FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
18 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A készlet tartalmaz egy hagyományos viking hajó makettjét nyolc pajzzsal, egy ballistát méneslövészettel, egy tehenet és két hollót. Lehetővé teszi egy mozgó Midgard kígyó építését is szerepjátékhoz.

A LEGO rajongók imádni fogják a három különböző játékot ebben az izgalmas, Vikings 3 az 1-ben készletben. A gyerekek építhetnek egy viking hajót és egy midgardi kígyót, egy viking házat egy sárkánnyal és egy téglából épített tehénnel, valamint egy Fenris farkast és egy fát rejtett drágakövekkel. Az egyes modellekkel való játék közben négy Vikings minifigurát is használhatsz.

A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek mindent megadnak a gyerekeknek, amire szükségük van a végtelen játékhoz – minden készlet segítségével három különböző alkotást készíthetnek. Minden modell részletgazdag, szétszedhető és újraépíthető, így a szórakozás soha nem ér véget. Hajók, házak és tengeralattjárók várnak a sok 3 az 1-ben készlet között.

Három játék egy készletben Vikingekkel – A LEGO® Creator 3 az 1-ben készlet, Viking Hajó és Midgard Serpent (31132) Fenris hajója, háza és farkasa makettjeivel örvendezteti meg a gyerekeket.
Korlátlan játéklehetőség – a gyerekek három kaland közül választhatnak a vikingekkel. Harcolnak a veszélyes kígyóval a hajón, építenek egy viking- és sárkányházat, vagy játszanak egy északi farkas összecsapást négy vikinggel?
Rendkívül mozgatható modellek – A Midgard Serpent egy mozgatható fejjel, farokkal, testtel, állkapcsokkal és uszonyokkal, valamint farkasnyakral, állkapcsokkal és lábakkal rendelkezik. Ennek köszönhetően a gyerekek olyan szerepjátékokat játszhatnak, amelyekben sok minden történik.
A viking hajót nyolc pajzs díszíti, és a fedélzetén van egy ballista, méneslövészettel, megépíthető tehén és 2 megépíthető holló. A Viking ház levehető tetejű.
A csomagban 4 felfegyverzett viking minifigurát találsz, amelyeket hajó-, ház- vagy farkastörténettel játszhatsz.
A Viking Hajó 27 cm magas, 42 cm hosszú és 17 cm széles.
Interaktív digitális utasítások – A LEGO® Building Instructions alkalmazásban a gyerekek okostelefonon vagy táblagépen nagyíthatják, elforgathatják és megjeleníthetik a feltörekvő modell digitális változatát.
A LEGO® építőkockák megfelelnek a legmagasabb globális biztonsági szabványoknak, így minden alkalommal könnyen szétválaszthatók.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.