FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
9 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Szeretsz otthon sütni, de konyhájában nincs hely a klasszikus nagy formátumú bútoroknak? Ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanod kedvenc ételeidről – csak a LAFE elektromos sütőre van szükséged, amely fejlett főzési lehetőségeket kínál. A LAFE sütő azonnal felmelegszik és egyenletesen osztja el a hőt. Tedd bárhová, ahol csak akarod, és kezdd el sütni!

• Űrtartalom 50L.
• Maximális teljesítmény 2000W.
• Megvilágított belső tér.
• Valódi légkeveréses főzés.
• Hőmérséklet szabályozás.
• Rotisserie.
• Állítható termosztát.

Két legyet egy csapásra
A LAFE készülék nagy, akár 50 l-es kapacitásával akár kétszer annyi ételt készíthet, mint egy normál mini sütőben. A készlet tartalmaz egy rácsot és egy tepsit, így egyszerre két szinten is süthetsz - fent és lent. A hagyományos sütőkhöz hasonlóan a tálcák magassága állítható, így a LAFE belseje könnyen hozzáigazítható a benne főzni kívánt ételhez.
kényelem és sokoldalúság
A sütőben beállítható maximális teljesítmény akár 2000 W, így a pizza, a finom élesztőtekercsek vagy az ízletes csirkevacsora elkészítése gyerekjáték. A széles hőmérséklet-tartomány (60-240°C) a LAFE sütőt igazán sokoldalú készülékké teszi – gomba szárítására, kedvenc süteményének elkészítésére vagy sütésére, valamint saját kenyérsütésre is használható.
Tökéletesen elkészített ételek
A LAFE mini sütő magabiztosan versenyezhet a klasszikus konyhai készülékekkel. A forró levegő funkciónak köszönhetően a forró levegő egyenletesen oszlik el a készülék kamrájában, és minden oldalról alaposan megsüti az ételt. Többé nem kell attól tartania, hogy az étvágygerjesztőnek tűnő sült belül nyers – bízhat a LAFE készülékben. Szeretnél egy remek libát készíteni egy családi vacsorára? Ehhez használja a sütőhöz csatlakoztatott péksütőt - ez az opció lehetővé teszi, hogy hagyományos formában, nyárson és grillen is tökéletesen sült húst főzzön.
a kényelem mindenekelőtt
A LAFE sütő egy olyan eszköz, amely nem csak funkcionális, hanem könnyen és kényelmesen is használható. Működés közben a készülék belseje meg van világítva, ami lehetővé teszi a problémás pékáruk, például az élesztőtészta elkészítésének folyamatát. A készüléket időzítővel látták el, így sütés közben más tevékenységekre koncentrálhat – ha vége, a sütő automatikusan kikapcsol és hangjelzéssel értesít. Ezen kívül a jelzőfény tájékoztat a készülék állapotáról, így mindig időben értesülhet az esetleges meghibásodásról.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.