A szerződő fél ellenőrzése

A cég szakmai igazolása

66 ország vállalatait ellenőrizzük – ne kockáztassa az együttműködést egy megbízhatatlan vállalkozóval

Megment

Mentsd el csomagként!

Ez a szolgáltatás üzleti csomagjaink részét képezi. Ha csomag részeként vásárolja meg, több képességet szerezhet, és megtakarítást érhet el

Szolgáltatás leírása

200 ezer feletti felügyelete során szerzett tapasztalatainkat ajánljuk Önnek. vevők és eladók közötti világméretű kereskedelmi tranzakciók. Kizárólag a német FEBIS Szövetséghez tartozó megbízható üzleti intelligencia ügynökségektől – köztük a Dun & Bradstreettől – szerzett információkat használunk, adatbázisuk több mint 420 millió vállalatot tartalmaz több mint 200 országból. 30 000 hivatalos globális forrásból szereznek információkat, és naponta 5 millió frissítést hajtanak végre, ami garantálja a legmagasabb minőséget.

Hüvelykujj fel ikon
Hatékonyság

A hagyományos üzleti intelligencia módszereket kombináljuk a mesterséges intelligencia (AI) fejlett adatfeldolgozásával

Hüvelykujj fel ikon
Rugalmasság

Ügyfeleink elvárásainak teljesítése érdekében akár 66 ország cégeit is ellenőrizzük

Hüvelykujj fel ikon
Biztonság

Az ellenőrzött cég több mint 20 szempontját megvizsgáljuk, és a jelentést a vállalkozó értékelésével foglaljuk össze

A tisztviselő felülvizsgálja a szerződést

Vásároljon árut ellenőrzött cégektől


Milyen előnyei vannak a cégellenőrzési szolgáltatásnak:

 • Időmegtakarítás – kész jelentést kap, amely minden szükséges információt tartalmaz a vállalkozóról, beleértve az értékelésünket,
 • Pénzt takaríthat meg - ügyleteket bonyolít le egy bizonyított partnerrel, jelentősen növelve annak biztonságát,
 • Teljes áttekintés - a tevékenység több mint 20 aspektusát ellenőrizzük, és ellenőrizzük a céget az üzleti intelligencia ügynökségek legnagyobb adatbázisaiban.

Ne hagyd magad becsapni!


Bízzon a szakemberekben. Ilyeneket ellenőrizünk:

 • hogy a vállalkozó szerepel-e a nemzetközi átverési adatbázisokban, dolgozik-e vagy van-e az általa választott cég tulajdonosa, azaz alapvető OSINT-t (ún. intelligens interjút) végzünk
 • cégvezetés és kapcsolatrendszere más cégekkel. A linkek önmagukban nem negatívumok. Ha azonban annak a cégnek az elnöke, amellyel együtt kívánunk működni, korábban több más cégnél is dolgozott és ezek a cégek adósságtőzsdén szerepelnek, feltételezzük, hogy ez növeli az együttműködés kockázatát
 • kormányzati adatbázisok / nyilvántartások
 • csődeljárás alatt álló cégek adatbázisa, egyezségi eljárás
 • nemzetközi és helyi adósságtőzsdék
 • regisztrációs adatok, adószámok betartása
 • elemezzük a kivitelező által rendelkezésre bocsátott dokumentumokat a manipulációk felderítése szempontjából (képretusálás / szerkesztés észlelése, dokumentumhamisítási kísérlet)
 • az együttműködésre vonatkozó véleményeket ellenőrizzük a megjelölt vállalkozóval
 • AML listák – a szankciók listája, hogy a személy/cég pénzmosással gyanúsítható-e
 • a médiában elérhető információk

Összesen 64 különböző gazdasági információforrásban ellenőrizzük az egyes vállalkozókat.

Targonca raklapokkal

Rendelje meg most a Merkandi által a kivitelezői
szakszerű hitelesítés szolgáltatását

Írja be a cég nevét, illetve a vezeték- és vezetéknevét
Adja meg az adóazonosító számot
Kérjük, lépjen be az utcára
Kérem adja meg az irányítószámátÍrd be a kódot
Írja be a várost

Már van fiókja? bejelentkezés

Több kell?

Készek vagyunk szolgáltatásainkat az Ön igényeihez igazítani. Ha a standard csomagok nem felelnek meg elvárásainak, vegye fel velünk a kapcsolatot, és személyre szabott tervet készítünk az Ön igényeire szabva. Kattintson az alábbi "LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK" gombra az egyéni csomag létrehozásának megkezdéséhez.

Van kérdésed?

Hagyja meg adatait. Felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kérjük, írja be a keresztnevét
Kérlek írd be a vezetékneved
Kérjük, adja meg e-mail címét

Gyakran Ismételt Kérdések

Mely országokban végez cégellenőrzést?
A Merkandi jelentéseket európai székhelyű cégek számára készítjük. A következő országok kivételével:
 • Bosznia és Hercegovina
 • Ciprus
 • Gibraltár
 • Izland
 • Monaco
Egyéb kontinensek/országok, amelyek nem tartoznak a Merkandi cégellenőrzés hatálya alá:
 • Oroszország
 • Irán
 • Pulyka
 • Amerika (mind)
 • Afrika
 • Ázsia
A kontinens vagy az ország kizárása azt jelenti, hogy a jelentést nem a Merkandi, hanem egy megbízható külső cég készíti el, az külön díjjal jár.
Hol ellenőrzi az ellenőrzött cégeket?
Több mint 64 forrást használunk, beleértve az adósságtőzsdét, az üzleti intelligencia ügynökségeket, a rendelkezésre álló banki forrásokat, a gazdasági információs irodákat, a regisztrációs adatokat, a kormányzati nyilvántartásokat, a mély webet (rejtett internet).
Mi az és mi a különbség: Üzleti intelligencia (kereskedelmi), nyomozóiroda vs. cégellenőrzés Merkandiban
 • Az üzleti intelligencia lehetővé teszi számunkra, hogy visszamenőleges pénzügyi adatokat (az előző adóévre vonatkozóan), valamint nyilvánosan elérhető és felszámítható információkat szerezzünk be az ellenőrzött vállalatra vonatkozó adatbázisokból. Általában - kevés kivételtől eltekintve - a jelentések semmit sem árulnak el a partner jelenlegi helyzetéről. Viszonylag olcsó szolgáltatás, amely ideális több vállalat tömeges megfigyeléséhez.
 • A (rendszerint gazdasági bűncselekményekre szakosodott volt rendőrtisztek tulajdonában lévő) nyomozóiroda az üzleti intelligencia adatait, az intelligens intelligenciát (OSINT) és a közvetlenül a helyszínen végzett nyomozási technikákat használja. A partnerellenőrzés legdrágább, de leghatékonyabb formája. Különösen ajánlott egyszeri nagy tranzakciókhoz.
 • Cégellenőrzés, a Merkandi által nyújtott szolgáltatás.  Alapvető OSINT (nyílt forráskódú hírszerzés) tevékenységet végzünk modern üzleti hírszerzés formájában, olyan szoftverek és tudás segítségével, amely csak a világ legjobb üzleti hírszerző ügynökségei számára áll rendelkezésre. Szolgáltatásunk az üzleti intelligencia (nem használunk visszamenőleges pénzügyi adatokat, hanem aktuális nyílt és titkosított információkat) és a nyomozóiroda (nem végzünk terepmunkát) közé sorolható.
Hol ellenőrzi az ellenőrzött cégeket?
Több mint 64 forrást használunk, többek között adósságtőzsdéket, üzleti információkat, elérhető banki forrásokat, üzleti információs irodákat, nyilvántartási adatokat, kormányzati nyilvántartásokat, Deep webet (rejtett internet).
Mennyi ideig kell várnom a cégellenőrzési jelentésre?
3 és 14 nap között. Az átfutási idő számos tényezőtől függ: ország, külső információszolgáltatók a fizetésképtelenségi adatbázisokból, adósságbehajtók, adósságcsere. Felár ellenében (+100%) lehetőség van a jelentés 1 munkanapon belül történő elkészítésére.
Miért nem elemezzük az ellenőrzött vállalat pénzügyi adatait, mint a legtöbb üzleti intelligenciával foglalkozó vállalat?
A rendelkezésre álló pénzügyi adatok a vállalat múltbeli állapotáról adnak tájékoztatást, akár 18 hónappal ezelőttről is. Nem látunk semmilyen alapot arra, hogy ilyen elavult adatok alapján üzleti döntéseket hozzunk. Ha azonban valakinek szüksége van ilyen információkra, természetesen további díj ellenében elkészíthetjük az ilyen jelentést.
Mennyi időm van igénybe venni a szolgáltatást?
A szolgáltatás a megrendeléstől számított 12 hónapig áll rendelkezésre. A szolgáltatás lejárati dátuma nincs összefüggésben a számla lejárati dátumával, de használatához aktív számlával kell rendelkeznie a Merkandi oldalon.

Segítségre van szükséged?