FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

A Ha-Ma multiméter praktikus az elektromos munkákhoz a házban és a ház körül. Ezzel a digitális mérőeszközzel mindenféle csatlakozást mérhet vagy ellenőrizhet. Megvilágított kijelzője adattartási funkcióval rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen leolvashassa a mért értékeket, még azután is, hogy meglazította a kapcsolatot a mérőtűk és a mérendő anyag között. Kompakt méretének köszönhetően gyorsan és egyszerűen viheti bárhová. Az univerzális mérőeszközzel például dióda-tesztet, folytonosság-tesztet és tranzisztormérést is végezhet. A Ha-Ma multiméter biztosítja, hogy az elektromos áram megfelelően csatlakoztatva legyen és maradjon.
▶ Pontosan teszteljen mindenféle mennyiséget: O.A. AC/DC feszültség, egyenáram, ellenállás, akkumulátor ellenőrzés és így tovább. Dióda teszter, tranzisztor P-N kulcs teszt / tranzisztor hFE teszt, alacsony akkumulátorfeszültség jelző stb.
▶ Túlterhelés elleni védelem: Olyan problémák biztonságos és pontos megoldására szolgál, mint például az autóipar és a háztartási elektromosság.
▶ Könnyen használható: 2,7 hüvelykes háttérvilágítású LCD kijelző, adattárolás és még sok más. Hasznos például autójavításhoz, otthoni használatra, iskolákban, laboratóriumokban és gyárakban.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.