FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Szigetelt rozsdamentes acél vízpohár szívószállal, 16 oz

5 250,30 Ft /darab ár adó nélkül
Tárgyalandó

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
14 darab
Ország
Ausztrália
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
6 nap
SKU:
TBK0006
Utolsó aktualizálás
9 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

JELLEMZŐK
> Márka: The Brandster
>Szín: világoslila, világoskék, világosszürke, fekete és rózsaszín
> Megbízható kiömlésmentes fedél
>Könnyen elfér a hűtőkocsis pohártartókban
>A duplafalú konstrukció kiváló szigetelést biztosít
> Széles nyílású és vékony test kialakítás
> A legstílusosabb italtartály
>Kiemelt szalma lyuk, hogy útközben könnyen igyon

MŰSZAKI ADATOK
> Anyaga: rozsdamentes acél
Űrtartalom: 16 uncia (480 ml), 25 uncia (750 ml)
> Tartsa melegen/hidegen 8-10 órán keresztül

A CSOMAG TARTALMAZZA
1x cseppálló, rozsdamentes acél pohár

A TERMÉKRŐL
A Brandster szigetelt pohár duplafalú, rozsdamentes acél vákuumszigetelt pohár, amely hideg és meleg italok szigetelését biztosítja. Ennek a pohárnak van egy fedele, amely a helyén rögzül, megakadályozva a kiömlést. Fröccsenésmentes kialakítása is van, amely minden szögből megakadályozza a szivárgást. A Brandster szigetelt poharat bárki használhatja, akinek hosszú ideig kell hideg folyadékot inni. Ide tartoznak a sportolók, a nyáron a szabadban dolgozók és az egész évben forró környezetben dolgozók. Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek dönteni egy csodálatos pohár mellett.

>A Brandster szigetelt pohár az egyik legtartósabb rozsdamentes acél pohár. Duplafalú konstrukciója kiváló szigetelést biztosít, amely hosszú órákon át hidegen tartja italait. A csomagban egy poharat és rozsdamentes acél szívószálat kap.
>A nem átlátszó rozsdamentes acélnak köszönhetően a hőmérsékleti sugarak nehezebben hatolnak be, így az italok felmelegedése vagy lehűlése sokkal tovább tart. Ezen túlmenően sok rozsdamentes acél vizes palack szigetelt azzal a céllal, hogy az italokat akár 24 órán keresztül is hidegen tartsa.
>A Brandster szigetelt pohár remek termék az irodában vagy úton történő használatra. Vonzó és praktikus a letisztult kialakításával. Ez a szigetelt pohár sokoldalú, így szobahőmérsékletű folyadékokhoz és forró italokhoz egyaránt használható. Szalmatartóval és széles szájjal is rendelkezik, amely megkönnyíti az ivást.
>Ez a termék azzal a szándékkal készült, hogy sokoldalú legyen, hogy minden igényt kielégítsen. Termékpalettájuk tartós és ellenáll a különféle időjárási viszonyoknak. Vákuumszigetelt, BPA-mentes és szivárgásmentes termékeik olyan jellemzői, amelyek miatt valóban megérik a rájuk költött pénzt.
>A Brandster szigetelt pohár a stílusos italtartály kiváló példája. Ideális mindenki számára, akinek nyáron vagy télen hidratáltnak kell lennie, rozsdamentes acél kialakításával és vákuumfedelével, amely órákon át hidegen tartja az italt. Ezen túlmenően ez a termék könnyen használható, így a rendelés kézhezvételekor mihamarabb felhasználhatja.

MEGJEGYZÉS: Ezt a tételt Ausztráliából az Ausztrália-szerte expressz kézbesítési szolgáltatással szállítjuk. **A logisztikai/futárszolgálat normál működése során (kivéve az esetleges fennakadásokat vagy torlódásokat) a szállítási idő körülbelül 3-6 munkanap a nagyobb városokban, városokban és városi településeken. A vidéki címeknél további néhány munkanapos késés léphet fel.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.