FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Kígyók és létrák Magical Edition Családi társasjáték gyerekeknek

1 804,93 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
10 darab
Elérhető mennyiség
50 darab
Ország
Nagy-Britannia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
3 nap
Utolsó aktualizálás
3 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

EGY KLASSZIKUS JÁTÉK, AMELY SOHA NEM ÖREGSZIK : Ez a varázslatos kígyók és létrák társasjáték nagyszerű csavar az eredeti kígyók és létrák játékon. Fantasztikus szórakozás varázslatos témával minden korosztály számára és felnőttek számára. A családok évek óta élvezik ezt az ősrégi játékot, most varázslatos csavarral játszhatsz. Biztosítson órákon át tartó végtelen szórakozást családjának születésnapokon, partikon vagy csak egy egyszerű családi szórakozáshoz. Ki jut át először ezen a varázslatos királyságon, és koronázzák győztesnek!

A TÖKÉLETES CSALÁDI JÁTÉK : Ez a varázslatos kígyók és létrák társasjáték elég egyszerű, hogy az egész család csatlakozhat. Dobja a kockát, hogy eldöntse, mennyi helyet kell mozgatnia. Ragadd meg a pultodat, mássz fel a létrákon és haladj előre, de vigyázz a csúszós szivárványokra! Visszalépsz, ha leszállsz rájuk. Az első ember a csúcsra kerül. Ki lesz a végső varázslatos győztes?

TÖKÉLETES AJÁNDÉK VAGY AJÁNDÉK: Minden gyermek számára ez a varázslatos kígyók és létrák társasjáték ideális ajándék. A születésnaptól, a karácsonytól és még egy különleges csemegétől kezdve figyeld, ahogy gyermekeid szeme felragyog, amikor kinyitják ezt a varázslatos témájú kígyók és létrák játékot. Ez a játék nemcsak számtalan órányi szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem ösztönzi a motoros funkciók korai fejlődését minden gyermeknél, a szem-kéz koordinációtól a türelmükig.

TERMÉKLEÍRÁS: 1x varázslatos kígyót és létrát tartalmaz társasjáték, 5x játékelem és 1x konténer. 3 éves kortól ajánlott.

Snakes &; Ladders Magical Edition társasjáték Családi szórakozás 3 évig + Kérjük, vegye figyelembe, hogy a képek illusztrációs célokat szolgálnak, és a tényleges termék kissé eltérhet a képtől.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.