FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A Huawei Honor 5X új átlátszó "S" tokja megbízható megoldás, amely védelmet nyújt okostelefonjának anélkül, hogy veszélyeztetné a látványt. Kiváló minőségű, átlátszó PC-anyagból készült, a tok tökéletesen alkalmazkodik a telefon alakjához anélkül, hogy elfedné eredeti megjelenését. A kiváló felületek és a precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak az összes porthoz és gombhoz.

Az átlátszó "S" tok tökéletes társ a Huawei Honor 5X-hez - vékony, könnyű és nem növeli a felesleges súlyt. 360 fokos védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen, így telefonja mindig újszerűnek fog tűnni. Ezenkívül az anyag, amelyből a tok készül, csúszásmentes, ami biztosítja a szilárd fogást és minimalizálja a telefon véletlen leejtésének kockázatát.

Ez a stílusos tok nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is. Átlátszó felületének köszönhetően lehetővé teszi, hogy teljes mértékben megcsodálja a Huawei Honor 5X kialakítását és színeit. Könnyen tisztítható is – egyetlen törlőkendő elegendő az ujjlenyomatok és a szennyeződések eltávolításához.

Ha megbízható védelmet keres Huawei Honor 5X készülékéhez, akkor az átlátszó "S" tok nagyszerű választás. Vásárolja meg most, és élvezze okostelefonja megbízható és stílusos védelmét.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.