FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
12 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Fedezze fel változatos COLMAR AUTUMN MIX választékunkat, amely kiváló minőségű választék mind a nők, mind a férfiak számára, akik szeretnék felfrissíteni ruhatárukat a tavaszi és nyári szezonra.

Kínálatunk 30 darabos eklektikus választékkal büszkélkedhet, bőséges választékot kínálva a különböző ízlésekhez és stílusokhoz. A tartalomra vonatkozó részletes információk megtalálhatók a csomagolási listán, kényelmesen megjelenítve a mellékelt képeken.

A ruházati ipar vezetőjeként robusztus készletet tartunk fenn, naponta több mint 700 egyedi ajánlattal. Ez dinamikus és sokoldalú választási lehetőséget biztosít ügyfeleink számára.

Tapasztalja meg a hatékonyság iránti elkötelezettségünket gyors, világméretű szállítási szolgáltatásunkkal, amely megkönnyíti a zökkenőmentes beszerzési folyamatot az Ön készletigényeinek megfelelően.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel válogatott válogatásainkban rejlő lehetőségeket. További részletekért és a konkrét követelmények megbeszéléséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot további információkért.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.