FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
4 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Tészta nagykerben

(21 ajánlat)
Búzaliszt
241 783,57 Ft /tonna

Búzaliszt

1000000 db
Új

A tészta az otthonokban alapvető ételnek számít. Egyszerűen elkészíthető és rengetegféleképpen felhasználható. Azonban kisebb mennyiségekben történő megvásárlása költséges lehet. Ezért sokan döntenek a nagykereskedelmi tészta vásárlás mellett. A Merkandin hatalmas választékot találhat tészta nagykereskedőktől. Vásároljon nagy tételben, és takarítson meg a költségeken.

Tészta nagytételben való beszerzése - lehetőség a megtakarításra

A Merkandi egy B2B kereskedelmi platform, amely összeköt kiskereskedőket a világ minden tájáról érkező beszállítókkal. Itt számos nagy mennyiségű tészta ajánlatot találhat, jelentős kedvezménnyel. Válogathat a különböző típusú tészták között, mint például a spagetti, penne, fusilli és még sok más. Számos márka is elérhető. 

Vásároljon nagykereskedelmi tésztát megbízható disztribútoroktól a világ különböző részeiről. Ez lehetővé teszi a széles választék könnyű elérhetőségét, ami kielégíti vásárlói igényeit. A Merkandin keresztül történő vásárlással csökkentheti beszerzési költségeit és növelheti nyereségét. Tekintse meg különböző ajánlatainkat kereskedelmi platformunkon, és válassza ki a legjobbakat.

Tésztanagykereskedők - könnyedén találhatja meg őket

A Merkandin-nál történő vásárláshoz először regisztrálnia kell platformunkon. Ez lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a beszállítóink elérhetőségeihez és közvetlenül kapcsolatba léphessen velük. Biztos lehet benne, hogy a tranzakciók biztonságosak és minden részletre kiterjedően ellenőrzöttek lesznek. Mi gondoskodunk erről. Kommunikáljon nagykereskedőinkkel többféle nyelven. Ez nem okoz problémát, hiszen a Merkandi több nyelven is elérhető, így nem kell a nyelvi akadályok miatt aggódnia.

B2B kereskedelmi platformunk használata hatékony módja annak, hogy gyorsan találjon új beszállítókat és bővítse üzleti hálózatát. Vásároljon tésztát nagykereskedelmi áron megbízható forrásból, és gazdagítsa termékkínálatát. Használja ki a nagy mennyiségű vásárlás előnyeit, hogy pénzt takarítson meg. Szerezzen új üzleti partnereket, és építse ki hosszú távú kapcsolatait. Ne késlekedjen tovább, csatlakozzon hozzánk most. Regisztráljon a Merkandin, és kezdjen el olcsóbban és egyszerűbben vásárolni!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.