FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

El fog bűvölni ezeknek a női leggingseknek a kényelme, puha és rugalmas anyaggal, megfelelő derékrugalmassággal, valamint mindig stílusos és elegáns megjelenéssel.

Ezek a DYNAMO magas derékú kompressziós leggingsek formálják a testedet.
Az anyag kivételes rugalmassággal büszkélkedhet, biztosítva, hogy leggingseink stabilak maradjanak a különféle tevékenységek során, támogatást és kényelmet nyújtva. Ez nemcsak a sportra, hanem a mindennapi viseletre is vonatkozik. Nyomásálló kialakításuknak köszönhetően ezek a leggingsek még olyan nyújtások során is átlátszatlanok, amelyek általában fehérneműt fednének fel.

A DYNAMO leggings sokoldalú különféle tevékenységekhez, nemcsak edzőteremhez, hanem gyalogláshoz, futáshoz, kerékpározáshoz, gördeszkázáshoz és alkalmi városi kirándulásokhoz is alkalmas. A tipikus sportruházattal ellentétben ezeket a leggingseket úgy tervezték, hogy illeszkedjenek minden nőhöz és egyedi edzési preferenciáihoz.

Ezenkívül a DYNAMO leggings légáteresztő és rugalmas anyagból készül, amely támogatást és rugalmasságot biztosít mozgás közben.
A magas derékpánt extra megerősítést és fedést biztosít, míg a lapos varratok megakadályozzák a kopást és a bőrirritációt.

ELŐÍRÁSOK:
Szín: sötétszürke
Anyaga: nylon 60%, poliészter 32%, spandex 8%
Méretek: L



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.