WEEKEND SALE
-25%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

NAVIGÁCIÓS RENDSZER GPS + DVR PNI S906 képernyő 7 hüvelyk Android 6.0, ha

33 289,43 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
11 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-S906
EAN:
5949066511905
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Nagyvonalú kijelző
A 7 hüvelykes képernyő pontosabb és részletesebb képet nyújt az útvonalról / térképről, rendkívül érzékeny és pontos érintésre. A képernyő felbontása nagyon jó, kiváló minőségű képeket és térképeket jelenít meg.

FM adó
A hordozható navigációs rendszer, a PNI S906, FM adóval van felszerelve. Lehetővé teszi a navigáció belső / külső memóriájában tárolt dalok továbbítását az autó FM rádióján. 

Nagy teljesítményű processzor
A belső navigációs memória 8 GB, ami azt jelenti, hogy lehetővé teszi elegendő térkép letöltését a Here WeGo navigációs alkalmazáshoz, és folyékonyan működik. A GPS pozíció vétele és megjelenítése a térképen azonnal megtörténik, köszönhetően az új, erősebb MTK8163 processzornak, amelynek sebessége 1, 3 GHz és a RAM 1 Gb DDR3.
 
Csatlakozók
Az S906 PNI navigációs csatlakozó egy miniUSB portból, egy MicroSD nyílásból áll további térképek vagy multimédiás fájlok számára, valamint egy fejhallgató-csatlakozóból.

Beépített DVR kamera
A GPS egység beépített egy autó DVR kamerát, amely segít pénzt megtakarítani egy ilyen külön megvásárolt eszközért, valamint a helyet, amelyet elfoglalt volna. A kamera nagyon jó minőségben, FullHD-ben, hanggal készít, és baleset esetén jó tanú lehet.

Indulásra kész
A termék "Ready to go" a csomagban található tartozékok miatt, amelyek lehetővé teszik, hogy azonnal felszerelhető legyen a szélvédőre és a szivargyújtó csatlakozójára. Amint bekapcsolja a készüléket, gond nélkül elindulhat az úton a kívánt útvonalon.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.