FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Nyomtatott zsinórok az alkalmazotti azonosítók, konferenciajelvények viseléséhez ...

69 235,94 Ft /csomag ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
korlátok nélkül
Ország
Szlovénia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
10 nap
SKU:
1417
EAN:
1417
Utolsó aktualizálás
1 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Tökéletes megoldást keres alkalmazotti igazolványai, konferenciajelvényei vagy kulcsai viselésére? Szüksége van márkás zsinórokra marketing célokra, és szüksége van-e rájuk a lehető leghamarabb?

Együttműködünk egy nagyon érzékeny európai zsinórgyártóval, és segítünk Önnek. Árajánlatért kérjük, küldje el nekünk a kívánt mennyiséget és egyéb specifikációkat.

A zsinórok olyan hevederek, amelyeket a nyakban viselnek kulcsok, jelvények, személyazonosító igazolványok, mobiltelefonok vagy más apró tárgyak hordozására. Gyakran használják a személyi igazolványok megjelenítésére vállalatokban, kórházakban, konferenciákon, vásárokon, koncerteken és egyéb alkalmazásokban, ahol biztonságra van szükség.

A promóciós zsinórok általában promóciós tartalommal, vállalati logókkal, eseménynevekkel stb. Vannak ellátva. Zsinórjaink általában jól viselhető poliészter anyagból készülnek, szélességük 10, 16, 20 vagy 25 mm, teljes hossza pedig 90 cm, ami 35–40 cm-t jelent, ha a nyakban viselik.

A zsinórokra történő nyomtatáshoz leggyakrabban használt nyomtatási technológia a színes nyomtatás egyik típusa, amelyet "festékszublimációnak" neveznek. Ha a festékszublimált zsinórok kis szövegű logókat tartalmaznak, a legnépszerűbb csíkszélesség 20 mm. A keskenyebb zsinórok jobb választás, ha színes háttérre és szövegre vagy vastag logókra van szüksége. A nyomathoz használt csíkok fehérek, és két változatban kaphatók – sima poliészter (néha "szaténnak" is nevezik) és bordázott. Mivel a nyomtatás élessége jobb a sima anyagon, ezt ajánljuk.

A grafika lehet színes (CMYK), és tartalmazhat színátmeneteket is. Különböző grafikákat nyomtathatunk a zsinór belső/külső oldalára – de van egy korlátozás. Mivel a zsinór anyaga kissé rugalmas, nem tudjuk szinkronizálni a két műalkotás tartalmát (például nem tudjuk ugyanabban a pozícióban nyomtatni a belső és külső logókat). Ezt figyelembe vesszük a műpróbanyomat elkészítésekor, és ügyfeleink a gyártás előtt kapnak egy pdf-et a teljes zsinór előnézetével.

A zsinórok különböző típusú klipeket és mellékleteket tartalmazhatnak. A legnépszerűbb klipek a forgóhorgok, de kaphatók osztott gyűrűkben, jelvénytekercsben szíjjal, mobiltelefon-zsinórral és csattal, biztonsági vagy szakadár csattal, ovális horgokkal (homárkarom), palacknyitókkal stb. Gyakran gyártunk több kapoccsal ellátott zsinórokat – például forgóhorog és osztott gyűrűk kombinációjával, vagy forgóhoroggal és mobiltelefon-zsinórral.

A zsinórok rendelkezhetnek beépített biztonsági funkcióval, amelyet "szakadár" csatnak neveznek. Ezt a rögzítést a zsinór közepére varrják, és húzáskor vagy nyomás hatására kiold. Ez megakadályozza a fulladást vagy a lógást. A szakadár funkcióval rendelkező zsinórokat leggyakrabban iskolákban, kórházakban, gyermekgondozási intézményekben és gyártási létesítményekben használják, de javasoljuk, hogy ezt a funkciót akkor is hozzáadja, ha más célokra használják.

A zsinór gyártási folyamata a következő: Először elkészítjük a műtárgyat a teljes zsinór előnézetével. A konfirmálást követően a zsinór grafikákat mindkét oldalára fehér poliészter csíkkal nyomjuk többszínű festékszublimációs nyomtatási technológiával. Ezután a zsinórokat szabványos hosszúságúra (általában 90 cm) vágjuk, és a végén hozzáadjuk a kívánt karabinerhorgot vagy más tartozékot. A minimális mennyiség 50 db. A zsinórok alapértelmezés szerint 50 db-os csomagok, de átlátszó zsákokban is kínálunk egyszeres csomagolást. A szokásos gyártási idő körülbelül egy hét, de néha akkor is tudunk segíteni, ha a megrendelés sürgős és a határidő rövidebb.

Miért válasszon minket?

- Garantáljuk a zsinórok gyors és minőségi gyártását
- Gondoskodunk arról, hogy a színárnyalatok helyesek legyenek
- Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi kivitelezésre és a vevői elégedettségre
- A nyakpántok elkészítéséhez mindössze a logóra és az előnézeti utasításokra van szükségünk. Minden mást mi fogunk elvégezni.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.