BACK TO SCHOOL
-40%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Az eladók számára

#1. nagykereskedelmi platform az eladók számára. Egy platform, világméretű lefedettség. Sok eszköz és sok előny

Mi a Merkandi?

A Merkandi egy nemzetközi nagykereskedelmi platform, amely a nagykereskedelmi iparágban tevékenykedő nagykereskedőket, forgalmazókat, importőröket és exportőröket tömöríti.

Platformunk európai és globális piacokon működik, számos nyelven elérhető, és lehetővé teszi, hogy gyorsan elérje a raklapok vagy konténerek áruszállításában állandó együttműködésben érdekelt ügyfeleit.

Több mint 100 000

felhasználók

Több mint 1 200

hozzászólások

Több mint 150

a világ országai

Fedezze fel a világkereskedelmet, és növelje eladásait a Merkandi segítségével

A Merkandinál megértjük, hogy a nagykereskedelmi értékesítők sikere a legjobb üzleti eszközökhöz való hozzáféréstől függ. Ezért létrehoztunk egy platformot az eladók számára, amely számos előnnyel jár:

Ajánlatainak promóciója egész Európában

Törődünk az elérhetőséggel - elhelyezzük termékhirdetéseit a Google-ban, a közösségi média hálózatában stb.

Vállalatának többnyelvű leírása

Vállalati leírását a platformon elérhető összes nyelvre lefordítjuk

Áruk importálása/exportálása CSV, XLS, XML

Lehetővé tesszük a teljes termékkatalógus elhelyezését egyetlen egérkattintással.

Cége a nemzetközi katalógusban

A vállalatát felvetetjük a nagykereskedők és gyártók nemzetközi listájára.

Korlátlan számú ajánlat közzététele

Lehetővé tesszük a fényképeket és terméklistákat tartalmazó ajánlatok korlátlan közzétételét.

Segítség személyes tanácsadóktól

Támogatást és lehetőséget kínálunk a tanácsadójával való konzultációra telefonon, e-mailben, LiveChaten.

Új, használt, felújított és sérült áru

Lehetőséget biztosítunk a különböző forrásokból származó termékek ajánlatainak közzétételére.

Egy fiók - az egész világ

Ajánlatait a kulcsfontosságú piacok összes dedikált oldalán elhelyezzük, a vásárlók anyanyelvén.

Nincs további értékesítési díj

Ön csak az előfizetést fizeti, nincsenek rejtett díjak vagy tranzakciós jutalékok – velünk maximalizálja nyereségét.

Regisztráljon még ma, és kezdje el az értékesítést

Csatlakozzon a több mint 100 000 elégedett felhasználóból álló csoporthoz

Vélemények a Merkandi-ról

Vagyis hogyan értékelnek minket a felhasználók

Több mint egy hónapja vagyunk regisztrálva, és sok árukérés érkezett, és új potenciális ügyfelekkel találkoztunk. Nagyon ajánlom a platformot. - Olaszország üzlet


Giovanni Pomo

Nem tudom kifejezni hálámat a Merkandival való együttműködésemért. Tiszta öröm, és nagyban segít az értékesítésben és a vásárlásban.


Santos Saez de la Fuente

A Merkandi egy nagyszerű platform a nagykereskedelmi és az egész világra kiterjedő ügyfelek keresésére. Csak ajánlatokat ad hozzá, és az ügyfelek felveszik Önnel a kapcsolatot, ilyen egyszerű.


Filip Rojíček

Előnyök az eladók számára

Az egész világ egy karnyújtásnyira van

A nemzetközi nagykereskedelmi platformon elsősorban Európából, de Ázsiából és az USA-ból is összehozunk termelőket és nagykereskedőket. Közösségünk termelők, nagykereskedők, kereskedelmi közvetítők, forgalmazók és üzlettulajdonosok egyre növekvő csoportja, akik nap mint nap kínálnak vagy szeretnének vásárolni új és használt, felújított vagy sérült árut. Fő célunk, hogy a kereskedők számára megkönnyítsük a megbízható üzleti partnerek megtalálását, velük a kapcsolatteremtést és végső soron a gyümölcsöző együttműködést.

A vásárlás iránt érdeklődő felhasználók számára a Merkandi hozzáférést biztosít a nagykereskedők nemzetközi adatbázisához, amelyek a szokásos termékek és raktári cikkek értékesítésére szakosodtak - ezek nagykereskedelmi mennyiségek nagyon olcsó termékek termelési többletből, raktári többletből, fogyasztói visszaküldésből származó áruk, végtermékek sorozattermékek, pl. szezonális kiárusítások, valamint kiállítási és utólízing berendezések, valamint üzletek, nagykereskedők, raktárak és különböző ipari üzemek felszámolásából származó áruk.


Teljes és megbízható eladói profil

Az éves előfizetés regisztrációja és befizetése, valamint alkalmazottaink általi pozitív ellenőrzés után a nagykereskedő eladói státuszt kap. Ekkor hozzáfér az eladási ajánlatokat közzétevő nagykereskedők adatbázisához, valamint van eladói fiókja is, melynek segítségével tetszőleges számú hirdetést adhat fel áruira.

Mindenki, aki a Merkandi oldalon szeretné közzétenni az ajánlatát, ellenőrzés alá tartozik. Az eladó ezután számos nyelven bemutathatja cégét a platformon, teljes elérhetőségi adataival: cím, e-mail cím, telefonszám, a hivatalos weboldalra mutató link és a vállalkozás leírása. Ennek köszönhetően növeli a bizalmat és az elismertséget a nemzetközi ügyfelek körében.


Kényelmes termékértékesítő panel

Minden nagykereskedő kártyája olyan információkat tartalmaz, amelyek célja, hogy megkönnyítsék a vevő kapcsolatfelvételét és az eladó által kínált termékek megvásárlását. Ez az információ többek között a következőket tartalmazza: az áruk szállítási módjai, a vásárolt áruk fizetési módjai vagy azok a nyelvek, amelyeken felveheti a kapcsolatot a nagykereskedővel. Az intuitív és funkcionális eladói panel lehetővé teszi az ajánlatok egyszerű hozzáadását, kezelését és népszerűsítését. Az ajánlat minőségi mutatója lehetővé teszi az egyes ajánlatok vonzerejének optimalizálását.

A kihelyezett áruk vásárlása iránt érdeklődők egy funkcionális üzenet és megrendelődoboz segítségével közvetlen üzleti kapcsolatot létesíthetnek az eladókkal, és könnyen fenntarthatnak állandó üzleti kapcsolatokat. A Merkandi nem számít fel jutalékot az eladások után, ami azt jelenti, hogy a nagykereskedő haszonkulccsal termel haszonkulcs és többletdíj nélkül.

Regisztráljon még ma, és kezdje el az értékesítést

Csatlakozzon a több mint 100 000 elégedett felhasználóból álló csoporthoz

Ingyenes hírlevél 150 ország vásárlói számára

Az ajánlatok itt a legfontosabbak. Mind a Merkandi felhasználók, mind a nagykereskedelem iránt érdeklődők, akik visszaigazolták feliratkozásukat az ingyenes hírlevélre, nap mint nap értesülnek az új termékekről és a platform legjobb ajánlatairól. Így a platformon közzétett termékek rendszeresen több ezer potenciális vásárló előtt kerülnek bemutatásra, ami növeli a gyors vevőkeresés esélyét. A kiválasztott kategóriák és termékcsoportok megjelölésével a hírlevélre való feliratkozáskor az Ön igényeihez tökéletesen illeszkedő ajánlatokat kaphat.

A többnyelvű hírlevélre feliratkozók tájékoztatást kapnak a honlapot érintő fontos változásokról és akciókról is. A Merkandi platformon bemutatott ajánlatok minden internetező számára láthatóak, de az ajánlatot kibocsátó nagykereskedő elérhetőségének megtekintéséhez regisztrálnia kell a Merkandi oldalon.


Haladó statisztikák, cégprofil látogatások és ajánlatok

A fejlett statisztikákhoz való hozzáférésnek köszönhetően a Merkandi eladója betekintést nyer az ajánlatok hatékonyságába. Megfigyeli az olyan adatokat, mint az ajánlatok és profilok megtekintéseinek száma, és ellenőrizni tudja a profil vagy ajánlatok követőinek számát. A forgalomelemzés lehetővé teszi a nagykereskedő számára, hogy jobban igazítsa értékesítési stratégiáját.

A többnyelvű termékleírásoknak köszönhetően az ajánlatok a különböző országok vásárlóinak széles körét érik el, az eladó pedig még több látogatót vonz, és még nagyobb elérést biztosít a potenciális vásárlók körében. Sőt, a Merkandi szakembereiből álló csapat minden nap gondoskodik az értékesítésről és a nagykereskedők ajánlatainak népszerűsítéséről, például az ajánlatok moderálásával. A platform felhasználójaként a nagykereskedő a többnyelvű, hétfőtől péntekig nyitva tartó Ügyfélszolgálati Osztály segítségére is számíthat.

Összefoglalva, a Merkandi nagykereskedelmi platform támogatja az eladókat az üzleti kapcsolati hálózat kiépítésében. Megkönnyíti a megbízható nagykereskedelmi vásárlók megtalálását az Eladó termékei iránt érdeklődő iparági kínálatban, valamint lehetővé teszi a velük való gyors és egyszerű kapcsolattartást és a termékek versenyképes piaci áron történő értékesítését.

Merkandi a világon

Országok, ahol ügyfeleinkkel együttműködünk

 

150 ország

Akár 150 országból is vannak ajánlataink és felhasználóink

34 domain

Platformunknak 34 nyelvi változata van

Több ezer vásárló

Vásárlás iránt érdeklődők nagy csoportja

Regisztráljon még ma, és kezdje el az értékesítést

Csatlakozzon a több mint 100 000 elégedett felhasználóból álló csoporthoz

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.