FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
10 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Merkandi

HATÁROK NÉLKÜLI nagykereskedelem

Mi a Merkandi?

A Merkandi egy elismert nemzetközi nagykereskedelmi platform, amely évek óta összeköti a vásárlókat és a nagykereskedőket szerte a világon. Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy rugalmas és átfogó kereskedelmi megoldásokat nyújtson B2B és B2C ügyfeleinek, üzleti sikerüket szem előtt tartva.

A Merkandi nemcsak egy olyan hely, ahol különféle kategóriájú termékek széles választékát találhatja meg, hanem egy olyan platform is, amely lehetővé teszi a beszállítók és a címzettek közötti könnyű kapcsolatteremtést. Cégünk a kereskedelmi kapcsolatok átláthatóságára és őszinteségére helyezi a hangsúlyt, amely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy üzleti tevékenységükben stabilitást és fejlődést érjenek el.

A technológiailag fejlett eszközöknek köszönhetően a Merkandi hatékony rendeléskezelést, gyors kommunikációt és fokozott tranzakcióbiztonságot biztosít. Kereskedelmi platformunk tökéletes hely azoknak a vállalkozóknak, akik nem csak kiváló minőségű termékeket keresnek, hanem kölcsönös bizalmon és előnyökön alapuló partnerségi üzleti kapcsolatokat is.

Több mint 100 000

felhasználók

Több mint 1 200

hozzászólások

Több mint 150

a világ országai

Látomás

A nagykereskedelem jövőjét teremtjük meg. Felszámoljuk a határokat és a nyelvi akadályokat, és növeljük a tranzakciók biztonságát. Egy helyet hozunk létre, ahol a nemzetközi nagykereskedelem egyszerűvé, könnyen elérhetővé és biztonságossá válik.

Egyetlen portál jövőképét valósítjuk meg, amely összeköti a nagykereskedőket és az ajánlatokat a világ minden tájáról, növelve a piaci versenyképességet és a szélesebb termékválasztékhoz való hozzáférést, miközben biztosítja az üzletág új piacokra és ügyfelekre való kiterjesztését.

Jövőkép

A Merkandinál nem korlátozzuk magunkat arra, hogy egy másik kereskedési platform legyünk. Elképzelésünk tovább megy – a nagykereskedelmi forradalom úttörőjévé akarunk válni egy olyan innovatív megközelítéssel, amely nemcsak ügyfeleink, hanem az egész iparág számára is értéket teremt.

Partnerség és bizalom

A Merkandinál nemcsak platform, hanem partner is szeretnénk lenni, aki támogatja ügyfeleit üzleti útjuk minden szakaszában, az ötlettől a megvalósításig. Jövőképünk az ügyfelekkel való tartós kapcsolatok kialakításán alapul, amelyek a kölcsönös bizalomra, őszinteségre és partnerségre épülnek.

Innováció és fejlesztés

Célunk nem csak a jelenlegi igények kielégítése, hanem a jövőbeli trendek és piaci igények előrejelzése is. A Merkandinál hiszünk az innováció és a folyamatos fejlesztés erejében. Éppen ezért folyamatosan keressük az új megoldásokat, technológiákat és lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy megfeleljünk a jövő kihívásainak.

Fenntartható fejlődés

Hiszünk abban, hogy víziónk megváltoztathatja a nagykereskedelmi ágazat megítélését, és hozzájárulhat egy jobb és fenntarthatóbb üzleti világ megteremtéséhez. Célunk nem csak a pénzügyi siker, hanem az is, hogy pozitív hatást gyakoroljunk arra a közösségre és környezetre, amelyben tevékenykedünk.


Előnyeink

A Merkandi egyedülálló előnyeinek és professzionális megközelítésének köszönhetően kiemelkedik a nagykereskedelmi piacon. Cégünk a magas színvonalú ügyfélszolgálatra és az átfogó üzleti támogatásra összpontosít. Nagy tapasztalatunknak és fejlett logisztikai megoldásainknak köszönhetően gyors és hatékony megrendelés teljesítést tudunk biztosítani.

Kínálatunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy megfeleljünk az ügyfelek elvárásainak. Kedvező együttműködési feltételeink és versenyképes áraink sok vállalkozó számára megbízható partnerré tesznek bennünket.

Bízzon bennünk, hogy segíthessünk vállalkozása sikerében! Fedezze fel, miért a velünk való együttműködés kulcsa vállalkozása sikerének!

Gazdag ajánlat

A Merkandi termékek széles választékát kínálja különböző iparágakból és kategóriákból, beleértve a ruházati cikkeket, elektronikai cikkeket, háztartási cikkeket, egészség- és szépségápolási cikkeket, autóipari kiegészítőket és sok mást.

Versenyképes árak

Megbízható beszállítókkal fenntartott kapcsolatainknak és hatékony logisztikai folyamatainknak köszönhetően vonzó árakat tudunk kínálni, ami lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy nyereséges haszonkulcsot érjenek el.

Professzionalizmus

A Merkandi tapasztalt szakembereiből álló csapat professzionális támogatást nyújt az együttműködés minden szakaszában, biztosítva az ügyfelek elégedettségét.

Globális jelenlét

Platformunk a világ több mint 150 országából vonzza az ügyfeleket, bizonyítva globális jelenlétünket és azon képességünket, hogy ügyfeleinket különféle piacokon kiszolgáljuk.

Alkalmazkodás az ügyfelek igényeihez

Rugalmasak vagyunk, és készek vagyunk szolgáltatásainkat az ügyfelek egyéni igényeihez és preferenciáihoz igazítani, személyre szabott kereskedési megoldásokat kínálva.

Technológiai támogatás

Korszerű eszközökkel és technológiával rendelkezünk, amelyek megkönnyítik ügyfeleink számára a megfelelő termék megtalálását, a rendelések kezelését és a fejlett adatelemzést.


Eredményeink

Megalakulása óta a Merkandi számos sikert ért el, többek között:

 • Több mint 100 000 regisztrált felhasználó
  Platformunk több ezer ügyfelet vonz, akik kereskedési szolgáltatásainkat veszik igénybe.
 • Több mint 1 200 pozitív megjegyzés
  Ügyfeleink bizalma és elégedettsége kiemelt számunkra, ezért számos pozitív vélemény és ajánlás formájában élvezzük az elismerést.
 • Több mint 150 országban szerte a világon
  Globális jelenlétünk lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinket szerte a világon kiszolgáljuk, ami lehetővé teszi üzletünk dinamikus fejlesztését.
 • Több mint 150 000 ajánlat
  A platformunkon elérhető széles termékpaletta lehetővé teszi, hogy ügyfeleink egy helyen megtalálják pontosan azt, amit keresnek.

Az értékeink

Megalakulása óta a Merkandi számos sikert ért el, többek között:

 • Minőség
  Arra törekszünk, hogy vásárlóinknak a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk, amelyek megfelelnek az elvárásoknak és követelményeknek.
 • Alkalmazkodás az ügyfelek igényeihez
  Platformunk személyre szabott kereskedési megoldásokat tesz lehetővé, az ügyfelek egyéni igényeihez és preferenciáihoz szabva.
 • Professzionalizmus
  Minden tevékenységünk során büszkék vagyunk őszinteségünkre és átláthatóságunkra, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tartós, bizalmon alapuló kapcsolatokat építsünk ki.

Működési terület

A következő országokban működünk:

 

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.