FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Használt háztartási gépek nagykerben

(245 ajánlat)

Nagy mennyiségben keres funkcionális és kiváló minőségű, használt eszközöket? Ne nézzen tovább, a Merkandi az Ön helye! B2B kereskedelmi platformunk széles választékot kínál használt háztartási gépekből, nagykereskedelmi áron. Legyen szó mosógépekről, szárítógépekről vagy más, jó állapotban lévő háztartási eszközökről, ajánlatunk kétségkívül felülmúlja elvárásait.

Használt háztartási gépek nagykereskedelme - kiváló ajánlatok minőségi termékekre

A Merkandi a tökéletes választás, ha olcsón szeretne használt háztartási gépeket vásárolni. Nem kell aggódnia a termékek minősége miatt. Szállítóink megbízhatóak és a világ minden tájáról származnak. Annak ellenére, hogy használtak, ezek a gépek még hosszú élettartammal rendelkeznek, így ideális választás költségtudatos vásárlóink számára.

B2B kereskedelmi platformunkon számtalan ajánlatot talál, legyen szó használt háztartási gépek nagykereskedelméről, hűtőszekrényekről, sütőkről, televíziókról és még sok másról. Ezek a termékek népszerű márkák palettájáról származnak. Minden termékünk nagy mennyiségben elérhető, így könnyedén feltöltheti raktárkészletét. Ez egy lehetőség a kényelmes, biztonságos és gyors vásárlásra. Többé nem kell időt pazarolnia a megbízható nagykereskedők keresésére. Itt mindent egy helyen talál meg.

Használt háztartási gépek szakkereskedői - közel és távol

A Merkandi az ideális platform használt háztartási gépekkel foglalkozó üzleti kapcsolatok kialakítására a világ minden tájáról. Az eladókkal könnyedén léphet kapcsolatba közvetlenül, és a legjobb ajánlatokat szerezheti be. A kommunikáció nem jelent problémát többnyelvű platformunkon, és megbízható eladóktól vásárolhat termékeket kockázat nélkül.

Hogy hozzáférhessen a választott kereskedők elérhetőségi adataihoz, létre kell hoznia egy fiókot a Merkandiban. Ez csupán néhány percet vesz igénybe, és lehetővé teszi, hogy kihasználja weboldalunkon található ajánlatokat. Ragadja meg a lehetőséget új kapcsolatok kialakítására és új partnerek megszerzésére. Találjon új beszállítókat, és bővítse kínálatát minőségi használt háztartási gépekkel.

A Merkandi segítségével könnyedén léphet kapcsolatba megbízható használt háztartási gépek kereskedőivel üzleti tevékenységéhez. Használja ki a jelentős kedvezményeket, és kínálja vásárlóinak a lehetőséget, hogy minőségi háztartási gépeket vásárolhassanak megfizethető áron. Kezdje el böngészni ajánlatainkat platformunkon, és vásároljon most!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.