FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Leggingszek nagykerben

(287 ajánlat)
Sport felső + leggings szett
3 695,71 Ft - 20% 4 619,64 Ft /darab Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 3 695,71 Ft

Sport felső + leggings szett

korlátok nélkül
Új
Bordázott blúz + leggings
5 543,56 Ft - 19% 6 929,46 Ft /darab Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 5 543,56 Ft

Bordázott blúz + leggings

korlátok nélkül
Új
Nadrág csíkos leggingssel.
2 587,00 Ft - 20% 3 233,75 Ft /darab Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 2 587,00 Ft

Nadrág csíkos leggingssel.

korlátok nélkül
Új

Az elasztikus, testhezálló leggingsek kényelmes alternatívát jelentenek a nadrágokhoz. Hangsúlyozzák az alakot és tökéletesen illeszkednek a hétköznapi öltözékekhez, jól kombinálhatók tunikákkal, szoknyákkal vagy hosszú blúzokkal. A Merkandin sokféle változatban található meg őket. Vannak sportos és mindennapi modellek is. Mindezt alacsony nagykereskedelmi áron. Vásároljon nagy tételben. Ismert márkák leggings várják Önt kereskedelmi platformunkon.

Nagykereskedés leggings - sok lehetőség egy helyen

Biztosan több mint egyszer rengeteg időt veszített el új ellátási források és megbízható szállítók keresésével. Azonban nem kell így lennie. A Merkandin egy helyen találja meg a különböző nagykereskedőktől származó ajánlatokat. Többé nincsenek hosszú, gyakran eredménytelen keresések. Mostantól gyorsan és kényelmesen vásároljon nagy tételben leggings-et.

Kereskedelmi platformunkon számos egyedi alkut találhat a világ minden tájáról származó beszállítóktól. Ezek közé tartoznak a felszámolási raktárakból, vásárlói visszatérésekből és kiárusításokból származó termékek. Áraik jelentősen leértékeltek, ami kétségkívül hihetetlen lehetőséget biztosít Önnek. Új leggings-eket is vásárolhat itt, de használt vagy sérült darabokat is. Tekintse meg a Merkandin elérhető számos ajánlatát, és vásároljon nagykereskedelmi női leggings-et, amelyek magas minőségű anyagokból készülnek.

Leggings nagyker - válasszon magának szállítót

Kereskedelmi platformunk felhasználóbarát és könnyen kezelhető. A teljes kihasználás érdekében hozzon létre fiókot a Merkandin. Ezután nem csak megtekintheti az aktuálisan elérhető ajánlatokat, hanem megjelenítheti a szállítók elérhetőségi adatait is. Ez azért fontos, mert a szállítókkal való közvetlen kapcsolattartás elengedhetetlen a kereskedelmi tranzakció lebonyolításához. A Merkandi összekapcsolja az eladókat a vevőkkel, lehetővé téve hosszú és rövid távú üzleti kapcsolatok kialakítását. Köszönhetően nekünk, kibővítheti kapcsolati hálóját és új ellátási forrásokat találhat a világ különböző országaiból.

Nagykereskedelmi leggings vásárlása nagy tételben, vegye fel a kapcsolatot a választott szállítóval és egyeztessen a kereskedelmi tranzakció részleteiről. Nem kell aggódnia annak biztonságáért. A Merkandin csak megbízható eladókat talál. Számíthat hatékony kommunikációra is. B2B kereskedelmi platformunk számos nyelven elérhető, ami megkönnyíti a kapcsolatot más országok nagykereskedőivel.

Hozzon létre fiókot a Merkandin, hogy olcsóbban, gyorsabban és kényelmesebben vásárolhasson. Használja ki platformunkon elérhető ajánlatokat, és biztosan sikerül megelőznie a versenyt és vonzania az új ügyfeleket. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk most!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.