FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
13 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Rendkívül rövid hatótávolság, masszív képernyő otthonába

Ultrarövid dobási távolság, falra szerelhető
Hatalmas, 150”-os vetítési terület
ALPD 3.0 lézeres fényforrás technológia
Nagy színpontosság és fényerő.
3000:1 natív kontraszt
Beépített Google Asszisztens / Google Android 8.1 TV-tartalom

* A Xiaomi Laser Projector hagyományos kábeltévé-műsorokat képes megjeleníteni egy TV-vevőn, például TV set top boxon vagy IPTV set top boxon keresztül. Közvetlenül nem tudja fogadni a sugárzott televíziós jeleket.
Japán 2017-es Good Design díjának nyertese
A Japan Good Design Award, az iF Design Award, a Red Dot Award és az IDEA Award a négy fő globális formatervezési díjként ismert.
Ez a világ első ultrarövid, ALPD technológiás gyújtóponti lézerprojektora, amely akár 150 hüvelykes Full HD felbontást biztosít 50 cm-es távolságból, magas, 1500 lumen és 3000:1 kontrasztaránnyal, valamint 20 000 órás termékélettartammal. Ez a csúcstechnológiás termék kompakt és minimális "dobozos" tervezési nyelvet használ, és még a Bluetooth távirányítóval is megőrzi a stilisztikai koherenciát. Vezérelje a készüléket a szoba bármely pontjáról. A hangvezérelt asszisztensek gyorsan megtalálhatják a programokat, vagy más interaktív megtekintési élményt nyújthatnak.
- Good Design Award zsűri
Masszív képernyő otthonába
A Xiaomi Laser Projector akár 150 hüvelykes képernyőt is képes kivetíteni. Hozd be otthonába a magánszínházat.
Hatalmas, 150 hüvelykes vetítési terület Változtassa otthonát privát mozivá
Könnyedén beállíthatja a képernyő méretét 80-150 hüvelyk közé.
Tapasztalja meg a filmnézés, egy koncert hallgatásának vagy a játéknak egy hatalmas képernyőn való magával ragadó örömét.
Rendkívül rövid hatótávolság. Nagy képernyőt vetíthet akár közelről is
0,233:1 arányú ultrarövid gyújtópontú lencsét használ, hogy megszüntesse a hagyományos kivetítők által igényelt nagy távolságú vetítés okozta kényelmetlenséget. A Xiaomi lézerprojektor a kijelző felületétől 1,97" ~ 19,7" távolságra helyezhető el a TV-szekrényen, vagy falra is rögzíthető. Nem kell nehéz vezetékezéssel vagy akadályokkal küzdeni.

1,97" ~ 19,7" a kijelző felületétől
Könnyen mozgatható
Nincs szükség speciális vezetékekre

Mozi minőség
A Xiaomi Laser Projector 3000:1-es natív kontrasztot tartalmaz, amely a mozikban megszokotthoz hasonlítható. Akár 16-18%-os vörös fényarány mellett a színek élénkek és élénkek.
ALPD 3.0 lézeres fényforrás technológia
Az Appotronics* új ALPD 3.0 lézeres kijelzőtechnológiáját tartalmazza, amely piacvezető a képernyő színe, kontrasztja és fényereje tekintetében. Nem csak a képek fényesek és tisztaak, az ALPD 3.0 lehetővé teszi a termék élettartamának növelését és a gép méretének csökkentését.
* Az Appotronics a világ vezető, nagy fényerejű lézeres foszfortechnológia megújítója. Világszerte több mint 3000 mozi használja ezt a technológiát.
85%+ NTSC színtartomány Széles színtartomány és elosztás
A színek a teljes vetítővászon fontos részét képezik. Ha a színtartomány túl kicsi, a projektor nem tudja megjeleníteni a film valódi színeit. A Xiaomi Laser Projector innovatív, ötfokozatú színkerék-technológiát használ a 16-18%-os vörös fény kivetítési aránya érdekében. A 85%-os NTSC színtartomány gazdag és hű színvisszaadást biztosít.
* A hagyományos projektorok általában csak három- vagy négyfokozatú színes kerekeket használnak. A vörös fény vetítési aránya általában 10% alá esik.
3000:1 natív kontraszt Még a sötétebb jelenetek is tisztán vetítődnek
Gyakran panaszkodunk, hogy a moziban nehéz lehet tisztán látni a fontos részleteket, mert a sötét képek nem vetítődnek tisztán. A Xiaomi Laser Projector 3000:1-es natív kontraszttal rendelkezik, ami jóval meghaladja a mozik 2000:1-es szabványát. 1920*1080-as felbontással és HDR támogatással is rendelkezik, így a részletek még sötétben is tiszták.
5000 lumen fényerősségű fényforrás
A Xiaomi Laser Projector akár 5000 lumen fényforrás fényereje, 1600 ANSI lumen képerőssége és 15-18fL vetítővászon fényereje a moziszabványhoz hasonlítható.
* Az fL a kínai moziban érvényes szabvány a fényerő mérésére. Kínában a 14 fL-es fényerő általánosan elfogadott 2D mozi vetítésnél, és 4,5 fL a 3D-s képeknél.
TL DLP digitális fényfeldolgozási technológia
A Texas Instruments DLP digitális fényfeldolgozási technológiájával rendelkezik. Ez a technológia a vizuális digitális információk megjelenítésére szolgáló DMD chipen alapul. Ezzel a technológiával a Xiaomi Laser Projector tisztábban és élénkebben tudja megjeleníteni a képet. Ugyanakkor a képen látható részletek élénkek, és magas a helyreállítási arány.
5,4 um pixeles DMD chip 2,07 millió fényvisszaverő lencse, így a nagy képernyő minden hüvelykje tiszta és éles
A chip több mint 2,07 millió 5,4 um-os reflektorral rendelkezik, amelyek mindegyike olyan, mint egy kis tükör, amely egymástól függetlenül, ± 17°-ban, 16,66 millió másodpercenkénti sebességgel elfordul, a sugár különböző színeit egy ultrarövid fókuszú lézerlencsére konvergálva a magas fény érdekében. -definíciós nézési élmény.
A lámpa élettartama több mint 25 000 óra Nézzen filmeket az év minden napján.
Az Appotronics ALPD 3.0 lézerfényforrás-technológia hatékonyan 25 000 órás vagy annál hosszabb lámpaélettartamot biztosít, ami az időnek megfelelő



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.