FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
19 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Merkandi

Nagykereskedelem határok nélkül

Mi a Merkandi?

A Merkandi egy olyan nemzetközi nagykereskedelmi platform, amely nem csak a szokásos nagykereskedelemi árukat, hanem a végrehajtók által lefoglalt készleteket, termelési többletet, raktárfelesleget, felszámolt készletek, a fogyasztók által visszaküldött termékeket stb. szintén kínálja.

Több mint 100 000

felhasználók

Több mint 1 200

hozzászólások

Több mint 150

a világ országai

Látomás

Megteremtjük a nagykereskedelem jövőjét. Megszüntetjük a határokat, a nyelvi akadályokat és növeljük a tranzakciók biztonságát. Egy helyet hozunk létre, ahol a nemzetközi nagykereskedelem egyszerűvé, hozzáférhetővé és biztonságossá válik. Egy olyan portál elképzelését valósítjuk meg, amely összeköti a nagykereskedőket és a világ minden tájáról érkező ajánlatokat, növelve a piaci versenyképességet és a szélesebb termékkínálathoz való hozzáférést, miközben biztosítja az üzleti lehetőségek új piacokkal és ügyfelekkel történő méretezését.

Piacok

2019 szeptemberében ellátogattunk az IAW nemzetközi e-kereskedelmi vásárára. Csapatunk 3 tagja 3 napon át fogadta az ügyfeleket és a látogatókat, tájékoztatva őket a tevékenységeinkről és a platformunk előnyeiről. Meghívjuk Önt is, hogy látogasson el hozzánk az következő vásárra, ahol rendszeres kiállítást tartunk.

Merkandi IAW 2019


Nyelvi támogatás

Segítünk az áruk eredményes vásárlásában és eladásában példátlan nagykereskedelmi áron, valamint ügyfélszolgálatot kínálunk a következő nyelveken:


Működési terület

A következő országokban működünk:

 
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.