FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
17 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Modern Halo Edition állólámpa Szivárvány vetítőlámpák Naplemente Fény Kiállítóterem Nappali Hálószoba Veranda Háttér Fal Hangulatfények

Állapot: vadonat új

Rendelkezésre álló mennyiség: 254 db (2 raklap)

MOQ: 127 db (1 raklap)

Raktárkészlet: CZ - raktáron

A Halo Edition Evo állólámpa modern állólámpa dizájn, amely a művészetet a know-how-val keveri. Ez egy ultrakompakt állólámpa, annak ellenére, hogy dikroikus szűrőt használ, hogy a fényt a színek végtelen spektrumára bontsa.

Az új, naplemente-stílusú hangulatdíszítésű LED-es állólámpa lehetővé teszi, hogy kiesés nélkül érezd a hangulatot, amikor a nap lenyugszik, és a napközben felkelő nap hangulatát is képes megteremteni.
A lámpatartó fel-le, illetve balra-jobbra forgatható, és különböző szögekből különböző lámpákat hozhatunk létre, így különböző hatásokat hozhatunk szobájába.

A fényudvar mérete és formája a lámpafej forgatásával és a faltól való távolsággal állítható, hogy az Ön által kedvelt hangulatot hozza létre. Alkalmas fotósok számára művészi képek készítésére és a családi légkör fokozására.
A masszív alap és a robusztus kialakítás lehetővé teszi a szabad elhelyezést, az alap körülbelül 3 kg súlyú, mert nem fog könnyen felborulni.
Ha egy romantikus, modern családról álmodik, akkor ez az állólámpa kötelező. Akár a hálószobában, akár a lányszobában, a nappaliban vagy a vendégszobában helyezi el, rengeteg álmodozó érzést kölcsönöz majd Önnek.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.