FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Midland MA31-L 2 tűs mikrofon fejhallgató

8 591,55 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
300 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Utolsó aktualizálás
8 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

A Midland MA31-L akusztikus cső és mikrofon 2 tűs CB vagy PMR Midland rádióállomásokkal használható, mint például az Alan 52, Alan 42, G7, G9 stb. A mikrofonnak 2 módja van: VOX vagy PTT. Helyezze a gombot VOX pozícióba a folyamatos sugárzáshoz, vagy abba az adóvevő helyzetbe, amelyet csak az adóvevő gomb megnyomásával szeretne továbbítani (hívások esetén nyomja meg).
Az MA31-L egy mikrofonos fejhallgató és egy dedikált műsorszóró gomb a PMR Midland állomások számára, amely lehetővé teszi a kihangosító használatát. Kihangosító néven is ismert.
A sisak rugalmas gumi akusztikus csővel van felszerelve, amely nagyobb kényelmet és sokkal nagyobb mobilitást biztosít, kiküszöbölve az erő és a kábel törésének / törésének kockázatát az ismétlődő fejmozgások során. Ezenkívül az In Ear rendszer éles, tiszta hangot biztosít, amely kiküszöböli a háttérzajt.
Használja ki az állomás VOX funkcióját ezzel a headsettel, amely lehetővé teszi a hangátvitel és a hangérzékelés elindítását. A kihangosító rendszer így 100%-ban működőképessé válik azáltal, hogy még a PTT (broadcast) gomb megnyomását is kiküszöböli.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.