FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
23 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Dux Ducis Skin X védőtok termékleírás + Főbb jellemzők

Dux Ducis Skin X bőr flip tok Galaxy A52 / A52s 4G / 5Gs készülékhez A Dux Ducis márka tokja a Skin X sorozatból Samsung Galaxy A52 4G / 5G és Galaxy A52s 4G / 5G készülékekhez kiváló minőségű tok alakú tok, amely tökéletesen megvédi készülékünket a karcolásoktól és sérülésektől. A tok egy ökológiai bőr külső rétegének és egy rugalmas TPU-ból készült belső fedőrétegnek a kombinációjából készül, amely ellenáll az ütéseknek, így biztosítva a magas szintű védelmet. Ugyanilyen hasznos funkció az a képesség, hogy hívásokat kezdeményezzen zárt flip case-szel. Ezt a Dux Ducis tok fedőrétegében található kivágás teszi lehetővé, amelyet az első hangszórónak szenteltek.

Kiemelt termékek: Márka
Dux Ducis
Modell
X bőr
Anyag
Eco bőr + TPU
Kompatibilitás
Samsung Galaxy A52 4G/5G és Galaxy A52s 4G/5G
További funkciók
Állvány funkció, kártyanyílás
Zárási módszer
Mágnes

Miért vásárolja meg ezt a terméket? Eredeti Dux Ducis termék Speciális kivágás a kamera védelme érdekében Nagyon magas színvonalú kivitelezés Elegáns és nagyon praktikus Okmány-/kártyazseb Állvány funkció Erős mágneszárás Problémamentes hozzáférést biztosít az összes gombhoz és foglalathoz Tökéletesen védi a készüléket a szennyeződésektől és a sérülésektől

További információk: A Dux Ducis telefontok a készülék teljes funkcionalitását biztosítja, beleértve a nyílásokhoz szükséges kivágásokat, valamint a gombfedeleket. Az egyik előnye az állvány nagyon praktikus funkciója, amelynek köszönhetően Samsung Galaxy A52 4G/5G és Galaxy A52s 4G/5G készülékeinket a kezünkben tartás nélkül használhatjuk, pl. filmnézés vagy internetezés közben. További lehetőség a fizetési kártya vagy dokumentumok belső zsebe, amely a mágnessel lezárt fedél kinyitása után található. A fedél a zárt kialakításnak köszönhetően minden oldalról kiváló védelmet nyújt a készüléknek, és az anyag, amellyel a tokot lefedik, kellemes tapintású. A tok elegáns kialakítású, amely bármilyen helyzetben működik, például üzleti vagy társadalmi találkozón.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.