FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Wok indukciós 32,5 cm, wok serpenyő kivehető fa nyéllel, szénacél vas edény üveg fedővel, bevonat nélkül, fekete
tetőablak 12233 32cm
Állapot: egy áru, újszerű áru.
Egységár: 9,00 €
Darabszám a raklapon: 96 db

Erről az elemről

Kiváló minőségű szénacél - Kiváló minőségű szénacélból készült, a felületet kettős oxidációval és nitridálással kezelik, majd háromszori magas hőmérsékletű olvasztás, polírozás és finomítás után kiváló tartósságot és rozsdaállóságot biztosít.
100%-ban nem mérgező – nincs bevonat, 100%-ban mentes a mérgező vegyszerektől, mint a PFOA és a PFOS. Keménysége négyszer nagyobb, mint a közönséges vasé. Bármilyen spatulával és tisztítószerszámmal használható anélkül, hogy aggódna a karcolásoktól és a deformációtól. A gyakoriság növekedésével a wok tapadásmentes bevonatú wokké válik.
Részletes dizájn - A levehető fa fogantyú kifejezetten az egyszerű tároláshoz készült. Könnyen szétszedhető szerszámok nélkül. Az akasztógyűrű akasztható tárolásra szolgál, és könnyen szárítható. A segédfogantyú segít a wok mozgatásakor vagy tárolásakor, az ergonomikus, csúszásmentes fa nyél hűvösen tartja a magas hőmérsékletű főzés során, miközben biztonságos és kényelmes fogást biztosít.
Energiatakarékos wok - lapos talp minden típusú tűzhelyhez, beleértve az indukciós tűzhelyeket, gáztűzhelyeket, elektromos tűzhelyeket, üvegkerámia főzőlapokat stb.; A wok felülete sima és fényes, nem könnyen ragad, kevesebb olajat használnak a főzéshez. Gyors és egyenletes fűtés.
Könnyen tisztítható – Használat előtt kérjük fűszerezze a wokot, mert megfelelő használat és gondozás mellett a wok fizikai tapadásmentes wokká válhat, és gyors tisztító hatást érhet el.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.