FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Autós hibakódolvasó Bluetooth os ds150e

11 990,00 Ft /darab ár adó nélkül

Javasolt kiskereskedelmi ár: 23 980,00 Ft


Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
5 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Magyarország
Termékcsoport
Új  
SKU:
holm8141
Utolsó aktualizálás
4 napja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása



6 darab textil tányér alátét: A textil tányér alátétek védelmet nyújtanak az asztalnak az étkezéskor vagy amikor ételeket tálal. Puha és vastag anyaguk megvédi az asztalt a karcolásoktól és a hőtől, amelyet forró edények vagy tányérok okozhatnak. Ezek a textil alátétek könnyen tisztíthatók, és mosógépben is moshatók.





6 darab pohár alátét: A pohár alátétek kiválóan alkalmasak arra, hogy megvédjék az asztalt a hideg italok vagy forró italok okozta kondenzációtól. Ezek a praktikus alátétek elnyelik az italok nedvességét, és megakadályozzák, hogy az asztal felülete elázódjon vagy elkenődjön.





6 darab kanál kés,villa tartó: A kanál,kés és villa tartók egy praktikus megoldást kínálnak, hogy az evőeszközök rendezetten maradjanak az asztalon. Így nemcsak az asztal tisztaságát őrzik meg, hanem elegáns és rendezett megjelenést is kölcsönöznek az étkezések során.



A Laxllent étkészlet alátét nemcsak hasznos és funkcionális, hanem különleges dizájnnal is rendelkezik, amely kellemes hangulatot teremt az étkezőasztalon. A szett anyaga magas minőségű, és tartós, így hosszú éveken keresztül örömét lelheti használatában.
Bármilyen alkalomra ideális választás, legyen az családi vacsora, baráti összejövetel, ünnepi étkezés vagy akár hétköznapi használat. A Laxllent étkészlet alátét remek ajándék is lehet családtagoknak vagy barátoknak, akik értékelik az otthoni étkezések különleges hangulatát és stílusát.

Ez a kiváló minőségű étkészlet alátét szett egyszerre elegáns és praktikus választás azok számára, akik a részletekre figyelnek, és szeretik körülvenni magukat stílusos kiegészítőkkel az otthonukban. Új szintre emeli az asztali kultúrát, és garantáltan hozzájárul az étkezések élményszerűbbé tételéhez.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.