FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Merkandi története

 • 2024

  Február, 2024
  PIN-kód megadása az ügyfélszolgálathoz

  Egyedi PIN kódokat vezettünk be ügyfeleink számára, hogy növeljük a biztonságot és megkönnyítsük az engedélyezést az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel során. Ennek köszönhetően gyorsabb az ellenőrzési folyamat, és jelentősen megerősödött az adatbiztonság a platformon.

 • Január, 2024
  Lehetőség több felhasználó bejelentkezésére egyetlen fiókba

  Az egyes fióktípusokon belüli csapatmunka megkönnyítése érdekében bevezettük az alszámla funkciót, amelynek köszönhetően például a munkatársak hatékonyabban tudják kezelni az ügyfelekkel való interakciókat.

  Natív push értesítések indítása

  Új natív értesítési rendszert vezettünk be, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a számítógépe vagy a telefon képernyőjén kapjon információkat. A felhasználók elfogadása után hírek jelennek meg az eszközökön, ami még gyorsabb hozzáférést tesz lehetővé a tartalomhoz.

 • 2023

  December, 2023
  Az ajánlatok növelésének lehetősége bármikor

  Könnyen használható ajánlatfrissítő modult biztosítunk. A frissítő 30 naponként teljesen ingyenes. Gyorsabb frissítés Merkandi pontfizetéssel is elérhető. Az ajánlatok frissítése egyszerű és hatékony eszköz az ajánlatok láthatóságának növelésére!

 • November, 2023
  Lehetőség ajánlatok létrehozására az eladási opció aktiválása előtt

  A cégellenőrzés ideje számos tényezőtől függ. Ezért bizonyos esetekben akár két hétre is meghosszabbítható. Változtattunk belső rendszerünkön, és mostantól a felhasználók bővíthetik termékkínálatukat, miközben a Merkandi csapata ellenőrzi a céget. A pozitív ellenőrzést követően minden ajánlat automatikusan közzétételre kerül.

 • Október, 2023
  Információ hozzáadása, hogy mely országokba küld az eladó + ingyenes szállítás

  A nemzetközi kereskedelem egyre könnyebb és... olcsóbb. Ezért hozzáadtuk a lehetőséget annak meghatározására, hogy mely országokba küldjön az eladó, és lehetőséget adjon ingyenes szállítás meghatározására az eladó által kiválasztott országokba, valamint az ingyenes szállítás küszöbértékének meghatározására.

 • Szeptember, 2023
  Merkandi eléri a fénysebességet!

  Több mint egy hónapos kemény munka után büszkélkedhetünk azzal, hogy a weboldal akár 70%-ot is felgyorsult. Az oldal betöltési ideje drámaian lecsökkent, így az oldal böngészése még élvezetesebbé vált. Nézd meg magad.

  Legnépszerűbb keresések és egy új kiemelt ajánlatok rész

  Új szekciót vezettünk be a legnépszerűbb keresésekhez, és ezzel együtt számos vizuális változást is végrehajtottunk. Ezek közé tartozik egy új rovat: A hét slágerei és a kategória legjobb ajánlatai. A Merkandi vizuálisan vonzóbbá és még könnyebben használhatóvá vált.

  Tudásbázis import/export

  A nemzetközi kereskedelem nem a legkönnyebb dolog. Ezenkívül az egyes országokra vonatkozó kereskedelmi szabályokkal, vámokkal stb. kapcsolatos információk keresése időigényes lehet. Az Ön idejének megtakarítása érdekében összefoglalót készítettünk a világ legtöbb országáról, hogy az országhatárok ne jelentsenek problémát a nemzetközi kereskedelemben.

 • Augusztus, 2023
  Jelentse be az ajánlatot

  A termék nem eredeti? Hiányzik az információ az ajánlatból? Vagy lehet, hogy az ár elavult? A weboldalon található tartalom legmagasabb minőségének biztosítása érdekében lehetőséget biztosítunk felhasználóinknak ajánlattételre.

 • Július, 2023
  Javaslatok kereséskor

  Weboldalunkon egy egyszerűbb keresőrendszert vezetünk be. Ezentúl egy kifejezés beírásakor a keresőmezőbe a rendszer kategóriákat, a legnépszerűbb címkéket és a legmegfelelőbb termékeket javasolja. Ez megkönnyíti a keresést, és még gyorsabbá teszi a megfelelő termékek elérését.

  Termékek rendelése

  A kereskedés mindig magában foglalja az ügyféllel való kapcsolattartást. Az egyik leggyakrabban jelentett probléma a vásárlókkal folytatott végtelen beszélgetés. A váltott üzenetek számának csökkentése és az eladások növelése érdekében kosaras termékrendelési rendszert vezetünk be. Mostantól a rendelés egyszerűbb és intuitívabb a vevő szemszögéből, az eladó pedig a végrehajtásra kész megrendelést kap.

 • Június, 2023
  Eladó felvétele

  Az eladó összes adatának, például fizetési módoknak, szállítási módoknak, nyitvatartási időnek stb. szabványnak kell lennie. Annak érdekében, hogy minden eladónak teljesen kitöltött profilja legyen, bevezettük az eladók bevonását. Az adatok kiegészítése révén kevesebb szükségtelen megkeresés érkezik a vevőktől és több az érdeklődő.

  Új, jobb és gyorsabb ajánlatimport

  Az ajánlatok behozatalát teljesen újból készítettük elő. Mostantól gyorsabb, egyszerűbb és intuitívabb a használata. Reméljük, hogy a modult használó egyre növekvő számú felhasználó még könnyebben tudja majd hozzáadni és frissíteni ajánlatait.

 • Május, 2023
  Ajánlatok közzététele - még egyszerűbb

  Ezentúl a Merkandi-on mindent mi intézünk. Minden ajánlat csak egy verzióban jelenthető meg, és mi lefordítjuk az összes többire. A nemzetközi kereskedelem most könnyebbé vált.

  Gyorsabb, egyszerűbb szűrők és válogatás

  Számos fejlesztést vezettünk be a szűrőkön – mostantól ajánlataink száma szerint rendezzük őket, megkönnyítettük az alkategóriákba való navigálást és azok működési sebességét. Ezenkívül bevezettük az ajánlatok ár és a hozzáadás dátuma szerinti rendezésének lehetőségét.

 • április, 2023
  Bevezetés a vásárlók számára

  A Merkandinál az ajánlatok a legfontosabbak. Bevezettünk egy onboarding folyamatot, melynek segítségével a felhasználó kiválaszthatja az őt érdeklő kategóriákat, termékcsoportokat, majd hírlevelet kap az érdeklődési körének tökéletesen megfelelő ajánlatokkal.

  Megújítható előfizetések már a Merkandiban

  Új, kényelmesebb módot vezettünk be az előfizetés kezelésére. Ezentúl a havi előfizetések esetén az előfizetés összegét lemondásig automatikusan megterheljük. Most minden még egyszerűbb.

 • Március, 2023
  Merkandi tevékenysége a fenntartható fejlődés területén

  A Merkandi egy olyan platform, amely évek óta a többletértékesítésre, a felszámolásra, a sorozatvégre stb., azaz az árupazarlás ellensúlyozására koncentrál. Ennek az ötletnek a népszerűsítése és a közvélemény oktatása érdekében külön aloldalt hoztunk létre, amely az e területen végzett tevékenységeinkről szóló beszámolót tartalmazza.

  Lejtők rész relevánsabb ajánlatokkal

  Változtattunk azon a mechanizmuson, amely az ajánlatokat a készlet rovatba sorolja. Ezentúl gondosan kiválasztott kulcsszavakat tartalmazó ajánlatok jelennek meg ebben a rovatban, amelyek hozzájárulnak a kihagyott ajánlatok számának csökkentéséhez és az egyedi lehetőségek számának növeléséhez.

 • Február, 2023
  Termékkedvezmények itt!

  Ezentúl minden alkalommal, amikor egy nagykereskedő egy termék árát alacsonyabbra változtatja, az ajánlatban akcióként jelenik meg az új és a régi ár feltüntetésével.

 • Január, 2023
  Növelje eladásait minőségi mutató segítségével

  Bevezettünk egy új funkciót - az ajánlat minőségi jelzőjét, amelynek köszönhetően minden eladó interaktívan javíthatja ajánlatait, és ennek eredményeként az értékesítést. Az index 0 és 100 között mozog, a 85 feletti pontszám jó minőségű ajánlatot jelez. Meghívjuk Önt, hogy tesztelje a funkcionalitást!

  Kártyák mentése a könnyebb fizetés érdekében

  Ezentúl minden felhasználó, aki valaha is fizetett a Merkandi szolgáltatásért hitel- vagy betéti kártyával, választhat mentett kártyát a következő fizetéshez.

  Útmutató a raktárhoz

  A raktárprofilban egy nagyobb térképet vezettünk be, amely jobban látható és olvashatóbb, és egy nagyon fontos változást tartalmaz - útvonal beállítási lehetőséggel rendelkezik. Még soha nem volt ilyen egyszerű megtervezni egy kiskereskedő látogatását.

 • 2022

  December, 2022
  Hozzáférés a nagykereskedelmi ajánlatokhoz határok nélkül

  Az oldalon található összes ajánlatot lefordítottuk az összes elérhető nyelvre. Ennek köszönhetően minden felhasználó, függetlenül a Merkandi nyelvétől vagy nyelvi változatától, ugyanazt a vásárlási ajánlatcsomagot fogja látni. Több ajánlat = több vásárló a nagykereskedők számára!

  Javított üzenetmodul és válaszadási arány

  A nemzetközi kapcsolatok egyik legfontosabb eleme az e-mail. Továbbfejlesztettük a modult, hogy könnyebbé tegyük a használatát, valamint bevezetnek egy új funkciót - a mutatókat. Elismerjük azokat az eladókat, akik minden üzenetre válaszolnak, és ezt a lehető leggyorsabban teszik.

 • November, 2022
  Mercandi 6 új országban elérhető!

  A felhasználók és látogatók igényei alapján hat új nyelven indítjuk el a Merkandit: dánul, horvátul, norvégul, észtül, finnül és szlovénul. Az új országok újabb üzleti lehetőségeket jelentenek mind a vevők, mind az eladók számára.

 • Október, 2022
  Mobil verzió még könnyebben használható

  Számos UX és UI fejlesztést vezettünk be, hogy a Merkandi használata mobiltelefonon még egyszerűbb, gyorsabb és élvezetesebb legyen. Ezenkívül az elkövetkező hónapokban a felhasználói panelen fogunk dolgozni, ami közvetlen hatással lesz a meglévő ügyfelek pozitív elutasítására.

 • Szeptember, 2022
  Mercandi ismét gyorsít

  Számos fejlesztést hajtottunk végre a platform gyorsabbá tétele érdekében. Ez a képek optimalizálásától kezdve a javításokig terjed, amelyekkel a kiválasztott oldalak betöltése akár 60% s -kal gyorsabbá válik. Az új hirdetések böngészése még soha nem volt ilyen gyors.

 • Augusztus, 2022
  Mesterséges intelligencia akcióban

  Új korszakba lépünk. Megvalósítottuk az ajánlati címek fejlesztését mesterséges intelligencia segítségével. Az AI gondoskodik majd a jobban illeszkedő és vonzóbb címekről az ügyfelek számára

  Legjobb ajánlatok a listán feljebb

  A legnépszerűbb listáknál magasabb pozícionálási rendszert vezettünk be. Mostantól a legjobb ajánlatok még magasabbra kerülnek, így még gyorsabban elérheted őket!

 • Július, 2022
  Oktatóanyagokat készítünk, hogy még könnyebbé tegyük a Merkandi használatát

  Létrehoztuk az első útmutatót az ajánlatok platformra való felviteléhez. Grafikus és szöveges, tippekkel arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet olyan ajánlatokat listázni, amelyek eladhatóak. Ez egy olyan anyagsorozat kezdete, amely még egyszerűbbé teszi a platformunk használatát.

 • Június, 2022
  Itt az új, jobb keresőmotor!

  Új keresőmotort vezettünk be, amely számos előnnyel jár. Sokkal gyorsabb, személyre szabottabb keresési eredményeket ad vissza, ellenáll a helyesírási hibáknak, és képes felismerni a szavak variációit. Az új keresőmotorral most még könnyebb megtalálni az Önt érdeklő termékeket!

 • Május, 2022
  Befektetőket keresünk

  A Merkandi platform egyre erősödik, egyre több új felhasználó, eladó és vásárló jelenik meg, és a mi ambícióink az igényeikkel együtt nőnek. Ezért keresünk befektetőket, akiknek köszönhetően felgyorsíthatjuk a vízió megvalósítását - az egyszerű, széles körben elérhető, intuitív, biztonságos és nemzetközi nagykereskedelem megvalósítását. Szeretne részese lenni ennek a forradalomnak?
  Írjon nekünk

  Újabb piacok meghódítására indulunk

  Hisszük, hogy a nagykereskedelemnek nincsenek határai. Küldetésünk, hogy összekapcsoljuk a partnereket világszerte, a nemzetközi kereskedelem egyszerűsítésére és új piacok meghódítására irányul. Az arab országokat célzó kísérleti programot indítottunk, amelynek keretében új eladóknak és vevőknek mutatjuk be a platformot. Az eredmény egy még szélesebb piac és több üzleti partner az Ön számára!

 • április, 2022
  Új kapcsolatfelvételi csatorna minden látogató számára - Live Chat

  Eddig a weboldalon a csevegés csak a regisztrált felhasználók számára volt elérhető, illetve a platform kiválasztott részein. Mivel megértjük, hogy a nagykereskedelem milyen bonyolult lehet, és mennyi kérdés merülhet fel, ezért minden látogató számára chatet indítunk.

  Egy új számlatípust tesztelünk - Premium PLUS

  A felhasználók igényeinek kielégítése érdekében egy promóció keretében teszt jelleggel új számlatípust aktiváltunk, amely a PREMIUM számla számos előnye mellett három további szolgáltatással is rendelkezik: Ellenfél-ellenőrzés, árukeresés és megbízhatósági igazolás. Ez egy újabb lépés azon az úton, hogy szolgáltatásainkat a lehető legjobban hozzáigazítsuk ügyfeleink igényeihez.

  Új Freemium fiók az eladók számára

  Létrehoztunk egy új számlatípust az Eladók számára - FREEMIUM. Mostantól az új, még nem döntött eladóknak lehetőségük van arra, hogy kötelezettségek nélkül fedezzék fel a Merkandi lehetőségeit.

 • Március, 2022
  Új fizetési formák a Merkandi szolgáltatásokért

  Elindítottunk két további fizetési módot, amelyet felhasználóink már régóta kértek - az Apple Pay és a Google Pay. Ezek az új, azonnali és egyszerű űrlapok felgyorsítják a fizetési folyamatot.

 • Február, 2022
  A kommunikáció javítása

  Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a lehető legjobb módon kommunikáljunk a felhasználóinkkal.

  A folyamat már a regisztrációnál elkezdődik, és itt egy sor oktatási üzenetet tettünk közzé a Merkandiról és az általunk kínált szolgáltatásokról. Ez egy kis lépés a platformunk fejlesztése felé, és egy nagy lépés az üzenet egyszerűbbé, intuitívabbá és átláthatóbbá tétele felé.

 • Január, 2022
  Üzemeltetési osztály

  Felhasználóink növekvő igényei miatt az Ügyfélszolgálati Iroda üzemeltetési osztállyá alakult át.

  A legjobb szakemberekből álló, széleskörű kompetenciákkal rendelkező csapatot építünk, hogy a lehető legjobban gondoskodjunk ügyfeleinkről és elégedettségükről. Mindezt azért, hogy munkatársaink még hozzáértőbbek legyenek, és képesek legyenek kielégíteni a növekvő számú ügyfelet.

 • 2021

  December, 2021
  Vevői elégedettségi felmérést vezetünk be

  Ciklikus Net Promoter Score (NPS) ügyfélelégedettségi felmérést indítottunk annak érdekében, hogy jobban meghatározzuk szolgáltatásaink minőségét és a fejlesztési/változtatási irányokat.

 • November, 2021
  Az "Üzleti csomagokkal" kezdünk

  Elindult a "Business Packs" teljes választéka, amely máris nagy érdeklődésre tart számot.

  Mivel mindenki szereti az akciókat, és a november ennek kedvez, lefuttattunk egy LongBlackWeekend kampányt, amely lehetővé tette ügyfeleink számára, hogy 30%-ot spóroljanak a regisztrációkon és a megújításokon. A LongBlackWeekend kampányt hihetetlen sikerrel futtattuk.

  A LongBlackWeekend kampányt hihetetlen sikerrel bonyolítottuk le.

 • Október, 2021
  Hamarosan bevezetjük az "Üzleti csomagokat".

  Hónapokig tartó előkészületek után most már közel vagyunk ahhoz, hogy ügyfeleinknek bemutassuk az "Üzleti csomagokat", a nagykereskedelmet támogató szakmai szolgáltatáscsomagokat.

  Ezért a szolgáltatás előértékesítését vonzó promóciós kedvezménnyel készítettük elő.

 • Augusztus, 2021
  Mindenkinek mindenről vagy mindenkinek egyenként?

  Előkészítjük a személyre szabott weboldal-élmény megvalósítását, azaz meghallgatjuk az egyes felhasználók igényeit, és csak az őket érdeklő tartalmak megjelenítését készítjük elő.

 • Július, 2021
  Továbbfejlesztett CSV és XML importáló rendszer

  Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért változtatásokat eszközöltünk a CSV és XML importáló rendszerben. Most még egyszerűbb és intuitívabb a felhasználó számára, ami határozottan javítja a használat minőségét.

 • Május, 2021
  Új elrendezés, új élmény a mobil verzióban

  A felhasználók és a felhasználói élményt vizsgáló szakemberek ajánlásait követve használatba vettük a Merkandi új weboldalát. Az új elrendezés az asztali változatban és a teljesen új élmény a mobilverzióban csak néhány a felhasználóink számára nyújtott fejlesztések közül.

 • április, 2021
  Új vezetők - ügyfélszolgálat és értékesítés

  A gyors nemzetközi terjeszkedés és a nagy érdeklődés arra kényszerített minket, hogy bővítsük ügyfélszolgálati részlegünket és hozzunk létre egy új értékesítési részleget. Természetes folyamattá vált, hogy menedzsereket alkalmazzanak ezeknek az osztályoknak az irányítására.

 • Március, 2021
  Ebook - Gyakorlati útmutató minden nagykereskedő számára

  Mivel az áruk vásárlása és eladása egyre könnyebben hozzáférhetővé válik, az ár, a minőség és az árrés az, ami előnyhöz juttatja Önt versenytársaival szemben. Összeállítottunk egy könyvet, amelyből megtudhatja, hogyan vásárolhatja meg a legjobb, legmagasabb minőségű árut a legalacsonyabb áron.

 • Január, 2021
  Merkandi újabb 7 ország meghódítására indul

  Ez hivatalos! Megtörjük a nagykereskedelem új határait, és új lehetőségeket nyitunk meg vállalkozása számára. 7 új országba lépünk be 7 új nyelvvel, növelve a potenciális vásárlók és nagykereskedők számát.

 • 2020

  November, 2020
  Bejelentés előmozdítása akciókat

  Tudta, hogy a Merkandi válogatott ajánlatokat hirdet a weboldalon? A mai naptól kezdve, ha Ön is azok közé tartozik, akiknek az ajánlatát népszerűsítettük, értesítést fog kapni róla.

  Megvan az áru? Nekünk vannak vevőink!

  Ha bármelyik vevőnk vételi ajánlatot tesz az Ön ajánlatában szereplő termékekre, e-mailben értesítjük Önt! Új hírlevelet indítunk, amelynek célja a nagykereskedők számára történő eladások és a vevőknek szóló ajánlatok növelése.

 • Október, 2020
  Lehetőség az adatok megosztására az eladókkal

  Ha a hozzájárulását adja, elérhetőségi adatai láthatóvá válnak azon nagykereskedők számára, akikkel levelezik. Így megkönnyíti a nagykereskedők számára a kapcsolatfelvételt.

  Sikeres tranzakció? Kérjen megjegyzést!

  A sikeres tranzakció után csak egy kattintásra van a pozitív megjegyzés, a többit elintézzük az Ön számára!

 • Szeptember, 2020
  Soha ne hagyj ki egy alkalmat!

  Mától megfigyelheti kedvenc kategóriáit, kereséseit stb. Nem számít, ha olyan terméket keres, amely jelenleg nem elérhető, vagy a legjobb árra vadászik - soha nem fog elszalasztani egy lehetőséget sem.

  Fizessen csak az ellenőrzött számlaszámok!

  Az eladóknak lehetőségük van ellenőrizni bankszámlájukat. Ennek az eljárásnak köszönhetően növeljük a tranzakciók biztonságát a vásárlók körében. A Merkandi megálljt parancsol a bűnözőknek!

 • Augusztus, 2020
  Új vizuális azonosítás és bejegyzett védjegy

  Két fontos változtatást hajtottunk végre a Merkandi-n. Az egyik a "Merkandi" védjegy hivatalos bejegyzése Európában. Ezért úgy döntöttünk, hogy frissítjük vizuális azonosítással. Korszerűbb és egyszerűbb logót vezetünk be, összhangban a jelenlegi trendekkel.

  Forradalom a hírmodulban!

  Bevezettük a cikkek és az üzenetek frissített megjelenését. Mától hasonlóan néz ki, mint a jól ismert közösségi hálózatokon folytatott beszélgetések. Ezenkívül részletes információkat is nyújtunk beszélgetőpartneriről, illetve előnézettel, azoknak a termékeknek a listáját is mellékeltük, amelyekről a beszélgetést folytatják.

  Nézze meg az ajánlat legfontosabb részleteit anélkül, hogy belépne!

  Az ajánlatok felsorolása során, amikor az egérmutatót az érdekelt ajánlat fényképe fölé viszi, egy mező jelenik meg, amely tartalmazza a legfőbb, szükséges információkat az ajánlat relevanciájának könnyű felmérése érdekében.

 • Július, 2020
  Találjon gyorsan olyan ajánlatot, amely különleges figyelmet igényel

  Az ajánlatot, amely nem felel meg az ajánlatkiadási szabályzatunknak, átlátszó zászlóval jelöljük abban a nyelvi változatban, amelyben megjelent.

  Ismét fel a biztonsági fiókja

  Gondoskodunk arról, hogy kapcsolattartási adatait ne módosítsák jogosulatlanul.

  Közzéteszi az első ajánlatot? Számíthat a segítségünkre!

  Körültekintően fordulunk ügyfeleink felé és biztosítjuk a közzétett ajánlatok legmagasabb színvonalát, örömmel nyújtunk Önnek szükséges tanácsokat, ha ajánlata eltér a megszokottól.

 • Június, 2020
  Szerkesztés automatikus fordítás!

  Az ajánlatát automatikusan lefordítottuk, de szeretné tökéletesíteni? Ez most már lehetséges. Az automatikus fordítások tartalma, valamint az ajánlatokban közzétett tartalom elérhető az Ön számára.

  Könnyen és gyorsan publikálhat hasonló ajánlatokat

  Sok olyan terméket árul, amely hasonló egymáshoz? Mostantól nem kell minden alkalommal ugyanazt a leírást kitöltenie, mert más korábbi ajánlataiból lemásolhatja.

 • Május, 2020
  A beérkező üzenetek új rendszerezése

  Sok üzenetet kap vagy küld, és gondjai vannak kategorizálásukkal? Ezentúl több tematikus könyvtárba helyezheti át az üzeneteket.

  Bonus tevékenység új eladók

  Tegye közzé az első 10 ajánlatát, és kapjon egy pontcsomagot, amelyet felhasználhat az ajánlatok népszerűsítésére!

 • április, 2020
  Az új ajánlatok előnézete a kedvencek között

  Módosítottuk a kedvenc ajánlatok listáját, hogy gyorsan megtalálhassa őket. Ez egy újabb várt és szükséges változás, amely a Merkandi használatát még kényelmesebbé és intuitívabbá teszi.

  Legutóbb megtekintett ajánlatok

  Böngészett a Merkandi oldalán, és érdekes ajánlatra lelt, de ... melyik volt az? Az új panel lehetővé teszi a nemrégiben megtekintett ajánlatok listájának mentését, hogy soha ne hagyja ki a legérdekesebb ajánlatokat.

 • Március, 2020
  Ajánlatok regisztrálatlan felhasználók számára

  Mától regisztráció nélkül adhat hozzá vásárlási ajánlatot! Ez az új funkcionalitás több vásárlási ajánlatot és így a nagyobb üzleti lehetőségeket nyújt a Merkandi nagykereskedőinek. Meghívjuk Önt, hogy tegye közzé vásárlási ajánlatait!

  Értesítések az e-mail cím megváltoztatásáról és a bejelentkezés módjáról

  A Merkandi biztonsága az egyik legfontosabb prioritásunk, így a bejelentkezés módjának megváltoztatása (a kétlépcsős rendszer be- és kikapcsolása) és az e-mail cím megváltozása esetén minden felhasználó értesítést kap tőlünk. Soha senki nem fog változtatni fiókjában az Ön hozzájárulása nélkül!

 • Február, 2020
  Értesítések új nagykereskedőkről

  Minden nap új nagykereskedőket ellenőrzünk, akik érdekes árucikkeket kínálnak eladásra. A mai naptól engedélyezheti az ilyen értesítéseket, és naprakész lehet a Merkandi új eladóival.

  Teljesítjük felhasználóink ​​kívánságait!

  Biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy 14 naponta megújítsa az ajánlatokat, és "állandó ajánlatként" állítsa be azokat. Ennek eredményeként az Ön ajánlatai automatikusan megújulnak. A megújult ajánlat felkerül az ajánlatok listájának tetejére, amelynek köszönhetően újból népszerűvé válik!

 • Január, 2020
  Promóciós csomagok - további előnyök alacsonyabb árért.

  A funkcióval kapcsolatos sok kérdés miatt - elkészítettük Önnek! A mai naptól kezdve sok helyen alacsonyabb költséggel hirdetheti ajánlatait. Nézze meg még ma a felhasználói panelen!

 • 2019

  December, 2019
  Növeljük fiókjának biztonságát.

  Kétlépcsős bejelentkezést hajtunk végre, amely jelentősen növeli Merkandi fiókja biztonságát. Mivel a felhasználói fiókok alapértelmezett beállítása a kétlépcsős bejelentkezés, a Merkandi az egyik vezető szerepet tölti be a nagykereskedelmi piac biztonsága területén.

 • November, 2019
  Minden ajánlat fordítása - ajánlatok minden nyelvi változatban

  A mai naptól kezdve gyakorlatilag minden ajánlatot megtalál minden nyelven. Lefordítottuk őket, hogy eltávolítsuk a nyelvi akadályokat, és mindenki számára hozzáférést biztosítsunk egy még nagyobb ajánlati katalógushoz a legjobb áron!

  Szakasz a legjobb ajánlatokkal és nagykereskedőkkel

  Gondolkozott már azon, hogy mely ajánlatok és nagykereskedők a legnépszerűbbek? Éppen most hoztunk létre egy részt, ahol követheti ezeket az értékeléseket. Ezt az információt felhasználhatja arra, hogy a tartományt az ügyfelek igényeihez igazítsa, és további információkat szerezzen a piaci trendekről.

  Információ a moderált ajánlatról

  Tudja, hogy csapatunk minden nap moderálja az Ön ajánlatát, hogy növeljék annak vonzerejét, elérhetőségét és pozícióját a keresési eredmények között? A mai naptól a felhasználói panelen láthatja, hogy melyik ajánlatát moderálták, és mik azok, amik még szerkesztésre várnak.

  Értesítés az ajánlat promóciójának befejezéséről

  Mostantól kezdve, miután az ajánlat kiemelése lejár, értesítést fog kapni annak következményeiről és a megújítás lehetőségéről.

 • Október, 2019
  Új értesítési lehetőségek és azok beállításai

  Túl sok az értesítés? Vagy meg szeretné változtatni az értesítési csatornát? A mai naptól kezdve választhat a Push Notifications/ E-mail értesítések között, és eldöntheti, hogy melyiket szeretné kapni.

  További valutákat adunk hozzá!

  A sok követelmény miatt több valutát indítunk, amelyekben a Merkandi szolgáltatásokért fizethet: DKK, NOK, RON és SEK. A több név több lehetőséget jelent.

 • Szeptember, 2019
  Merkandi a kölni IAW nemzetközi vásáron!

  Az IAW során, amely a nagykereskedelem egyik legfontosabb európai vására, standunkat számos jelenlegi felhasználónk, valamint sok európai vállalkozó is meglátogatta. Sok új tapasztalatot szereztünk és sok kedves szót hallottunk az ügyfelektől.

  Az új fizetési mód már elérhető!

  Megfelelünk az Ön igényeinek. Mostantól fizetni tudsz szolgáltatásainkért UAH-ban, RUB-ban és ráadásul helyi fizetés formájában. Спасибо!

  Nagyszerű promóciókra készülünk

  A kedvezménykódok megérkeztek a Merkandi-n. A mai naptól promóciókat készítünk Önnek, amelynek köszönhetően pénzt takaríthat meg a Merkandi szolgáltatások megvásárlásával

 • Augusztus, 2019
  Döntse el, hogy kinek küldi el az üzenetet

  Dönthet arról, hogy kinek küldi el kérését a vágólapon felsorolt árukról.

  További értesítési csatorna

  Lehetőség van értesítések küldésére a Facebook Messenger segítségével.

 • Július, 2019
  A legjobb ajánlatok magasabb helyen állnak a listán!

  Bevezetünk egy innovatív algoritmust, amely emeli a legjobb ajánlatok helyzetét. A következő tényezőket veszik figyelembe: az ajánlatok népszerűsége, a lekérdezések száma, az ajánlat minősége és az eladó pontszáma. Mostantól még könnyebb megtalálni a legjobb ajánlatokat!

 • Június, 2019
  Fizessen a Merkandi szolgáltatásokért az Ön pénznemében

  Bevezettük a Merkandi-nál elérhető szolgáltatások fizetési pénznemének kiválasztásának lehetőségét. A mai naptól Ön választja azt a pénznemet, amelyben fizetni szeretne nekünk.

  Ár átváltás az összes ajánlatban

  Nem tudja, mi az a font-dollár konverter? Vagy talán nem akarja kiszámolni? Az Ön kényelme érdekében integráltuk a valuták átváltását az ajánlatokba, így nem kell többé számolnia és tanakodnia azon, hogy az ajánlat megfizethető-e az Ön számára!

  Elindítjuk a belga változatot.

  Belgium, jövünk! Elindítottuk a merkandi.be weboldal belga verzióját az alapértelmezett holland nyelvvel. Új ország, új lehetőségek!

 • Május, 2019
  Vásárlási ajánlatok

  Új szekciót nyitottunk, ahol hirdetést tehet közzé a keresett termékről. Biztosak vagyunk abban, hogy egy pillanat alatt felkelti az érdeklődését a nagykereskedőnek, aki a legjobb áron hirdeti az Ön által keresett áruk.

  Minimális rendelési érték, most árazva

  Eddig a minimális rendelést kellett mindig megadni. Mostantól összegeket is megadhat. Ez egy új üzleti forma, amely kielégíti nagykereskedők igényeit.

  Egy újabb kontinenst hódítunk meg.

  A Merkandi elsősorban egy nemzetközi platform. Ma elindítottuk az ausztrál verziót, ezáltal új lehetőségeket nyitva felhasználóink ​​számára. Határok nélküli kereskedelem elérhető közelségben.

 • Március, 2019
  Megtaláltuk az utat Indiába.

  Nem lassítunk! Már elérhető az új nyelvi változat India vásárlóinak és nagykereskedőinek növekvő csoportja számára.

  Üdvözöljük a Zöld Szigeten.

  Nem lassítunk! Már elérhető az új nyelvi változat Írország vásárlóinak és nagykereskedőinek növekvő csoportja számára.

  Bună dimineața! Elindítjuk a román változatot.

  Nem lassítunk! Már elérhető az új nyelvi változat Románia vásárlóinak és nagykereskedőinek növekvő csoportja számára.

  A készlet ajánlatok szekciójának szeparálása.

  A Merkandi piacvezető a felszámolásból, többletből, kifutó szériából stb. szerzett áruk terén. Az ilyen típusú ajánlatokhoz való további hozzáférés megkönnyítése érdekében külön szekciót jelöltünk ki. Tekintse meg!

  Az idő pénz.

  Felgyorsítottuk a weboldalunkat, hogy gyorsabban találja meg a legjobb terméket. Az oldal betöltési ideje jelentősen javult.

 • Február, 2019
  Hagyományos átutalás

  Fizethet szolgáltatásainkért hagyományos banki átutalással az Ön országában rendelkezésre álló bankszámlára.

  Új szolgáltatás - áruk keresése

  Az áruk keresése nem könnyű, és az ár, az árutípus, a minőség és egyéb jellemzők döntő jelentőségűek a jövedelmezőség szempontjából. Nem talál érdekes ajánlatokat? A mai naptól megtalálhatjuk őket az Ön számára!

  Értesítések az új termékekről

  Az ajánlat eltűnt az szeme elől? Ezt el akarja kerülni a jövőben? Mostantól követheti a kiválasztott kategóriákat, a kereséseket és a nagykereskedők profilját, illetve értesítjük Önt, ha ott új áruk jelennek meg.

 • Január, 2019
  Információ az új olvasatlan üzenetekről

  Többé nem fogja elmulasztani a vállalkozók üzeneteit! Javítottuk az olvasatlan üzenetekről küldött információ szolgáltatás módját.

  Belső üzenetküldő rendszer

  Elvesztette a szállítóval folytatott közvetlen e-mail kommunikáció üzenet szálát? Soha többé! Minden e-mailhez időrendi sorrendben csatoljuk az összes korábbi levelezést.

  Az speciális zóna megváltoztatása

  Teljes mértékben elválasztottuk a különleges ajánlatok megtekintését a klasszikus értékesítési ajánlatoktól a Merkandi-n. Biztos lehet abban, hogy a megtekintett ajánlat a kiválasztott közönségnek szól.

  A termékfotó bemutatásának módosítása

  Mostantól a fényképeit tökéletes méretre vágjuk, tényleges méretüktől függetlenül.

 • 2018

  November, 2018
  Keresés

  Javítottuk a keresőmotor hatékonyságát és sebességét. Mostantól még könnyebb lesz megtalálni az Ön által érdekesnek talált árut.

  Áruk ellenőrzése

  Megrendelheti tőlünk az áruk ellenőrzését, közvetlenül a nagykereskedő raktárában. Szakembereink ellenőrzik az Ön számára, és küldenek egy jelentést. Így növelve a vásárlás biztonságát.

  Növeljük a kiemelt ajánlatok olvashatóságát

  A kiemelt ajánlatok új megjelenést kapnak, amelynek köszönhetően jobban kitűnnek a többi közül, növelve az értékesítési potenciált.

  Javítottuk a weboldal megjelenését a mobil eszközökön

  Annak érdekében, hogy felhasználóink ​​számára még nagyobb kényelmet nyújtsunk a Merkandi használatában, számos fejlesztést végeztünk a platform mobil verziójában. Ennek köszönhetően a weboldal mobil eszközökről történő üzemeltetése még könnyebbé és kényelmesebbé válik.

 • Október, 2018
  Egy speciális zónát hozunk létre

  Új, egyedülálló szakaszt indítunk a különleges ajánlatok számára. Ez magában foglalja mind az áruk értékesítésének legkedvezőbb ajánlatait, illetve a nyilvánosan nem publikálható ajánlatokat is.

 • Július, 2018
  Goedemorgen! Elindítjuk a holland változatot.

  Nem lassítunk! Már elérhető az új nyelvi változat Hollandia vásárlóinak és nagykereskedőinek növekvő csoportja számára.

 • Május, 2018
  Még gyorsabb, még jobb Merkandi

  Egy teljes évet szenteltünk a platform optimalizálására. Minden gyorsabban, hatékonyabban és biztonságosabban működik.

 • 2016

  Július, 2016
  Van egy új irodánk!

  Büszkék vagyunk fejlődésünkre, fiókot nyitunk Wrocławban. Új emberek - új lehetőségek!

 • Március, 2016
  Két új nyelvi változatunk van

  A török ​​és a cseh verziók, platformunk legújabb nyelvi változatai, amelyek erőssége és népszerűsége egyre növekszik.

 • 2015

  Augusztus, 2015
  A Merkandi még jobban néz ki!

  Tisztább megjelenés, navigációs fejlesztések, barátságosabb felhasználói felület és még sok más.

 • Július, 2015
  Új verzió futtatása két ország számára

  Ausztria és Svájc lakosai számára a Merkandi külön verzióit készített el német nyelven.

 • 2014

  Augusztus, 2014
  Buona giornata! A Merkandi olasz nyelvű változata már elérhető!
 • Év 2014
  A tudósok állítják, hogy még a majmok is kereskedhetnek.
 • 2013

  November, 2013
  A görög nyelvű változat debütált, és egyre jobb eredményeket rögzítünk!
 • Június, 2013
  Folyamatosan fejlődünk - elindítjuk a spanyol nyelvű változatot!
 • április, 2013
  Csak Kínában 242 millió ember vásárol online!
 • Év 2013
  A független jelentések szerint az e-kereskedelem már a világ kereskedelmének körülbelül 30% -át teszi ki.
 • 2011

  Év 2011
  A Merkandi-nak egyre több ügyfele van Európán kívülről!
 • Január, 2011
  A platform francia változatának elindítása a retourware24.fr oldalon (merkandi.fr).
 • 2010

  November, 2010
  A történelem során először 1 000 000 látogatást regisztráltunk a platformon egy hónap alatt!
 • Október, 2010
  Az oldal grafika megváltoztatása és új funkciók bevezetése.
 • 2009

  November, 2009
  Az angol változat elindítása.

  Új nyelvi változat a retourware24.com webhelyen (merkandi.com és merkandi.co.uk). A nemzetközi terjeszkedés folytatódik.

 • Október, 2009
  A német változat elindítása.

  Új nyelvi változat a retourware24.de oldalon (merkandi.de). Megkezdjük a terjeszkedést a német nyelvű piacokra.

 • 2008

  November, 2008
  A Retourware24.pl platform (a mai Merkandi.pl) elindítása Lengyelországban. Kiemelkedünk a felhasználók ellenőrzése és árukészletünk tekintetében.
 • Korábban

  1995 - 2010
  Egyre több csaló van az interneten. A tájékozottabb kereskedők a megbízható felhasználói ellenőrző portálokat választják.
 • 1970 - 1980
  A számítógépek a nemzetközi kereskedelem alapvető eszközévé válnak.
 • 1979
  Michael Aldrich feltalálja az online vásárlást.
 • 1290-1900
  A kereskedelem megnyitja az ázsiai és afrikai országokat a világ felé, amely a dinamikus civilizáció fejlődésének fő oka is.
 • Antik
  Megalakul a Selyemút, a kereskedelem közelebb hozza egymáshoz a Keleti és Nyugati részeket.
 • Kr.e. 19. században.
  Létrejönnek az első kereskedő kolóniák. A kereskedelem a világ egyik legfontosabb munkahelyévé válik.
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.