FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
13 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

HN-2505
Hané készlet tároló tégelyek kerettel - tároló tégely - 3 részes 12 részes


Ha minden este a konyhában szorgoskodik, kétségtelenül többféle fűszerre és hozzávalóra van szüksége. Ha ezeket a gyógynövényeket és összetevőket ezekben a fedeles műanyag tégelyekben tárolja, biztos lehet benne, hogy mindig kéznél vannak a gyógynövények és a hozzávalók.

Többfunkciós használat
Ezeket a fedős üvegeket többféleképpen használhatod. Fentebb példának hoztuk, hogy ezekbe az üvegekbe tehetünk fűszernövényeket, alapanyagokat, de használhatjuk cukorka üvegnek is. Cukorka vagy fűszeres üveg mellett döntesz? Bármelyiket is választja, élvezze az előnyöket.

Ezen üvegek abszolút előnye, hogy zárhatóak és légmentesek. A stabil fedőnek köszönhetően az üvegek teljesen lezárhatók, így a tartalom hosszabb ideig friss marad. Soha nem fog zavarni néhány száraz gyógynövény vagy összetevő. Ezenkívül az édesség hosszabb ideig megőrzi finom ízét.

Hová teszed azokat a fedős üvegeket?
Ez a választás teljes mértékben a tiéd. Csak azt tudjuk javasolni, hogy ezeknek a szemüvegeknek a helyét a tartalommal párosítsa. Ezek az üvegek cukorka üvegként működnek? Az üvegeket lehetőleg sötét helyre helyezze, például egy szekrénybe.

Használja ezeket a tárolóedényeket gyógynövények és összetevők tárolására? Akkor a legjobb, ha a tűzhely közelében helyezi el. Így mindig kéznél van a pohár, és nem kell túl sok lépést megtennie a főzés során.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.