FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Bambusz – az egyik leggyorsabban növekvő növény, napi egy méterrel. Verhetetlen mennyiségű biomasszát és több oxigént termel, mint bármely más növény a világon. Már néhány hónap múlva az üzem eléri a maximális méretét - 35 méter, 40 cm átmérőjű. Ez azt jelenti, hogy négyszer több felhasználható fa nyerhető belőle, mint például egy tölgyből. A magas szilícium-dioxid-tartalom miatt a bambusz hihetetlen stabilitást és keménységet fejleszt. Ezért a bambuszt gyakran és örömmel dolgozzák fel különböző árukká: konyhai kiegészítők, díszítőelemek, bútorok, padlóburkolatok és még sok más.

A bambusz azonban nemcsak gyönyörű kialakításával és kiváló minőségével győz meg, hanem ennek az értékes nyersanyagnak a fenntarthatóságáról is. Mint általában, a fa kivonásával egyetlen fát sem vágnak ki, mert a fás "szalma" eltávolításával a regenerálódó szárak kibontakozhatnak és jól fejlődhetnek. Fenntarthatósága hozzájárul egy olyan jövő kialakításához, amelyben érdemes élni, és jelentősen hozzájárul az egészséges ökológiai egyensúlyhoz.

Ha tehát fa helyett bambuszt használunk, akkor megóvjuk a lassan növekvő erőforráserdőt, és szükségképpen hozzájárulunk az egészséges környezethez, amiért "ük-ükunokáink" később hálásak lesznek nekünk!Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.