé válás – az Ön cége a nemzetközi piacokon. Számos nyelven tesz közzé ajánlatokat, és anyanyelvén lép kapcsolatba a vállalkozókkal a világ minden tájáról.
  • Nagyobb elérés és hatékonyság – a hitelességi tanúsítványnak, az üdítő ajánlatoknak és a promóciós összegnek köszönhetően – ajánlatait még több potenciális vásárló veszi észre.
  • Nincsenek kompromisszumok – mindennel megvan, ami ahhoz szükséges, hogy vállalkozását a következő szintre emeljük.
Grafikonelemzés

Van kérdésed?

Hagyja meg adatait. Felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kérjük, írja be a keresztnevét
Kérlek írd be a vezetékneved
Kérjük, adja meg e-mail címét

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen időszakra vásárolják meg a szolgáltatást?
Ön egy évre vásárolja meg a szolgáltatáscsomagot, beleértve magukat a szolgáltatásokat is. A kiegészítő szolgáltatásokhoz való hozzáférés szigorúan a Merkandi számla érvényességéhez kapcsolódik. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatások 12 hónapig állnak az Ön rendelkezésére, de használatuk feltétele, hogy rendelkezzen aktív fiókkal a Merkandi platformon. Ezenkívül néhány szolgáltatás az eladóknak szól – használatukhoz aktív értékesítési opcióval kell rendelkeznie.