WELCOME SUMMER
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Fedezze fel a hagyomány és a funkcionalitás tökéletes keverékét a Klausberg KB-7403 fütyülő vízforralóval. A tartós szénacélból szakszerűen kialakított vízforraló kiváló minőségű zománcbevonattal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy kiállja az idő próbáját.

Kényelmes sípoló funkcióval rendelkezik, kecsesen jelzi, ha a víz felforrt. Ez a funkció biztosítja az energiahatékonyságot és a biztonságot, klasszikus megjelenést kölcsönözve konyhájának.

A vízforraló lényege a sokoldalúság, így minden típusú főzőlaphoz alkalmas, beleértve az elektromos, kerámia, halogén, indukciós és gázos főzőlapokat is. Biztosítsa az optimális teljesítményt azáltal, hogy a vízforraló alját megfelelő teljesítményű és méretű égőkkel párosítja.

Bár könnyű használatra tervezték, fontos megjegyezni, hogy ez a vízforraló NEM alkalmas mosogatógép tisztítására. A kézi ápolás ajánlott az érintetlen állapot megőrzése érdekében.

Nagyvonalú, 2,8 literes kapacitásával ez a vízforraló ideális több vendég kiszolgálására vagy nagykereskedelmi alkalmazásokhoz, ahol nagyobb mennyiségekre van szükség.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.