FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

H-PURIFIER 300
A Hoover úgy tervezte a H-PURIFIER 30 légtisztítót, hogy kiváló és intelligens tisztítási élményt nyújtson. Mindössze 9 perc alatt képes megtisztítani a levegőt 290 CADR* (m3/h) értékkel.
CO SZENZOR ÉS FIGYELMEZTETÉSEK
Ha a levegő CO szintje potenciálisan káros lehet, a H-PURIFIER 300 speciális érzékelővel van felszerelve, amely folyamatosan figyeli a szén-monoxid jelenlétét.
FOGADJA A POLLEN ÉS GÁTLJA
A HEPA 13 szűrő megakadályozza a pollen felfogását, ártalmatlanná teszi, és lehetővé teszi az allergiás betegek számára, hogy teljes biztonsággal tisztítsák meg a szűrőt.
LEVEGŐMINŐSÉG ELLENŐRZÉSE
A hOn App segítségével bármikor ellenőrizheti otthona levegőjének PM 10, PM 2,5 és GAS (VOC) szintjét, és nyomon követheti a szűrő karbantartási állapotát.
ALVÓ MÓD
Az Alvó mód beállításával csendes, de mély levegőtisztítást indíthat akár 8-szor éjszakánként, és mindig friss levegő áll rendelkezésre, amikor felébred.
LED KIJELZŐ
A LED kijelzőn keresztül ellenőrizheti otthoni levegőjének állapotát, 4 különböző színnek köszönhetően, amelyek a levegő minőségének állapotát jelzik: a zöld a kiváló minőséget, a sárga kielégítő, a narancssárga gyenge és a piros nagyon rossz minőséget jelez.
KERESKEDELMI ÁR : Euro 329.-

CSAK ÚJ TERMÉK



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.