FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Raklapok Felújított Iphone

(337 ajánlat)
iPhone 12 64GB - Felújításhoz
88 230,46 Ft - 17% 106 349,21 Ft /darab Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 88 230,46 Ft
Tárgyalandó

iPhone 12 64GB - Felújításhoz

517 db
Használt
iPhone 11 128GB - Felújításhoz
87 048,80 Ft - 18% 106 349,21 Ft /darab Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 87 048,80 Ft
Tárgyalandó

iPhone 11 128GB - Felújításhoz

1000 db
Használt
iPhone X 64GB - Felújításhoz
50 023,52 Ft - 15% 59 082,89 Ft /darab Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 50 023,52 Ft
Tárgyalandó

iPhone X 64GB - Felújításhoz

3890 db
Használt

A felújított iPhone-ok népszerű választásnak számítanak azok számára, akik magas minőségű okostelefont keresnek kedvezőbb áron. Ha nagykereskedésben keres felújított iPhone-okat, ne keressen tovább, mint a Merkandi. Nagyszerű ajánlatokat kínálunk használt telefonokra, amelyekkel pénzt takaríthat meg vásárlásain. Az ajánlatok megbízható szállítóktól származnak az egész világon.

Nagykereskedés felújított iPhone - nagyszerű ajánlatok használt telefonokra

A Merkandinál tisztában vagyunk a megbízható szállítók és minőségi termékek megtalálásának fontosságával. Ezért biztosítunk egy platformot, ahol könnyen kapcsolatba léphet nagykereskedelmi felújított iPhone szállítókkal különböző országokból. B2B kereskedelmi platformunk széles választékot kínál jelentős kedvezménnyel, így ez az ideális hely a legjobb ajánlatok megtalálásához.

Amikor nagykereskedésben vásárol felújított iPhone-okat a Merkandin keresztül, biztos lehet a vásárlásában. Gondoskodunk arról, hogy platformunkon minden ajánlat ellenőrzött, megbízható szállítótól származik, így nyugodt lehet. Ráadásul platformunk biztonságos és kényelmes fizetési lehetőségeket kínál, így könnyedén lebonyolíthatja tranzakcióit.

Használt iPhone-ok nagykereskedelme - takarítson meg pénzt vásárlásain

A nagykereskedésben kapható felújított iPhone-okkal való nagyszerű üzletek kihasználásához mindössze annyit kell tennie, hogy létrehoz egy fiókot kereskedelmi platformunkon. Miután rendelkezik vele, átböngészheti az elérhető ajánlatokat és megtekintheti a szállítók elérhetőségeit. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen velük, megbeszélje vásárlásának részleteit és megállapodjon.

A Merkandinál a távolság és a nyelvi akadályok nem jelentenek problémát. Platformunk több nyelven is elérhető, így a különböző országokból származó szállítókkal való kommunikáció zökkenőmentes. Ha nagy mennyiségben keres, platformunk segíthet megtalálni a legjobb ajánlatokat és pénzt takarítani meg vásárlásain.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy nagykereskedésben vásároljon felújított iPhone-okat nagyszerű áron. Csatlakozzon hozzánk a Merkandin és kezdje el böngészni az elérhető ajánlatokat ma. Platformunkkal kibővítheti üzleti hálózatát, megbízható szállítókat találhat és pénzt takaríthat meg vásárlásain. Regisztráljon most és fedezze fel a használt iPhone-ok nagykereskedelmi vásárlásának előnyeit!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.