FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Fonalak nagykerben

(85 ajánlat)
FONALAK....... G 23/2
387,58 Ft - 20% 484,48 Ft /kilogramm Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 387,58 Ft

FONALAK....... G 23/2

5500 db
Új
Finom fonalak G 23/7
387,58 Ft - 20% 484,48 Ft /kilogramm Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 387,58 Ft

Finom fonalak G 23/7

39000 db
Új
Műselyemfonalak G 23/5
581,37 Ft - 11% 658,89 Ft /kilogramm Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 581,37 Ft

Műselyemfonalak G 23/5

32000 db
Új
Szálszálak 46 tonna!
387,58 Ft - 33% 581,37 Ft /kilogramm Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 387,58 Ft

Szálszálak 46 tonna!

46000 db
Új

A fonal elengedhetetlen eszköz a kötéshez és horgoláshoz, mely minden korosztály és nem számára népszerű időtöltést nyújt. Ha kiskereskedőként vagy kötőipari vállalkozóként tevékenykedsz, fontos egy megbízható fonalszállító partner. A Merkandi-n számtalan nagykereskedelmi ajánlatot találhatsz. Használd ki B2B kereskedelmi platformunkat, hogy nagy mennyiségben és kedvező áron juthass hozzá a termékekhez.

Nagykereskedelmi fonalak - fedezd fel a legjobb ajánlatokat megbízható beszállítóinktól

A Merkandi egy B2B kereskedelmi platform, mely vásárlókat és eladókat köt össze a világ minden tájáról. Itt számtalan nagykereskedelmi fonalajánlat közül választhatsz, jelentős kedvezménnyel. A termékeink megbízható, világszerte működő beszállítóktól érkeznek, akik széles választékban kínálnak különböző típusú, színű és méretű fonalakat.

A fonalak nagykereskedelmi beszerzése kiváló módja a költséghatékony üzemeltetésnek és üzleted fejlesztésének. Nagy mennyiségben tárolhatod a különböző típusú fonalakat, beleértve a gyapjú-, pamut-, akril- és egyéb fonalakat. Tekintsd meg platformunkon elérhető akcióinkat, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet. Sok termékünk végkiárusításból vagy felszámolási készletekből származik, ami még vonzóbbá teszi az ajánlatokat.

Nagykereskedési fonalak - fedezz fel alkalmakat

Vásárlás előtt elsőként regisztrálnod kell a kereskedelmi platformunkra. Ezáltal elnyered a hozzáférést a fonalbeszállítók adataihoz, és közvetlenül kapcsolatba léphetsz velük. Beszéljétek meg a tranzakció részleteit, tedd fel kérdéseidet, és tárgyald meg az árakat. A Merkandi segítségével megbízható beszállítóktól szerezhetsz be nagykereskedési fonalakat, anélkül, hogy aggódnod kellene a tranzakció biztonsága miatt. Többnyelvű kereskedelmi platformunk könnyíti a vásárlók és eladók kommunikációját. Lehetőséged van különböző országokban működő beszállítókat felkutatni, így nagy mennyiségben vásárolhatsz fonalt, függetlenül a távolságtól vagy a nyelvi akadályoktól.

Használd a Merkandi-t új üzleti partnerek felkutatásához. Bővítsd üzleti kapcsolataid hálózatát, és növeld piaci sikered esélyeit. Segítségünkkel megbízható nagykereskedési fonalbeszállítókat találhatsz, és alacsony áron szerezhetsz be minőségi termékeket. A nagykereskedési fonalak a Merkandi-n kiváló lehetőséget jelentenek ajánlatod bővítésére és több ügyfél vonzására. Használd ki kereskedelmi platformunkat nagy mennyiségű és alacsony árú vásárláshoz. Csatlakozz hozzánk most, és kezd el böngészni a weboldalunkon elérhető ajánlatokat!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.