FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Táska nagykerben

(1885 ajánlat)
Sok 500 válogatott táska
778,25 Ft - 59% 1 916,29 Ft /darab Minimális ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 778,25 Ft

Sok 500 válogatott táska

2000 db
Új

A táska nem csak praktikus, hanem trendi kiegészítő is, amely számtalan helyzetben jöhet jól. Legyen szó bevásárlásról, strandra indulásról vagy a napi szükségletek szállításáról, a táska mindig hű társunk. Ha táskák nagykereskedelmi forrását keresi, ne nézzen tovább, a Merkandinnél a helye. Számos ömlesztett modell közül válogathat, mindezt rendkívül alacsony áron.

Táska nagykereskedelem - a legjobb ajánlatok az Ön vállalkozása számára

B2B kereskedelmi platformunkon gazdag választék várja Önt, legyen szó bármilyen méretű, színű vagy anyagú táskáról. Válassza a pamut, a vászon, a juta vagy más anyagok közül. Modelljeink között talál egyszerű kivitelezésű darabokat, de akár érdekes nyomatokkal vagy szlogenekkel díszített táskákat is. Folyamatosan frissítjük kínálatunkat, így biztosan talál olyan terméket, ami tökéletesen illeszkedik ügyfelei igényeihez.

Táska nagykereskedelmi vásárlásával jelentős összeget spórolhat meg és növelheti profitját. A Merkandinál minőségi modelleket talál jelentős kedvezményekkel, megbízható nagykereskedőktől szerte a világon. Termékeink között jól ismert márkák darabjait is megtalálja. Ne vesztegessen több időt saját beszállítók keresésére. Használja kereskedelmi platformunkat, hogy egy helyen hozzáférjen számos ajánlathoz.

Ömlesztett táskák értékesítése - számos eladó könnyedén elérhető

Vásárlás előtt szükséges egy fiókot létrehoznia kereskedelmi platformunkon. Ezzel lehetőséget biztosítunk, hogy megismerje a beszállítók kínálatát és közvetlenül kapcsolatba léphessen velük. Tárgyalja meg a tranzakció részleteit, mint az ár, a szállítási idő és a fizetési mód. Közvetlenül a nagykereskedőtől vásárolva biztos lehet abban, hogy a legjobb ajánlatot kapja.

A Merkandi biztonságos platformot kínál nagykereskedelmi termékek vásárlásához és értékesítéséhez. Célunk, hogy minden ajánlatot hiteles és megbízható beszállítóktól szerezzünk be. Így táskák nagykereskedelmi vásárlása során biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű termékeket szerez remek áron. Használja a Merkandit, hogy bővítse üzleti hálózatát és új partnereket találjon a világ minden tájáról. Kapja meg a legjobb ajánlatokat az ömlesztett táskák értékesítésében és növelje profitját. Csatlakozzon hozzánk most és kezdjen el böngészni az ajánlatok között!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.