HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Pelenkák nagykerben

(26 ajánlat)
Sokat olvadt. 20–23 g/m2
3 147,28 Ft - 73% 11 802,31 Ft /darab Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 3 147,28 Ft

Sokat olvadt. 20–23 g/m2

10 db
Új

Mire a bili tréning eljön, a gyerekek sok pelenkát használnak el. Nem hiányozhatnak semmilyen újszülött felszereléséből, valamint később a csecsemőkorban sem. Ezért a pelenkák értékesítése biztos bevételi forrás az üzletének. A Merkandin található baba pelenka nagyker, rendkívül vonzó áron. Vegye fel a kapcsolatot a választott szállítóval és ne késlekedjen a vásárlásban.

Nagykereskedelmi vásárlás - pelenkák akciós áron

Találjon új ellátási forrásokat a Merkandin keresztül. Vásároljon pelenkákat nagykereskedőktől a világ különböző országaiból, távolságtól vagy nyelvi akadálytól függetlenül. Válassza a biztonságos kereskedelmet tisztességes eladókkal. Sok kivételes ajánlatunk van nagy mennyiségű és erősen leértékelt árú pelenkákkal. Ezek olyan ajánlatok, amelyeket nem érdemes kihagyni.

Vásároljon nagy mennyiségű pelenkát egyszerűen, gyorsan és kényelmesen. A Merkandin kiárusítási termékek vagy tisztázási eladások várják Önt. Áraik minden kereskedő számára kellemes meglepetést okoznak. A számos ajánlat között könnyedén talál magának valamit. Böngésszen az ajánlatok között, válassza ki a legjobbat, és vásároljon kockázat nélkül. Használja kereskedelmi platformunkat, és sok időt takarít meg. Nem kell többé saját magának keresnie a megbízható beszállítókat. Mi ezt megcsináljuk Önnek.

Nagykereskedelmi pelenkák - megbízható eladóktól

A Merkandin keresztül vásárolhat, ha közvetlenül kapcsolatba lép az eladóval. Amikor fiókot hoz létre kereskedelmi platformunkon, képessé válik az egyes eladók elérhetőségeinek megtekintésére, és így felveheti velük a kapcsolatot az ajánlatokkal kapcsolatban. A nagy mennyiségű pelenka vásárlása tehát azt igényli, hogy kapcsolatba lépjen a nagykereskedővel és megbeszélje a tranzakció részleteit. Köszönhetően annak, hogy a Merkandi több nyelven működik, a kommunikáció zökkenőmentesen megy, és a félreértések kockázata csökken.

Használja B2B kereskedelmi platformunkat új üzleti kapcsolatok kiépítéséhez és hálózatának bővítéséhez. A Merkandi segít új partnereket és megbízható beszállítókat találni a világ minden tájáról. Ez hatékony módja annak, hogy diverzifikálja kínálatát és több ügyfelet vonzzon. A Merkandival növelni fogja tranzakciói biztonságát és elfelejtkezhet a tisztességtelen eladókról.

Ha nagy mennyiségű pelenkát szeretne vásárolni, jó helyen jár. Az ajánlatok, amelyek kereskedelmi platformunkon elérhetők, folyamatosan frissülnek, és ha létrehoz egy fiókot a Merkandin, gyors hozzáférést biztosít hozzájuk. Csatlakozzon hozzánk most! Szánjon rá egy pillanatot, hogy létrehozzon egy fiókot, és az új termékek forrásainak felderítése sokkal könnyebbé válik Ön számára!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.