FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
20 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Polók nagykerben

(4 ajánlat)

Polókat keres kedvező áron? Ne pazarolja az idejét új beszállítók keresésére, nézze meg a Merkandi ajánlatát. Számos fantasztikus ajánlatot talál B2B kereskedelmi platformunkon. Ezek a nagykereskedés polók szállítóitól érkeznek a világ minden tájáról. Itt sok márkás terméket talál, újakat és használtakat egyaránt. Vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott polók forgalmazókkal, hogy növelje üzletét.

Polók nagyker - ragadja meg a lehetőséget

Bizonyára szeretne időt spórolni az új beszállítók keresésében. És azt is szeretné, ha megbízható eladókkal üzletelne. Hogy könnyebb legyen, használja platformunkat. A Merkandi az a hely, ahol különböző országokból származó nagykereskedők ajánlatai várják. Mind egy helyen. A sok termék között széles választékot talál eladásra kínált polókból nagy tételben. Ilyen márkák kollekcióiból származnak, mint a Versace, Moschino, Tommy Hilfiger és több.

Ajánljuk a női, férfi és gyermek polókat mindennapi és sportos viseletre. Sokuk származik leértékelésből, kiárusításból, túlkészletekből, csődbe jutott készletekből vagy tesztelés nélküli visszaküldött termékekből. Ezeket közvetlenül a szállítóktól vásárolhatja meg jelentős kedvezménnyel és nagy mennyiségben.

Polók nagyker - közelről és távolról

Fejlessze kapcsolatrendszerét, hogy diverzifikálja kínálatát és messze hátrahagyja a versenytársakat. A Merkandi ebben biztosan segít. Platformunkon keresztül közvetlenül léphet kapcsolatba megbízható beszállítókkal a világ minden tájáról. Sem a távolság, sem a nyelvi akadály nem jelent problémát. Mert a Merkandi több nyelven is elérhető. Így nem kell aggódnia a kommunikációs nehézségek miatt. Mi pedig felügyelünk a tranzakciók biztonságára.

Vásároljon kényelmesen és gyorsan nagy tételben. A polókat azonban csak akkor vásárolhatja meg kereskedelmi platformunkon, ha előzőleg létrehozott egy fiókot weboldalunkon. Ez azért van, mert a regisztrálatlan felhasználók csak az ajánlatokat böngészhetik, anélkül, hogy megtekinthetnék a kiválasztott nagykereskedők elérhetőségi adatait. Ez viszont megakadályozza, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen velük és ennek eredményeként vásároljon. Végül is a Merkandi nem az eladásban, hanem a vevők és eladók összekapcsolásában van.

A Merkandi a hozzáférését biztosítja a világ minden tájáról érkező, rendkívül vonzó áron kínált ajánlatokhoz. Csatlakozzon a regisztrált felhasználók sorához, hogy kihasználhassa ezeket. Vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott polók nagykereskedőkkel és bővítse kínálatát márkás termékekkel. Ne várjon, csatlakozzon hozzánk most!

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.