FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

TÁPEGYSÉG SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG UPS 1000VA 700W SINE

38 692,62 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
2 darab
Elérhető mennyiség
200 darab
Ország
Lengyelország
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
9 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG (UPS) CLEAN SINE
MICROSINE 1000 HASZNÁLT TRAKTOR
1000 VA 700 W 2*7 Ah
LCD

JELLEMZŐK
A szünetmentes tápegység (UPS) olyan eszköz, amely megszakítás nélküli áramellátást biztosít más elektronikus eszközök számára, még áramkimaradás esetén is. Ha villamos energia van a konnektorban, az UPS feltölti a beépített akkumulátort, és túlfeszültség-védőként működik, és a modern UPS-eszközök esetében biztosítja a megfelelő tápfeszültséget még a hálózat nagy és hosszú távú feszültségingadozása esetén is.

Abban az esetben, ha áramkimaradás történik egy hálózati aljzatban, az UPS automatikusan táplálja a hozzá csatlakoztatott eszközöket. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságosan kikapcsolja a készüléket, és mentse a munka eredményeit. A hirtelen áramkimaradás fontos adatok elvesztését, valamint az elektronikus berendezések károsodását okozhatja.
A Volt Polska UPS-nek köszönhetően ez a probléma megoldódik. A kínált tápegység két beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyek teljes kapacitása 14Ah 12V-on, és két 230 V-os feszültségű konnektorral, amelyek lehetővé teszik két eszköz egyidejű működésének fenntartását. Egy USB aljzat, amely lehetővé teszi az UPS csatlakoztatását a számítógéphez, ennek a megoldásnak köszönhetően a felhasználó saját igényei szerint konfigurálhatja a tápegység beállításait, és az RJ45 port megvédi a hálózati eszközöket a túlfeszültségektől, ezt a koncepciót az Ethernet szerkezetek elemeinek károsodása elleni átfogó védelemre hozták létre.
Az LCD kijelző egyértelműen tájékoztatja a tápegység üzemmódját.
Ezenkívül az UPS-sel ellátott készletben olyan szoftvert kap, amely lehetővé teszi a működésének figyelemmel kísérését - ennek az eszköznek az esetében minden részletre ügyeltünk, hogy a legjobban alkalmazkodjunk a felhasználók igényeihez.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.