FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
19 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Szupervásárló vegyes raklapok – szerezze be magának a bestsellert egy sikeres őszi és téli vállalkozáshoz


Ne hagyja ki ezt a Top A terméket zseniális új termékekkel és trendekkel, egyenesen az IAW vásárról!



Ezek nem az Amazon visszatérései, hanem a jelenlegi top márkák, amelyekkel Ön is sikeresen kereskedhet, és jól indulhat.


Új raklapjaink, amelyeket közvetlenül a vásárról kapunk, a háztartás - technika - dekoráció termékterületekből állnak, és pontosan ez a 3 termékkategória teljesen tökéletes a következő szezonra.


Függetlenül attól, hogy online boltot vagy speciális árupiacot üzemeltet, ezek a raklapok a bolhapiaci kereskedők számára is nagy érdeklődésre tarthatnak számot.

Természetesen olcsóbb raklapokat is tudunk ajánlani, de az mindenki számára világos legyen, hogy 200-300 vagy 400 euróval nem igazán várhat sokat, ha A árut keres.


Vásári raklapjainkkal szinte egész évben értékesíthető áruhoz jut, nem csak egy rövid szezonra.



Már csak 33 paletta áll rendelkezésre, és ezek a paletták idén nem térnek vissza ebben a nagyszerű keverékben, ezért a legjobb, ha most megvásárolja őket.


Vásári raklapjainkon lévő összes elektromos készülékre 3 év gyártói garanciát vállal!


Szállítmányozási irodánkon keresztül abszolút olcsó szállítást tudunk ajánlani, raklaponként mindössze 69 euróért.






Itt a lehetőség, hogy már most felhalmozzon készletet az őszi/karácsonyi bevásárlási szezon kezdetére. Aki régóta dolgozik a kiskereskedelemben, tudja, hogy amikor nehéz idők járnak, mindig sokat fektetnek az otthonba és a gyerekekbe. Az emberek azt akarják, hogy kényelmesen és jól érezzék magukat otthon. Raklapjaink színesen keverednek a háztartási és/vagy dekorációs kategóriák remek cikkeivel, így az adott helyzetnek/időnek tökéletesen megfelelnek. Főleg a legfeljebb 10-30 eurós eladási árú cikkek kerülnek bele, ami pontosan tükrözi az aktuális korszellemet. A vegyes raklapjainkon általában többnyire A áruk szerepelnek, de mindig előfordulhat, hogy itt és a B áru egy kis része is belekerülhet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy képeink példaképek a már eladott raklapokról, hiszen szinte minden nap kapunk új árut, nem mindig minden raklapot fényképeznek le.



Sajnos az átvétel logisztikai és személyi okok miatt jelenleg nem lehetséges. A költségmegtakarítás érdekében, hogy nagyon olcsón tudjunk Önnek kínálni, raklapjainkat mindig közvetlenül szállítmányozó cégünknél tároljuk a magasraktárban, amely a raklapokat is közvetlenül Önhöz küldi. Ezzel személyi költségeket takaríthatunk meg, és az árelőnyt közvetlenül Önre háríthatjuk.



Az ajánlatban leírtak szerint Németországon belüli szállítás mindössze 69 euró raklaponként.Kérés esetén más európai országokba is szállítunk.


Kezdje el most, ez az akció csak a készlet erejéig érvényes!



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.