FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
19 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A Kérastase Densifique Bain Densité sampon 250ml egy kifinomult és revitalizáló hajápolási megoldás, amelyet aprólékosan fejlesztettek ki a finom vagy ritkuló hajú egyének speciális igényeinek kielégítésére. Ez a sampon a Kérastase híres Densifique termékcsaládjának része, amely arról ismert, hogy elkötelezett amellett, hogy hatékony megoldásokat nyújtson a hajsűrűséggel és a volumennel kapcsolatos problémákra.

A fejlett technológiákkal és nagy teljesítményű összetevőkkel dúsított sampont úgy tervezték, hogy gyengéden tisztítsa és táplálja a hajat, elősegítve a teltebb és vastagabb megjelenést. A formula úgy működik, hogy belülről erősíti az egyes szálakat, segítve az ellenálló képesség javítását és az elvékonyodás jeleinek leküzdését.

A Bain Densité sampon luxus textúrával büszkélkedhet, amely könnyedén habzik, kényeztető élményt teremtve minden mosás során. Gondosan kiválasztott összetevői hozzájárulnak a haj általános egészségéhez és vitalitásához, puhábbá, simábbá és kezelhetőbbé téve azt.

Ez a sampon nemcsak hatékonyan elősegíti a haj sűrűségét, hanem érzékszervi élvezetet is nyújt kellemes illatával, amely a hajon marad, és egy kis kényeztetést biztosít a napi hajápolási rutinhoz. A 250 ml-es méret biztosítja a hosszan tartó használatot, lehetővé téve, hogy ezt az átalakító terméket beépítse a szokásos hajápolási rendjébe.

Összefoglalva, a Kérastase Densifique Bain Densité sampon 250ml egy prémium hajápolási megoldás, amely ötvözi a tudományos innovációt egy csipetnyi luxussal. Akár a ritkuló haj ellen szeretne küzdeni, akár egyszerűen csak javítani szeretné a tincsek általános egészségét és megjelenését, ez a sampon kifinomult választás, amely lenyűgöző eredményeket nyújt, biztosítva, hogy haja a lehető legjobban nézzen ki és érezze magát.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.