FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

|| **Férfi elektromos olló - fekete**|| - leírás

**Erősebb teljesítmény és alacsonyabb zajszint - A 6500 fordulat/perc nagy sebességgel az innovatív motorrendszer mind a precíziós hajnyírókat, mind a vákuumszívást táplálja. Erőteljesen vágja át könnyedén a legvastagabb hajat is. Csak körülbelül 50 db-os hangzást biztosít, halkabban, mint a többi hajnyíró.

**Tartós & Mosható penge - A Vecuni hajvágó kerámia mozgatható pengével és titánnal rögzített pengével rendelkezik, hosszú ideig használható, és soha nem rozsdásodik. Egyszerűen öblítse le a pengéket folyó víz alatt a gyors, higiénikus tisztítás érdekében.

**Bármilyen stílushoz pontos - Négy állítható pengepozíció-beállítás (1 mm, 1,3 mm, 1,6 mm, 1,9 mm) és 2 gyakran használt teljes méretű trimmer fésű (4 állítható szint: 3/6/9/12 mm) a pontos vágáshoz & vágáshoz & borotválkozáshoz. A haját és a szakállát bármilyen kívánt megjelenésre formázhatja.

**Hordozható és USB gyorstöltés - A hordozható kialakítás és a könnyű kialakítás kényelmessé teszi a táskákban vagy csomagokban való tárolást. Akár 180 perc üzemidő mindössze 4 óra töltéssel. Élvezze a kényelmes elektromos vezeték nélküli nyírógépet, amikor és ahol csak akarja.

**Kiváló minőségű konstrukció - A gyémánt alakú karosszéria a csúszásmentes, matt házkialakítással és az ergonomikus konstrukcióval kombinálva tartósságban és kényelemben is tökéletessé teszi ezt a hajvágó felső fokozatot.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Ezt a készletet csak Európán kívüli országokba, például a Közel-Keletre, Afrikába és Latin-Amerikába lehet eladni***

**Csak korlátozott ideig -Amazon Lot-**

VÁMKEZELÉS ÉRTÉKESÍTÉS

Érkezési sorrendben, először szolgálva

Vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért


Fizetési módok

  • Átutalás
  • Készpénz
  • Online fizetés

Szállítási módok

  • Személyes átvétel
  • Belföldi szállítás
  • Nemzetközi szállítás

Címkék

teljesítmény alacsonyabb zaj nagy sebesség innovatív motor férfiak olló fekete haj vágógépek vákuum szívás erőteljesen mosható penge usb amazon amazon lot távolság eladó

Egyéb nagykereskedelmi ajánlatok

Egyéb ajánlatok ebben a kategóriában

Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.