FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Matracok MemoryFOAM

25 614,88 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 darab
Elérhető mennyiség
200 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
15 nap
SKU:
HH1525603
Utolsó aktualizálás
9 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

matracok MemoryFoam; Méretek: Kicsi: 200x90 cm, Közepes: 200x140 cm, Nagy: 220X180 cm

A MemoryFoam matracok ezért nagyon kényelmesek, többek között a viszkoelasztikus habforma használata. Az űrutazáshoz kifejlesztett anyag nagyon jól reagál a testhőre. Ennek köszönhetően a habmag tökéletesen átveheti a test kontúrjait, ami kiegyensúlyozott ergonómiai támogatást nyújt.

A matrac és a testhő közötti kölcsönhatás miatt biztosított az izomlazítás és a testtámogatás. A matracmag biztosítja, hogy a fájdalmas nyomáspontok az abszolút minimumra csökkenjenek, és megfelelő támogatást nyújtson a gerincnek, elősegítve a vérkeringést és a nyirokáramlást. Magja mozgásként tért vissza eredetijéhez.

Ez a termék különösen ajánlott fájdalmas gerinc (hát), izomfájdalom, reuma és álmatlanság esetén.

A tökéletes test nyomása anatómiai alakja által elfogadott és elosztott a matracnak és a testhőmérsékletnek megfelelően.

Ezért kényelmes alvást és reggel ébredést biztosít tökéletes állapotban, fájdalom nélkül.

Előnye:

Antibakteriális
Az atka elleni ellenállás és a tartósság nem veszíti el az alakját csökkenti a fájdalmas nyomáspontokat Javítja a vérkeringést és a nyirokáramlást biztosítja a megfelelő háttámlát Ellazítja az izmokat Segítsen horkolni, alvászavarok és fejfájás mosható

Kifejezetten az izmok ellazítására tervezték. Alakja a legjobban illeszkedik a gerinc anatómiájához, ha egyenes vonalba helyezi a testet alvás közben. Kényelmes alvást kínál az éjszaka folyamán, és garantált a friss ébredés. CFC gázok nélkül állítják elő, amelyek károsak az egészségre. Viszkoelasztikus vízbázisú poliuretán habot állítanak elő. Ez a termék higiénikus és antiallergén. A fedél mosható. Az inaktiváló habot (viszkoelasztikus) a NASA fejlesztette ki, hogy ellenálljon a nagy űrhajósok nyomásának a felszállások és leszállások során, elsősorban a nyak, a vállak és a gerinc védelme érdekében. Ezt az egyedülálló anyagot, amelyet évek óta nagy sikerrel használnak ilyen célokra az orvostudományban, most a fogyasztói piac kiszolgálására is elindítják.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.