FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Disney termékek nagykerben

(48 ajánlat)

A Disney márka egy univerzális fogalom, melyet mindenki ismer és kedvel. Ha viszonteladóként tevékenykedsz, jól tudod, mennyire nagy az igény a Disney termékekre. A Merkandin megtalálhatod a Disney termékek nagykereskedelmi választékát. Kereskedelmi platformunk az ideális helyszín a megbízható beszállítókkal való kapcsolatfelvételre, bárhol is legyenek a világon. Csatlakozva hálózatunkhoz, képes leszel bővíteni vevőköreidet a Disney márkájú termékek széleskörű értékesítésével.

Nagy mennyiségű Disney termékek - széles termékválaszték

A Merkandin különféle Disney karakterekkel díszített termékeket kínálunk. Játékoktól kezdve, ruházaton át, kiegészítőkig hatalmas választékban találkozhatsz nagykereskedelmi Disney termékeinkkel. Termékeink között minden korosztály számára találhatsz megfelelőt, a fiatal gyerekektől egészen a felnőttekig. Disney termékeink változatos designokban és magas minőségű anyagokból készülnek, így nagy népszerűségnek örvendenek a vevők körében.

Ha nagy mennyiségben vásárolsz Disney termékeket, akkor képes leszel egy olyan széleskörű kollekciót kínálni, ami biztosan vonzani fogja a különböző vásárlóidat. Ezeket a termékeket jelentős kedvezménnyel szerezheted be, ami lehetővé teszi számodra a profit növelését.

Disney termékek nagykereskedelmi forgalmazása - terjeszd ki a választékot

Viszonteladóként fontos, hogy megbízható Disney márkájú termékbeszállítókkal dolgozz. A Merkandi globális beszállítói hálózattal rendelkezik, így mindig széles kínálat áll a rendelkezésedre. Többnyelvű kereskedelmi platformunk segít a kommunikációban a beszállítókkal, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak és milyen nyelvet beszélnek.

A Disney termékek nagykereskedelmi beszállítóinak elérhetőségeit csak akkor nézheted meg, ha regisztrált felhasználó vagy a Merkandi oldalán. Az account létrehozása után könnyedén felveheted a kapcsolatot a beszállítókkal és egyeztetheted velük a kereskedelmi feltételeket.

Disney termékek bevonásával bővítheted üzleted kínálatát és előnybe kerülhetsz a versenytársaiddal szemben. A Merkandi-n keresztül jelentős kedvezményekkel vásárolhatsz Disney termékeket, amelyek csökkenthetik a költségeidet és növelhetik a profitodat.

Élj a platformunkon található aktuális ajánlatokkal, és vásárolj nagy tételben Disney termékeket a világ minden tájáról. Regisztrálj most, hogy hozzáférj a számos ajánlatunkhoz, és fejlődj velünk! Ne halogasd tovább, vásárolj még ma!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.