FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Apple iPhone 3Gs okostelefon (8,9 cm (3,5") kijelző, érintőképernyő, 3 megapixeles kamera, 16/32 GB belső tárhely) fekete/fehér
Az eszközök visszaálltak a gyári beállításokra.
Apple iPhone 3Gs 16/32GB fekete
Ismerd meg az eddigi leggyorsabb és legerősebb iPhone-t. Az iPhone 3GS videofelvétellel, hangfelismeréssel, akár 32 GB tárhellyel és még sok mással rendelkezik.
Az eddigi leggyorsabb iPhone.
Az első dolog, amit észre fog venni, az, hogy milyen gyorsan indulnak el az iPhone 3GS programok. A webhelyek másodpercek alatt megjelennek, és gyorsabban megnyithatja az e-mail mellékleteket. Az optimalizált teljesítmény és a továbbfejlesztett 3D grafikus processzor szintén hihetetlen játékteljesítményt nyújt. Valójában minden, amit az iPhone 3GS-sel csinál, akár kétszer olyan gyors és sokkal közvetlenebb.
Video
Mostantól közvetlenül az iPhone 3GS-ről rögzíthet, szerkeszthet és oszthat meg videókat. Készítsen kiváló minőségű VGA videókat álló vagy fekvő tájolásban. Vágja le az anyagot a kezdő és a végpont kiválasztásával. Ezután mutassa meg másoknak e-mailben, a MobileMe Galériában, tegye közzé a YouTube-on, vagy szinkronizálja Mac vagy PC-jével az iTunes segítségével.
3 megapixeles kamera.
Az új, 3 megapixeles, autofókusszal ellátott kamera szintén nagyszerű fényképeket készít. És van egy praktikus új funkciója: csak koppintson a képernyőre, hogy arra összpontosítson, amit szeretne.
Hang.
A Hangvezérlés felismeri a neveket a kontaktjaiból, és ismeri az iPod zenéjét. Tehát telefonáljon vagy játsszon le egy dalt. Csak mondd, amit akarsz. Iránytű.
Beépített digitális iránytűjével az iPhone 3GS megmutatja az utat. Használja az új Iránytű alkalmazást, vagy tapasztalja meg, hogyan igazítja automatikusan a térképet a keresett irányba.
Kivágás, másolás és beillesztés.
Szöveg és fényképek kivágása, másolása és beillesztése – akár programok között is. És akár képeket és tartalmakat is másolhat az internetről, és máshol is felhasználhatja őket.
Fekvő billentyűzet.
Több helyre van szüksége az íráshoz? Forgassa el az iPhone-t fekvő helyzetbe, hogy nagyobb billentyűzettel dolgozzon a Mailben, az Üzenetekben, a Jegyzetekben és a Safariban. Hírek.
Üzeneteket küldhet szöveggel, videóval, fényképekkel, hanggal, tartózkodási hellyel és kapcsolattartási adatokkal. Akár fényképet vagy videót is készíthetsz
Keresés.
Kereste, megtalálta. A Spotlight segítségével az összes névjegyében, e-mailjében, naptárában és jegyzetében, valamint a teljes iPodjában kereshet.

Hozzáférhetőség.
Az iPhone 3GS olyan funkciókat kínál, amelyek segítenek a látás- és hallássérülteknek. Ezek közé a funkciók közé tartozik a VoiceOver Narrátor, a nagyítás, a fehér a fekete képernyőn opció, a monó hang és még sok más.

Internetmegosztás.
Böngésszen gyakorlatilag bárhol az interneten. Mert most csatlakoztathatja iPhone-ját Mac notebookjához vagy PC-jéhez, és modemként használhatja. Az internetmegosztás jelenleg nem érhető el egyes országokban. További információ az adott mobilszolgáltatótól szerezhető be.

Hangjegyzetek.
Rögzítsen egy ötletet, feljegyzést, értekezletet vagy bármit, amit csak akar az új Hangjegyzetek alkalmazással, majd ossza meg másokkal.

Nike + iPod.
Az iPhone Nike+ iPod támogatással rendelkezik. Egyszerűen csomagold be a Nike+ iPod érzékelőt (külön megvásárolható) a Nike+ cipődbe, és kezdj el edzeni.

Részvények.
Az iPhone Részvények alkalmazása tőzsdei diagramokat, részletes információkat és még az Ön által választott részvény aktuális címsorait is megjeleníti. És amikor elforgatja az iPhone-t, még részletesebb információkat fog látni.
"Az eszközök be- és kikapcsoltak, és tesztelték az LCD funkcionalitását. Az eszközöket akkumulátorral és hátlappal együtt szállítjuk.
Az áruk B-áruk."

A be- és kikapcsolás tesztelése azt jelenti, hogy az eszközöket ellenőrzik, hogy be lehet-e kapcsolni őket. Ezenkívül az LCD-t is tesztelik.
Ez az ajánlat kizárólag professzionális viszonteladóknak szól. Az értékesítés különleges termékként történik, kifejezetten garancia vagy visszaküldés nélkül.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.