FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
15 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Osram HCI-T 70W/930 G12 fémhalogén lámpák - 504 darabos ömlesztett csomagolás, Németországban gyártva

2 911,06 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
504 darab
Elérhető mennyiség
5278 darab
Ország
Lettország
Termékcsoport
Új  
Márkák
Osram
EAN:
4008321678508
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Az OSRAM HCI-T 70W/930 G12 fémhalogén lámpák kiváló minőséget és teljesítményt nyújtanak, ideálisak kereskedelmi és ipari világítási igényekhez. A Németországban gyártott lámpák megbízhatóságukról és hosszú élettartamukról ismertek.

Termék részletek: OSRAM HCI-T 70W/930 G12 - EAN: 4008321678508. A csomag 504 darabos teljes raklapmennyiséget tartalmaz, amely bőséges ellátást biztosít a nagyszabású projektekhez és a készletigényekhez.

Hatalmas választékunk higany-, nátrium-, fémhalogenid-, halogén- és fluoreszkáló/izzólámpa/auto/germicid (NHS TUV) lámpákat, valamint speciális lámpákat, LED-izzókat / csöveket és különféle kiegészítőket tartalmaz. Műszaki világítási megoldásokat is kínálunk, mind beltéri, mind kültéri, valamint utcai világítást, dekoratív világítást és kapcsolódó termékeket, például aljzatokat, kapcsolókat, ventilátorokat, kábeleket, automatikát és vezérlőrendszereket.

Szállítás: A becsült szállítási idő az ügyfél tartózkodási helyétől függően változik. A legtöbb európai országban a tipikus szállítási határidő körülbelül egy hét, bár ez bizonyos esetekben változhat.

Fizetés: Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek rugalmas fizetési lehetőségeket biztosítsunk. Nyugodtan érdeklődjön további részletekért vagy segítségért a tranzakcióval kapcsolatban.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.