FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
13 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

PU bőr rúd székmagasság állítható rúd szék háttámla

7 785,01 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Németország
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
9 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

⭐ A bárszékek puha PU bőrülésekből készülnek. Az ülések nagy sűrűségű sűrített szivaccsal vannak feltöltve, amely nem deformálódik könnyen és kényelmesebb. Az alap- és láblemez galvanizálási technológiát alkalmaz, amely korrózióálló és hatékonyan megakadályozza a napi kopást.
⭐ [Állítható magasság & 360° elforgatás]: A párna 360 fokkal elforgatható, a széklet magassága pedig a fogantyúval állítható be. Az üléspárna alatti fogantyú segít a különböző magasságok beállításában. A párna magassága a padlótól: 62–82 cm (állítható magasság)
⭐ [Padlóvédett kialakítás]: A lábtartó elhelyezésének kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén helyezze el a lábát, hátradőlhet, pihenhet és élvezheti a hosszú beszélgetést. A padló padlóvédő eszközzel rendelkezik, és az alsó gumigyűrű megakadályozza a padló karcolódását és csökkenti a forgás közbeni zajt.
⭐ [Multifunkcionális bárszék]: A konyhai bárszék tökéletes formájú, és otthona bármely környezetéhez igazítható. Használható konyhákban, étkezőben, nappaliban, erkélyen, kávézóban, pultokban, fodrászüzletekben, bárokban stb. Ez egy stílusos és kényelmes multifunkcionális bárszék.
⭐ [Méretek rúdszék]: Ennek a rúdszéknek a mérete 43 x 39 x 92–112 cm, párna a padlótól: 62–82 cm (állítható magasság). De kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeket a bárszékeket nem lehet elküldeni a Csatorna-szigetekre (Jersey, Guernsey).



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.