FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

3MK antivírus fólia a teljes képernyőre Termékleírás + legfontosabb jellemzők

Silver Protection 3mk 7H teljes képernyős vírusirtó fólia Galaxy S21 Plus-hoz A Samsung Galaxy S21 Plus képernyőjéhez tökéletesen illeszkedő Silver Protection fólia a neves 3mk márkától egy olyan termék, amely a kijelzőnk védő tulajdonságai mellett eltávolítja baktériumok halmozódnak fel rajta. A benne használt antimikrobiális bevonat elpusztítja az ismert vírusok, baktériumok, gombák és penészgombák 99,9%-át. A fólia folyamatosan működik, ennek köszönhetően megvédi képernyőnket a mindennapi használat során felhalmozódó baktériumoktól.



Termékjellemzők: Márka
3mk
Sorozat
Ezüst védelem
Terméktípus
Vírus elleni védőfólia
Kompatibilitás
Samsung Galaxy S21 Plus





Miért érdemes ezt a terméket megvenni? Vastagság: csak 0,17 mm Felületi keménység: 7H 3x növeli a képernyő tartósságát Tokbarát - a tokkal kompatibilis Véd a karcolásoktól Repedésálló Self-Heal™ technológia - öngyógyító A készlet tartalma: 1 x SilverProtection fólia, Buborékellenes kártya ™, CleaningSet



További információ: A Silver Protection 3mk fólia óriási előnye a rugalmassága, amely lehetővé teszi a képernyő lekerekített részének védelmét is. A gyártó a fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében önregeneráló bevonat alkalmazása mellett döntött, amely folyamatosan működőképessé teszi a fóliát, és képes kiküszöbölni a telefon használata közben keletkezett kisebb sérüléseket, karcolásokat. A Self-Heal™-nek köszönhetően még tovább élvezhetjük a fólia sima felületét, a beszerelés során keletkező buborékok pedig 72 órán belül eltűnnek. OLVASD EL! * A fólia felhelyezése után légbuborékok vagy szerelési nyomok előfordulhatnak. A Self-Heal™ technológiának köszönhetően 72 órán belül eltűnnek.


A 3mk egy lengyel márka, amely elsősorban edzett üvegeket, hibrid üvegeket, tokokat és védőfóliákat gyárt. Minden 3mk® termék a legnagyobb gondossággal készül, úgy tervezték, hogy a legjobb, esetleg láthatatlan védelmet nyújtsa készülékeink számára. A márkát széleskörű tapasztalat jellemzi, amelyet különféle tesztek, tanúsítványok és díjak igazolnak.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.