FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Lakberendezési termékek nagykerben

(315 ajánlat)

Ön viszonteladó? A széleskörű lakberendezési termékek kínálatával több vásárlót vonzhat és növelheti az értékesítéseit. Használja ki a számos lehetőséget és csatlakozzon hozzánk. Ha nagykereskedelmi lakberendezési termékeket kínáló beszállítókat keres, a Merkandi a tökéletes hely az Ön számára. Itt számos stílusos terméket talál megbízható beszállítóktól nagyszerű kedvezményekkel.

Nagykereskedelmi lakberendezési beszállítók - a legjobb ajánlatok viszonteladóknak

A Merkandi egy B2B kereskedelmi platform, amely összekapcsolja a vásárlókat az eladókkal a világ minden tájáról. Itt széleskörű lakberendezési termékek közül válogathat, beleértve a bútorokat, faldekorációkat, világítást és még sok mást. Akár modern, vintage vagy rusztikus lakberendezési termékeket keres, a legjobb ajánlatokat üzletéhez a Merkandin találja.

Platformunk felhasználóbarát felületet kínál, amely megkönnyíti az elérhető ajánlatok böngészését. A találatokat szűrheti kategória, ártartomány és hely szerint, így könnyedén megtalálhatja, amit keres. A Merkandival könnyen összehasonlíthatja az árakat és kiválaszthatja az üzletéhez legjobban illő ajánlatokat. Ne pazaroljon több időt új beszállítók keresésére saját maga. Csinálja velünk.

Nagykereskedelmi lakberendezés - nagyszerű kedvezmények széles termékkínálaton

A nagykereskedelmi lakberendezési termékek vásárlásának megkezdéséhez hozzon létre egy fiókot a Merkandin. Ez hozzáférést biztosít az exkluzív ajánlatokhoz és lehetővé teszi, hogy megtekinthesse a beszállítók elérhetőségeit. Ezt követően közvetlenül velük léphet kapcsolatba, hogy megbeszéljék a tranzakció feltételeit és vásárlást hajthasson végre.

A Merkandi egy megbízható platform, amely csak ellenőrzött eladókkal dolgozik. Biztosítjuk az elérhető termékek minőségét és eredetiségét, így biztonságban vásárolhat. Biztonságos és kényelmes fizetési rendszert is kínálunk, így egyszerűen lebonyolíthatja a tranzakciókat.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy bővítse termékkínálatát és vonzza be a vásárlókat magas minőségű lakberendezési termékekkel. Lépjen kapcsolatba beszállítókkal a világ minden tájáról anélkül, hogy aggódna a nyelvi akadályok miatt. Kereskedelmi platformunk többnyelvű, így nem lesznek kommunikációs problémák. Regisztráljon ma és kezdje el a nagykereskedelmi lakberendezési termékek vásárlását nagyszerű kedvezményekkel a Merkandin!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.